Fråga Stjärnorna!

Det Regnade när jag åkte hem från jobbet idag, riktigt ruggigt och grått:-( men vad gjorde väl de när man slutade kl 13:15... hem från all påsk stök och giriga kunder, till min dator och tittade in på Asos för att få lite inspiration till sommaren, och det fick jag verkligen=)
sedan vaknade jag till av en blöt puss från min lilla Geisha som ville gå ut och pudra näsan, och jag tittade ut och såg att solen sken igen, snacka konstigt väder! men vad mycket det gör bara det är sol=)
Jag har verkligen fått tycke för gamla låtar som mamma lyssnade till mycket förr, Cajsa Stina Åkerström - fråga stjärnorna och Längtan till dig, Jag älskar dom verkligen!  dom låtarna går på repit just nu!!
Åhh längtar verkligen till att krypa till kojs, har bäddat om i våra sängar... det luktar tvättmedel  hela sovrummet, finns det något bättre! Nu blir det en ansiktspeeling och ansiktsmask och sedan krypa ner för att läsa Cosmo!
see ya

Asos min favorit!

fantastisk härlig vardagsklänning i sommar!

tjohoo=)

Fint väder och slutade tidigt på jobb, kan det bli bättre? Erik och jag gick ner till systemet för att handla lite till påsk, jag köpte smirnoff, vin och champagne=) Jag och Charlotte ska göra massa goda drinkar på lördag och gå ut!
Jag skulle egentligen köpa vanilj vodka, men fanns ju bara i sån stor flaska, så tänkte att det kanske finns någon vanilj essens som man kan blanda... kanske inte lika gott? men va fan=) Sedan stannade vi till på Take away och köpte lite kycklingwok och smaska på, så billigt och så gott, det gillar jag:P

Om du ska ut på en promenad, stanna till och slut ögonen, njut av vårsolen och att leva i nuet=)

Middags tips: kycklingwok. smasken!

Har precis beställt dessa=)

Är dom inte fina?? blev så avundsjuk att mina flickor på jobb, var till Malmö och shoppade loss utan mig;) så jag blev så sugen att jag bara var tvungen att köpa dessa två plagg!
Tänk ett par boots och en snygg skinnjacka och håret i en knut och ett par solbrillor... ooooh I like it=)
sommar nu!! .... ja tack=)
NU: Pizza.....

Tjingeling!

vad tycks?


Jag lever!

Vaknade precis till, av 3 dagars feber frossa, ont i halsen och hosta! jag som trodde att jag inte kunde bli sjuk.. hm nu fik jag det bevisat! men som tur är så känner jag mig bättre! och ska föröka jobba i morgon. Har inte råd att vara hemma helt enkelt! Men det går nog bra.. jag är en fighter;-)
Nu ska jag se vad det finns i kylen, första hungerkänslan sen i onsdags... sen blir det film och en kopp te!
see you!

lite suddig:/


Tack för dom fina blommorna och vinet!


Visst blev tårtorna fina!

CHOKLAD OCH JORDGUBB!

Cupcakes=)

se så fina dom blev

Cupcakes med choklad frosting...

Känner mig bättre har bara en irriterande hals... jag kollade lite i Leilas recept i morse när jag vaknade, och så hittade jag cupcakes med choklad frosting... alltså jag älskar Leila, hon har så mkt roligt att baka i sin nya bok! och allt som jag bakar ur hennes recept lyckas jag med! dom blir både fina och goda...
du får se resultatet när jag har gjort frostingen!
Sedan ringde Yvette från cafèt på jobb, och sa att Hyllinge hade helt slut på hallon, jag som hade beställt en hallonmoussetårta, så jag skulle få en choklad tårta och en jordgubbstårta gratis istället... Det tackar jag för!
Nu ska jag ner på stan och köpa te koppar! =)
Lev livet som om det vore den sista!  är dagens bästa mening=)

Tack

kom precis hem från jobb... känner mig sjuk och krasslig men det går nog över snart med lite alvedon=) för jag kan ju inte bli sjuk jag ska ju ha kalas här i morgon! mina vänner kommer ju hit och ska äta tårta.. så nej nej inte bli sjuk!

Vill bara tacka Angelica för att du hjälpte mig med att designa om min blogg=) tack tack <3 vad skulle jag göra utan dig!
Nu Blir det C vitamin, alvedon, strepsil och sömn som gäller!
ses i morgon pigga och glada!=)

Födelsedag!=)

Idag är det min dag, jag fyller hela 22 år.. inte illa=) Jag håller på att funderar över vilka muffins jag ska göra inför mitt årliga kalas här i morgon. Jag har köpt en tårta från city gross, Hallonmoussetårta! har ingen aning hur den smakar eller ser ut... men det blir nog bra! måste ju prova något nytt=)
Snart ska jag göra kycklingwok tills Erik kommer=)
Erik är ju för gullig, kom in i morse med en present innan han gick till skolan. Ett fint designat presentkort från Electa med 30 min ansiktsbehandling, och då ingår rengöring, mask och massage sedan får man ligga i badet medans masken verkar, sedan bjuder dom på frukt... snacka om härligt!! Love you Erik!
nu ska börja med maten hörs i kväll=)

rastlös på väg hem=)


från vinterlandskap till våren i skåne

trött Geisha ja då var vi  i skånekallt snöit värre i örebro

Hemma!

Japp då var man hemma igen! helgen har varit kall och snöig... det var 15 minus garde när vi åkte i morse... brrr!! men resan hem till hbg gick jätte bra!
har tagit bilder på vägen hit, av all rastlöshet jag hade, haha som är rätt roliga, men dom får ni se ikväll=) ligger nämligen på Eriks mobil!
Nu: JOBB!!

Kasper min älsklings kusse!


1 dag kvar

1 jobb dag kvar... sen får jag åka hem till Storå, med hela familjen! håller på att packa lite och förbereder matsäcken=) det bästa med hela resan:P
ska försöka städa av lite här så det är fint när man kommer hem sen!
ska bli så kul! längtar efter att få se hur köket blev, har ju bara sätt på bilder!
Jag börjar halv 1 idag, till halv 9 tråkig tid när man bara vill hem! men jaja det går fort=)
Så får se om jag hinner skriva något här, brukar bli så stressigt över att se alla när man är hemma!
men ska ta lite kort över vinterlandskapet=)
vi hörs på måndag

gamla kort på mig

Mamma är så stolt och jag med för den delen! världens bästa Mamma=)

nya

sommar sommar sommar så sköna och snygga=)

kom aldrig iväg:/

Soffpotatis det är jag! haha jag kom aldrig till väla var ute på en långrunda med Geisha, eller nej inte långrunda med satt i parken och myste på en bänk i solen=) härligt!
Kollade vad det var på tv i kväll... Inte ett jävla dugg, här sitter man ensam och kan titta på vad man vill! men icke då, inget bra alls! få hyra en film eller nå och vräka i mig godis=)
men jag är för trött för att orka gå till konsum;/ så jag har lite melon och en kopp kaffe. Det får de bli=)
la ut lite bilder på ny inköpta saker... Shortsen är väl för härliga! Sommar=)

mitt nya läppstift


Hemma

Äntligen hemma.. kort dag på jobb idag så skönt! tänkte ta mig en tripp till Väla och kolla diskmaskin, är så trött på det hela! man diska ju hela tiden fattar inte... och vi är ju bara 2 i hushållet. hur kan det bli så mkt disk?
Vill handla nya kläder också... skulle behövas=) allt jag har är så tråkigt!
nya ankelboots, ny skinnjacka och nya smycken=) =) vill vill ha!!
ni får se vad jag handlar sen ikväll! lägger ut bilder... men om jag känner mig själv rätt så blir det bara diskmaskin haha jag blir så snål när man väl står där=)
see you!!

kollar sommar bilder från kroatien

vill ha sommar vill ha sol nu tack!!

God evening

Sitter här framför datorn i pyjamas och är ny duschad... ska snart gå till sängs för jag jobbar förmiddag!
Men det har varit en härlig dag, med massa sol och mkt folk man har träffat på=) när jag gick hem från Charlotte träffade jag Mathilda och sin hund, och när vi stod där och pratade så kom en annan hund.. en Tollar hane.
Det är så kul att träffa en i samma ras... och han var ju så fin och Geisha tyckte det var kul att leka!
När jag kom hem så var Geisha helt slut och somnade fort i sin säng! medans Geisha sov, så passade jag på att städa, diska, plocka tvätt och göra mat... så skönt när allt är över! när man sitter här belåten över dagen som gått=)

Sol

sitter i tv-rummet och solen bara lyser in av värme... shit blir så glad!
äntligen känner jag att våren börjar närma sig! ska snart sätta på lite kaffe och ta en liten bit melon och njuta av ledigheten...
Om en stund ska jag och charlotte ut med hundarna, innan hon åker till jobb. Så härligt när det är så fint väder ute! kanske man kan få lite färg i ansiktet=)
Sedan blir det att städa bilen inför resan på fredag!
Kanske blir det en fika på stan=)
Hörs sen!

Gruves


längtar tills på fredag! då ska jag hit =)

Min underbara kusin =)


haha sitter i ICA kläder är hemma på lunchen och busar med kasper han är såå gullig

Jobb-Helg

Jag kom precis hem, från mitt sista pass i från allt jobb denna helg! skönt... fast den har gått väldigt fort ändå.
I fredags så var jag och charlotte på bio, Remember me... shit vilken bra film! den var värd att se, verkligen!! det var en sådan där film som man fick allt kärlek, skratt, man blev arg och sedan fälde men en tår i slutet=) underbar!

I lördags så jobbade man ju eftermiddag.. kul! så jag och erik passade på att åka ut med Geisha till havet och busade=) mysigt! sedan när man man kom hem från jobb så var jag helt slut lade mig i soffan och tog ett glas rött och kollade på bruce allmighty... funkar alltid! medan Erik var ute och svira med sin frends.

I morgon väntas jobb igen.... puh! jobbar sådan där tråkig tid 11-19 hela dagen blir förstörd man jobbar när det är ljust på dygnet.. men men sedan är man ju ledig tisdag och sedan jobbar bara onsdag torsdag sedan helg =) och då ska jag åka hem! tjehuu va härligt! längtar=) Mormor har virkat en sverige mössa till mig sådan som dom hade på OS lite roligt=) hon är väl för goo!

Nu ska jag göra en ansiktsmask och hoppa i säng! hörs i morgon...





Fredag

vaknade tidigt som vanligt! disken är det största jag sätt... suck!! grusigt i hela lägenheten och jag måste verkligen städa!! men tänkte att jag ska äta en god frulle först, så man orkar springa sen, men kollade i kylen vad jag hade.. haha hade en liten skvätt mjölk lite bröd och inget pålägg ja men gud så roligt!! vilken morgon!
glömde att jag skulle storhandla just idag!! puhh
nej men det är väl bara att sätta igång!

Twilight =)

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - TrailerHar lagts till i
Snabblista
1:33
Visa original


Min älskade film

haha somnade inte=)


Sitter och kollar eclipse twilight trailer shit alltså, såld redan!!! jag älskar verkligen dom filmerna!! vill bara ha mer...
men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge=)

Jag kollade i mitt fack idag på jobb, där låg min semester ansökan.. och var beviljad!! shehuu jag åker hem nästa lediga helg ska bli så roligt !! äntligen något att se fram emot=) min lillla älskling kommer tycka det är så roligt att träffa alla hundarna på gården!

Nu ska jag gå ut en sväng med Geisha!
och sedan blir det sängen
natti natti

Fit

Var ledig igår och hade en dag med Charlotte kan man säga=) på förmiddagen bestämde vi oss för en runda med hundarna som var så rolig! det tyckte Geisha om att få busa av sig lite. En trött Geisha som knappt orkade gå hem efter allt busande, somnade fort i sin säng...

Och matte svira om till spring kläder för ja, charlotte och jag skulle också rastas;) vi tog en springrunda för att göra oss redo inför beach 2010=) och på fredag är det dags igen.. så härligt det känns efteråt!
sedan blir man ju kaffe sugen så vi tog en fika efteråt som plåster på såren! härligt och onsdagen kändes väldigt bra han göra allt man ville! Tack för en härlig onsdag Charlotte!
vaknade i morse och hade öppning... gud har inte sovit en blund fattar inte varför!? när klockan ringde så var jag redan vaken!! och kändes som jag precis hade lagt mig i sängen.. suck!
Så nu ligger jag här med min Geisha och slappar i soffan somnar nog snart! men jag längtar tills i morgon det här står på schemat:
  • Springrunda med Charlotte
  • Fredags städning
  • Storhandla
  • Bio: remember me!
    Så längtar tills i morgon! haha det bästa är att man kanske hinner se solsidan haha såå jävla bra!

Vår

Så härligt väder det är! allt är så mycket lättare bara det är fint väder ute... jag vaknade i morse av en kall nos som ville gå ut och kissa=) synd bara att klockan inte slagit  06:00 ännu, men vad gör det när man är så söt som Geisha=) sedan låg vi soffan och myste hela morgon!
sedan hade Ludde beställt kladdkaka  efter tentan dom hade idag, så provade ett helt nytt recept som funkade bra var riktigt gott i varje fall=)
jätte enkel att göra ni ska få receptet:
100g smör
2 ägg
3dl socker
2.5 dl vetemjöl
4 msk  kakao
1,5 tsk vaniljsocker
halvt krm salt
smörj och bröa en form med avtagbar kant. smält smöret och sedan vispa ägg och socker pösigt
häll i det smälta smöret och de torra ingredienser och i det i formen och in i ugnen på 200 grader i 20 min cirkus beroende på ur kladdig kaka du vill ha!!
super enkelt  try it =)
Efter fikat så åkte jag och Geisha till råås badplats idag igen=) man måste ju passa på när det är så fint väder.
Vi gick längs havet och solade, busade förstås! Geisha kollade lite på fåglarna som satt ute på piren ville ta dom men vågade inte=)
tur är väl det!
Funderar på vad eftermiddagen ska beså av? vad ska jag hitta på... blir lätt rastlös nu när man hunnit gjort så mkt på förmiddagen! det finns ju en tvätt korg som väntar men såå tråkigt att göra det en lördag!
Nej nu ska jag se vad det blir för middag till kvällen!
Ha en bra Lördag!

Emmaunel<3


soool

Så härligt med sol=) man blir så glad. Sitter och lyssnar på the voice med en kopp kaffe och solen lyser verkligen in i lägenheten. Har varit ner till Råås badplats med Geisha och Erik så mysigt fick verkligen vårkänslor!
lite tråkigt bara att man ska åka och jobba om en timme puh.. men men sen har man helg!=)
Tänker på Charlotte som är på väg till London nu! sååå avundsjuk... Ha det så roligt Charlotte!
Hahah måste bara berätta att jag sprang hem i från jobbet i onsdags, shit vad jag är stolt=) det var jätte fint väder, och det gick väldigt bra. Tog bara 30 min, för det var ju ett tag sedan sist!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, och göra mig ordning för jobb!
ps
(Om två veckor kanske jag åker hem till big river;-) )
sseeee yaa!

R.I.P


jobb!

Jag tycker att jag jobbar jämt! förra veckan firade vi ju Djulle, shoppade och var ute helgen innan denna vecka vad händer då? inget att se fram emot... så avundsjuk att Charlotte åker till London i helgen! vad ska man själv hitta på! hade först tänkt att åka hem till Storå, men vädret säger lite ifrån och erik ville inte följa med...
Jag tror jag ska ta mig en tripp till G-kås och shoppa Ajax och rengöringsmedel i mängder bara slösa bort alla mina pengar.
Ska fråga Kerstin om hon vill följa med, då gör jag två flugor i en smäll! och trevligt att träffa henne=)
Nej nu ska jag äta frukost, gå en sväng med Geisha och sedan åka till jobb!
Härliga måndag!

RSS 2.0