Lediga Onsdag!

Hej på er=)
idag har jag varit duktig, gick till gymmet kl 9 med charlotte, sedan hem för en dusch och frulle... och inväntade våra bästa år! det var ett himla bra avsnitt...
sedan så åkte jag iväg med bilen till verkstaden för däckbyte haha pallade inte byta själv!! gick på ett knyck.
sedan hem och städa lite, och gjort mat, så nu ska jag ta en välförtjänt powernap inför träningslydnaden i bjuv i kväll.
ÅÅÅ DET BÄSTA AV ALLT! Jag har fått en del kläder jag jag beställt ifrån HM trodde inte att jag skulle få det innan resan... Charlotte och jag pratade om det på gymmet i morse att dom kommer säkert typ sista April, för deras dåliga leveranstider är ju extrema=) men inte denna gång! Bra HM!!
Nu: Powenap!
puss och hej

våååår

Vaknade av fågelkvitter utanför fönstret och att solen glimmade in i sovrummet! så härligt att slå upp ögonen så! Gick en lång promenad med Geisha och nu sitter jag på balkongen med en kopp kaffe... och det riktigt steker i ansiktet, så underbart!
Om en vecka åker jag och Erik till Teneriffa=) Det ska bli otroligt skönt att slappa och bli brun äta hotellfrukost varje morgon, shoppa och dricka drinkar!
Men det som skrämmer mig mest är att lämna Geisha... första gången... Min lillla älskling! Men jag lämnar henne till fantastiska männiksor så det kommer att gå jätte bra, men ändå så är man lite orolig!
På Onsdag när jag är ledig, ska jag köpa lite sommar kläder... och lite annat smått och gott till resan.

RSS 2.0