pw

God morgon!
Jag har precis  kommit hem från en PW med Geisha... så skönt det är att göra det direkt på morgonen, då har man det gjort sen!
Geisha ska vara lite själv idag för att jag ska jobba lite extra! så det passar ju bra att hon är trött nu!
Nu Kaffe och sedan bär det av mot jobb!
ha en underbar Tisdag!

söndag!

Jobbade i dag 8-17 och det var inventering som stod på schemat, puh såå drygt det är med Tänk vad det gick bra bara för att man har sådana underbara jobbarkompisar! =)'
Direkt efter så åkte jag till Bruces med Janna och hundarna! så mysigt att sitta och dricka kaffe ute i det fria!
Nu blir det lte mera Gossip och sedan sängen för mig!
Take care!
/ S

Gossip Girl =)

Hahaha alltså jag älskar att beställa saker från CDON.com... alltså helt sjukt... beställde Gossip Girl 4 igår vid cirkus
två tiden om inte mer... och vipps så kom boxen i brevinkasten i dag vi lunch! sjukt impad blev Jag!! Bra jobbat!
dom visste nog att jag låg sjuk och verkligen ville ha något att trösta mig med!
Tack CDON =)

Sjuk!

Då har den hämska dåliga bacillen kommit till mig... ligger här hemma och har Feber! tycker så synd om mig själv!
Geisha tycker inte alls om sin matte nu.. Hon vill ut i skogen och är väldigt rastlös.. och här ligger jag hjälplös=/ orkar knappt gå ner till gräset utanför och kasta boll...
Jag hatar verkligen att ligga här! det är såå tråkigt!
Anton är ju för söt... han kom och skulle lämna en nyckel till Erik, och så hade han köpt bullar till mig för han visste att jag var sjuk.. för Gullig=)
Hoppas att Erik har köpt med sig lite vitaminer till mig, en riktig förkylnings kur skulle vara bra! =)
Nu tänkte jag föröka sova, och sedan kolla på en film!
Vet ni vad?? Idag är det den 24/8 och det innebär att Gossip Girl 4 har kommit ut.. WIE!!!!! ska beställas=)

Vill ha!

vill verkligen ha denna klocka! har aldrig brytt mig om att köpa mig en klocka förut med nu vill jag verkligen ha en! så nu är jag på jakt... vill ju helst ha denna men lite för dyr för min plånbok så måse hitta något liknade=)
men visst är den grymt snygg??

Helgen.

Hej på er!
I lördags.. så bjöd jag pojkarna på pasta med egen gjord pesto och bacon... super gott blev det! sedan så satt vi här och myste och drack lit öl och efter en stund så gick vi vidare ner till bara rock! Jag var helt otroligt pigg och kände för förtsa gången på länge att jag ville fortsätta och gå ner i stan... men det var ingen som ville haha så denna gång var det inte jag som var tråkig!!
Igår så var jag på Kullaberg med Jonas och Erik, så underbart det är att vara där! det är så otroligt vackert! Geisha gillar verkligen att klättra bland klipporna! och det som är det bästa med det hela är ju matsäcken=) det var verkligen en mysss söndag!'
medans killarna Fiskade så passade jag på att sola mig lite på en klippa med min bästa Geisha!
Jag har inte så stor mage haha det blåste:P

Fredag!

Jobb en promenad, städa och handla massor av gott... ja mina vänner det är fredag! såå underbart, nu är det Ledig heeeelg!
Väntar på att Erik ska ringa så jag kan hämta honom i Åstorp.. har ju inte sätt honom på evigheter känns det som!
På söndag tänkte jag och Erik åka till kullaberg och vandra lite där med Geisha, kanske ta med lite matsäck och bara njuta av utsikten=)
Nu blir det Fredags myyyysss

fantastiskt väder!

Har ju haft öppning idag gick upp klockan 6 och gick en promenad med mitt hjärta, för hon skulle ju vara själv hela förmidagen... kom hem vid kvart i två och åkte direkt ut till pålsjö skog och gick med Geisha lös nästan hela stäckan! hon är så duktig!(ibland gör hon lite som hon vill) vi gick och vi gick... det hela slutade på 7 km och Geisha var helt slut när vi kom hem och jag med för den delen!
där försvann lite av mitt dåliga samvete, för att hon fick vara själv! men vad ska man göra när Erik är borta och jag jobbar!
Det har varit så himla fint väder idag! helt underbart... Satt ute på gräset med en kaffekopp medans Geisha gossade på filten! Tur att det inte är höst riktigt än =)

fix dag

Självklart när det gäller mig!! tänkte fixa pass idag, bestämde mig direkt när jag vaknade att göra detta på en gång! tog med mig plåboken det gamla passet och allt... trodde jag! kom dit och satt och väntade då tog jag upp mobilen och förde över pengar så det inte skulle fattas nått på kortet, så slapp jag göra det när jag skulle betala! men när jag letar efter kortet så hittar jag  inte det i plånboken.... så då var det bara att åka hem igen och göra samma prosedur igen! ååååh det är inte kul!!men nu är det fixt och klart.
Kom precis hem från en promenad med Geisha, riki och freja... så nu ligger mitt hjärta och sover=)
Nu tänkte jag ta en liten vilo stund med en film på min lediga dag! det är jag väl värd? =)

heeey Tisdag

woop solen skiner igen! såå underbart=) precis kommit in från morgon rundan och väntar på att kaffet ska bli klart! finns det någon godare doft än när man öppnar ett nytt kaffepaket och det finns inget godare än att dricka kaffe just på morgonen!
Ska förska hinna med att träna Geisha lite idag så vi kommer nån vart med tävligslydnaden! ska verkligen göra mitt bästa för att vi kommer ut på en tävling till nästa år! =)
Saknar min älskling!

Charlottes Party


God kväll

Första jobb dagen är avklarad och det gick alldeles utmärkt=) köpte med lite god mat till en gräsänka som jag, bakpotatis med lyx kräftröra och en god sallad och massor av ost, man måste ju lyxa till det en måndag som denna! Ska snart hoppa in i duschen och sätta på mig pyjamas sedan blir det mys i soffan med en bra romatisk komedi!
Härliga måndag!
Sovmorgon i morgon också börjar inte föräns 14:00 =)

Jobb

idag börjar jag jobba efter en underbar semester! Känns faktiskt bra... lika bra att komma igång =)
Har precis kommit hem från en promenad med Geisha så nu sover hon och myser i soffan... sedan kommer Janna och tar hand om henne tills jag kommer hem ikväll!=)
ha en bra måndag!
/ Sabina

Lördag

solen glimtade fram igenom persiennen och Geisha låg på rygg och sträkte på sig och ville gå ut och kissa... det finns inget bättre sätt att vakna på och att klockan bara är åtta, är bara ett plus i kanten! älskar att gå upp i skaplig tid när man är ledig... man hinner med så mycket samtidigt om man kan slappa och ta det lite som det kommer!
Det är så det ska vara en Lördags morgon!
Ikväll ska jag på födelsedagskalas och inflyttningsfest =) ska bli så himla roligt att träffa alla! känns som om det var 100 år sen sist, pga semestern!  det ska bli så roligt att göra i ordning sig när man har lite nytt att ha på sig, vet inte vad jag ska ha för skor bara!?, boots, högklackat, eller kilklackar? hmm... får väl se hur vädret är ikväll helt enkelt!
ska försöka hinna med detta idag:
* Gå ut i skogen med Geisha
* Städa ordentligt.. dra ut spisen och dyrlikt.
* Ränsa ut garderoben
* Power nap!

Sedan vill jag passa på att Gratulera min käre vän på födelsedagen! Grattis Charlotte=)

Lunch på stan

Erik kom hem vid 13 tiden, skönt att träffa honom innan han åker iväg till Danmark över helgen...
så vi lunchade på stan och hade lite fredagsmys=) så nu snart ska jag köra honom till båten=(
sedan blir det att göra i ordning sig för kräftskiva=)!
Pinja tycker att hon är så liten att hon får plats i knät... =)

Tvätta

God morgon!
Nu står det tvätta på mitt schema... såå otroligt roligt, nej! skulle så gärna vilja ha tvättmaskin i lägenheten! och diskmaskin också för den delen!
Nu är det en liten paus med våra bästa år haha
och ikväll vankas det kräftskiva...  mums!

Party!

hemkommen från frillan och väla... blev jätte nöjd med håret ser precis ut som innan men lite piffigare=)
skönt att bli lite fräsch innan lördag då det vankas party;-)
köpte även en jätte fin klänning på Solo som jag tänkte ha på the party! lite roligare och komma i något nytt!
så ni får förhoppningsvis se den på på söndag om de är någon som tar ett snyggt kort under kvällen...
Nu ska jag ha torsdagsmyyyys med min sambo och hund=)
/Sabina

frillan!!

Vet ni vad det roligaste är... ringde nyss min frisör, skulle ha klippt mig hos henne på måndag...  som jag bokade för cirkus 1,5 månad sen, trodde jag var ledig då men icke sa nicke!!! såg idag att jag jobbar 9-19 så jag ringde för att avboka den tiden och då säger hon kan du kom nu på en gång?? jag har fått ett återbud idag!! hahaha så nu äntligen ska jag fixa mitt hår =) wie
Så Charlotte om du ska ner i stan så kom dit=)

=)


Angelica har tagit så många fina kort =)


Semestern lider mot sitt slut!

Hej på er! Nu har man kommit hem till vardagen... och Geisha tycker det är sååå skönt! vi ligger här i soffan och gossar och bara njuter.
Jag har haft en underbar semester, Varit ute med båten, grillat, Tränat hund, varit i sälen, ätit massor av mammas mat, träffat vänner och massor av annat skoj!
så jag är Nöjd! =)

RSS 2.0