Rapport från Bergslagen!

God dag min vänner! lite rapport från Bergslagen...
Idag var det strålande fint väder, och Erik och Jacob skulle springa runt Lindesjön, den vändan är väl cirka 7,2 km så jag tänkte jag springer med dom tills jag inte orkar mer och det gick faktiskt jätte bra hängde på i deras tempo halvvägs kanske men ändå, och då värmde dom ju barar upp haha.. känns så otroligt bra efteråt! Snart ska jag åka ut till Torphyttan och hjälpa till lite inför Midsommar!
Vi samlas redan kl 15,00 i morgon och åker gemensamt ut med höskrindor till festen sedan väntas det lekar mat och en och annan alkoholiserad dryck! mysigt det ska bli... och en stor kram till dom som har fixat det hela vilket jobb ni har gjort!
Nu ska jag fortsätta att njuta av min semester med att ligga i solstolen och dricka en kopp kaffe!
Grattis Charlotte för att du blev antagen!! Bra Jobbat!!!!

Lindesberg

fick min första mört idag på bryggan hihi så roligt det är att meta! ska snart in till Örebro för att gå på en lägenhetsvisning... ska försöka ta lite bilder och lägga ut så ni får se... men fy vad jobbigt det är att leta boende man hittar ju aldrig det man verkligen vill ha eller är ute efter utan man får alltid känslan att det är för långt bort från stan eller för nära stan eller för dyrt!! puh men det gäller att ligga i, för så småning om så kommer det man vill ha! =)

Hej då Helsingborg! Hej Bergslagen!

Nu har flyttlasset anlänt och allt ligger i ett garage så nu blir det att leva i en resväska hela sommaren till vi hittar en bostad! Skönt att slippa städa, köpa mat, laga mat, tvätta
under hela Sommaren!
Men det som var tungt var att lämna fina Helsingborg! Kände verkligen vemodigt i bilen på väg till Lindesberg! vad fort tiden har gått... Och vilka fina vänner jag har fått för resten av livet!
När vi såg Lindesbergs skyltarna kändes allt lite bättre och när vi träffade våra vänner som väntade på oss så kändes det jätte bra!
Nu ska jag åka upp till Storå för att träffa släkten och äta mammas mat!
Puss


.......


Smörgåstårtebakning=)

Vilka smörgåstårtor jag och Janna gjorde igår till Alice student! dom ska vi smaska på i eftermiddag! mums!

Bilder kullaberg/Tjejmiddagar

Kullaberg!
Tjejmiddag
Födelsedagsmiddag!
Vilka härliga dagar jag haft  =)

Kullaberg/Tjejmiddag!

Så mysigt dag jag hade igår! på förmiddagen åkte jag Janna Erik och Mackan till kullaberg och gick där med hundarna, vi hade med världens godaste matsäck... Pankakor kakor chips bullar där satt vi uppe på toppen och bara njöt av faktiskt fint väder!
Vi såg en ovanlig fågel och en jätte STOR ORM!! vilket saffari =) haha
sedan hem och svida om till tjejmiddag med Charlotte och Anna! Anna bjöd på så god mat och härliga efterrätter=) mums min mage var fyrkantig när jag åkte därifrån! Tack för en underbart trevlig kväll mina damer!
Nu är det bara städning här hemma som gäller försöker att göra så mycket innan nästa fredag som möjligt! men man vet inte alls vart man kan börja!
Snart ska jag gå till Janna för att hjälpa till med smörgåstårtorna som vi ska göra till studentfirandet i morgon! mysigt.
Efter smörgåstårtabakningen så ska jag på födelsedagsmiddag till kvällen! det är mycket nu! I know!
8 dagar kvar i Helsingborg, så det gäller att ligga i...
PUSSS

Ego

Njuter av min semester med städning och flyttpakning... till kvällen ska jag träna lite crosscamp i pålsjöskog, Kul att prova på nått nytt =) och härligt att träna utomhus!
10 dagar kvar i Helsingborg! så konstigt... och lite sorligt.

Bilder på avskedsfesten!


Haha inne på Cardinal! showtime =)

Avskedsfest

Förra helgen så var jag på avskedsfest med jobbet! så överraskad jag blev... Charlotte sa till mig att ingen kunde komma för det var inventering dagen efter! =) men sedan när jag kom till Cardinal så satt alla där!!  hahah vilken suprise! jag blev så chockad! där åt vi tre rätters och blev så mätta och belåtna! mums.. sedan gick vi vidare till hampan! efter hampan blev det utposten för att heja på Loreen till segern!! vilken stämning det var där, var som värsta fotbolls matchen!! sedan sjöng vi Euphoria hela vägen tillbaka till Cardinal för att skaka rumpa hela natten lång! vilken kväll jag hade! så himla roligt! Tack mina fina arbetskamrater för en Rolig kväll!!
Nu har jag gjort min sista jobb dag på City Gross... så konstigt det känns! Kommer Verkligen Sakna mina fina jobbarkompisar!
Nu Har jag semester i 3 veckor!! wie och det väntar så mycket roligt de sista två veckorna i Helsingborg!
På Onsdag ska jag på utflykt till Ven, på kvällen på tjejmiddag, Torsdag på födelsedagsmiddag! Fredag Studentfirande! Måndag Köpenhamn! shit så roligt!!

RSS 2.0