Födelsedag!

Vill gratulera min fina vän på födelsedagen! Hoppas din dag blir super! :-)


Hej Måndag.

Måndag, och jag har haft en ledig helg! känns underbart men självklart har jag varit förkyld hela helgen... men jag har kört på ändå i min vanliga rastlösa kropp.
I fredags så myste vi med god mat med familjen och vänner! 
Lördagen som jag väntat länge på, att vakna upp med sin sambo, äta frukost tillsammans gå en promenad tillsammans... göra morgonen tillsammans och planera dagen som VI vill. 
Vi var på kalas och firade en 20 åring, åkte på en jätte mysig middag med mina fina vänner! 
Söndagen åkte vi till Storå och åt mammas goda mat och bara blev bortskämda! 
Underbar helg och förkylningen börjar försvinna så nu är det bara att ladda innför en jobb vecka!
Hej Måndag!

LOVE

Så underbart att ha långklänning och umgås med så fina människor!

kräftskiva

Hej och hå!
gick in på systemet igår och stod och kolla på de alkoholfria alternativen! man måste ju dricka vitt vin till kräftor... det är ju för gott! men är verkligen ett alkoholfritt vin något att lägga några extra kronor på? jag kan säga så här... det var riktigt gott och det var verkligen värt det! så tråkigt att dricka cola eller saft när man ska lyxa till det med skaldjur! Roligt att prova nått nytt och många ville prova mitt goda vin =)
Jag valde att köra alkoholfritt för att jag inte hade någon skjuts så jag var privatchafför hela kvällen! det var riktigt kul det med och jag mår alldeles utmärkt idag! Kan det bli bättre!


En vanlig höst dag!

Idag är det en blåsig, solig höstdag! fantastisk fin morgon med massor av färger, färger som säger att det är Kräftskiva, olika marknader, ljung, murriga fäger på löven och gossiga halsdukar! Halsdukar man bara burrar upp runt halsen mot en stickad härlig kofta! Jag har faktiskt längtat! 
 
 

Väder och Vind

Vardags rutinen är gjord och jag sitter och myser i soffan, regnet slår mot rutan och det är en riktig höst dag utanför fönstret. Det finns något underbart med hösten också!
Igår var det en riktigt fin dag med sol, springrunda och kaffe häng med dom bästa! Tänk att vädret kan vända så fort! 
Hoppas att det kommer bli fint väder i morgon då det väntas kräftskiva med jobbet!
Just nu längtar jag otroligt mycket efter egen bostad... och jag hoppas den kommer fortare än väntat! 

RSS 2.0