Fredag

Fredag, härliga fredag! även fast jag jobbar hela helgen så är det nått speciellt med fredag. Ikväll blir det mys i soffan och snart ska jag gå en kvälls promenad med Geisha innan vi parkerar i soffan med ett glas rött=)
Tror vi ska lyxa till det med sushi ikväll, inte för att jag tycker det är så gott men ändå =) man får välja dom rätta bitarna bara så... plus att Erik älskar det!
Ha en underbar helg! själv ska jag jobba i 26h så ni vet vad jag ska göra!
/S

Resultatet =)

Nu blir det fika! mums!

bakdags

Nu står saffransdegen och jäser för fullt... 1 månad kvar till jul =)  då måste man komma in i stämning med julbak!
Det blir saffransbullar med mandelmassa så otroligt gott!

Adventspyssel

Det är så roligt att pyssla! Nu har jag gjort min adventljusstake! var på Flower team och inhandlade lite pyssel saker och till ikea föratt köpa ljusen... och här är resultatet =) Han inte med att baka lussebullar idag så det får bli i morgon förmiddag!

Ljuva morgonstund!

God morgon!
ljuva morgonstund... fantastisk start med promenad, kaffe och våra bästa år! Tvättning står på schemat idag och till eftermiddagen tänkte jag baka lite saffransbullar nu till adventstider.
Innan det tänkte jag åka en sväng till flower team och köpa lite nytt till min adventljusstake=) måste pyssla lite nu när jag är ledig för i helgen hinner jag inte., för det är min jobb helg!
Imorgon tänker jag kolla på Breaking dawn igen Haha så bra den är! måste se fall jag missade nått förra gången! om ni inte har sätt den såååå gööör det...
Ha en mysig dag! vad ska ni hitta på?
/S

Check

Putsat fönster, check! diskat, check! myst i soffan, check! Nu en lång promenad!

Helgen

Söndagen har kommit och Eriks föräldrar har åkit hem! vi har haft det jätte mysigt.
Tordagen gick vi en lång promenad med Geisha, sedan åkte vi ut till Väla och åt lunch, erik hittade ett par jätte fina Jeans! och jag hittade en jätte fin Jacka på Levis!! tror jag ska spara lite pengar och köpa den, såå himla fin den var!
sedan på kvällen så turade vi över till Helsingör... åt fantastisk god mat.
Ifredags så jobbade jag kväll... och det var väldigt mycket att göra, så när jag kom hem i fredags så var jag helt slut och somnade i soffan!
I går så var vi på handboll, Erik hade match och de vann med 3 bollar! sedan gick vi hem för att göra i ordning oss för att gå till Oasen och äta fondue.... sååå otroligt gott!! och så himla mätt jag blev, Toblerone fondue ska vi inte tala om... mums!! det blev verkligen en jätte mysig avslutning på den här trevliga helgen som vi haft! hoppas ni har haft det lika trevligt.
/ S

Ikväll

Äntligen är det Onsdag!!!! och det menas med Breaking Dawn premiär =) woooohooo....
ska dit med Charlotte, Jessie, Andrea och Nikolas!
Nu blir det att hoppa in i duchen och  sedan göra i ordning mig för premiären!

one day left

Braking dawn!!  Längtar som bara den... i morgon kl 21 så sitter vi och nästan tappar andan över att äntligen få se filmen!!!
Har precis kommit hem från körövningen på dunkers! och vad jag hatar att ha missat ett övnings tillfälle! för jag fick inte bestäma vilken stämma jag ville ha!! och jag hatar att sjunga det jag gör nu! =( men men det blir säkert bra!
Nu blir det soffläge.
/S

Twilight

God morgon vänner!
Måndagen är startad med frukt och en promenad, nu blir det att börja dammsuga, torka golven och göra det riktigt fint här hemma!
På Onsdag är det verkligen dags för Twilight Braking Dawn!! jag LÄNGTAR!!
Och på kvällen kommer Eriks föräldrar på besök över helgen! så det ska verkligen bli mysigt.

La petite

Jag och Erik älskar att äta ute på helgerna... vi har som mål att prova de flesta restauranter i hela helsingborg, se vilka som verkligen  är de bästa... och som en mysig tradition att umgås med varandra och äta god mat samtidigt!
Erik fick förra årets julklapp i går!(Rihanna blev ju inställt)  vi var på La petite en Fransk resturante, som var helt ok! men ingen wow upplevelse direkt!
Nu blir det att kolla på reprisen på "Så mycket bättre" missade ju de igår:(
/S

FREDAGSMYSSSSS

Nu är det fredgsmyys!! så skönt att komma hem och tända massor av ljus, slå upp ett glas rödvin och luta sig tillbaka i soffan! det här är livet! ha en underbar fredag! / S


Tankarnas värld

Jag skulle vilja resa.. resa dit man får lugn i kroppen och massor av energi! ta dagen som den kommer upptäcka roliga saker med den man tycker om! sitter i mina funderingar om vart nästa resemål kommer att bli.
Vart vill jag åka?, vad vill jag se? och vad vill jag göra? jag vill ha svaren på dom här frågorna, så vi kan planera, ha något att se fram emot! se ljuset i tunneln lixom.
Jag har inte varit så mycket ute i världen så det är så många platser jag vill se, som jag hört mycket om och de platser man måste ha varit på! men vart ska man börja?
Italien, Frankrike, Grekland, London, Island! ja hörrni hjälp mig att komma på allt positivt och negativt med varje ställe så kanske jag kommer någon vart!! vart tycker ni jag ska åka?

Njuta av livet:P

Igår vid frisören var det som alltid lika trevligt! så skönt det är att vara där, verkligen 2 timmar av egentid då jag kan slapna av. Jag blev nöjd! det blev lite extra röda slinger denna gång, lite mera höstigt.
På eftermiddagen sen så gick jag och Charlotte en lång promenad med hundarna, det var verkligen behövligt både för mig och för Geisha!
På menyn stod det kycklingrullader! Erik och jag är riktiga hejare på den mat rätten och de blev lyckat denna gången också=) lite vardagslyx så där en onsdag är ju inte fy skam!
Idag skulle jag behöva dammsuga, men det finns inget tråkigare än att dammsuga... det är för mycket måsten här i livet så jag bestämde mig för att inte ta av dom måsten som måste göras utan istället träna Geisha och sedan dricka te och inte göra allt för mycket bara njuta av livet helt enkelt! jag menar... dammråttorna finns ju kvar=)
/ S

frissan!

Äntligen har denna dag blivigt idag! äntligen ska jag ner till frissan och klippa och slinga mitt hår! ska bli så fruktansvärt skönt! wie!
hm är inte riktigt säker på hur jag vill ha det bara men det löser sig när jag kommer dit;)
/S

November

November... man kommer inte igång, var är energin? mörkt mörkt mörkt!! men det vet man ju hela året, man vet ju om att det är mörkt och tråkit i november!
Hur är det idag? nja trött och seg... jag vet det är alla! men förutom den trötta känslan?
Nej nu får vi rycka upp oss! så nu börjar jag med en positiv November, njuta av att det är mörkt! göra saker fast det är mörkt! hänger ni med?
Snart: breaking dawn! wieeee

Huvudbank!

jaaa.. det blev ju inte direkt som man tänkt sig! När vi kom till Malmö i måndags så åkte fler bilar därifrån än kom till parkeringen, ja det kändes inte alls rätt! och sedan stod det RIHANNA INSTÄLLT! så besviken jag blev...=( då var det bara att åka hem igen och slänga sig på soffan!
Igår skulle jag åka till Malmö igen för närverksträff med Svenska Spel från jobbet! jag gick upp för att göra ordning mig men kände att jag hade grym huvudbank, tänkte att det går nog över med lite kaffe! men icke sa nicke det blev bara värre och precis när jag skulle åka så kände jag att jag började må illa... så typiskt när man får göra nått annat än att vara på jobbet, så blir man sjuk! så typiskt! så min dag igår var inte så lyckad, låg i soffan och kollade på Dirty dancing =) och somande mellan varven! huvudbanken gick över på eftermiddagen nån gång! så nu är jag människa igen! så konstigt jag brukar aldrig ha ont i huvudet!
ha en bra torsdag!

RSS 2.0