hej Hopp

Måndag är namnet på dagen idag! och jag har jobbat eftermiddag... sååå kul;) han putsa ett fönster innan jag gick till jobbet, haha satt och åt och skulle titta ut genom fönstret men det gick inte, trodde det var dimigt ute eller nå hahah men det var bara fönstret som behövde putsas... men rent blev det!
I morgon är det första Juni! hallå var är värmen shortsen och linnet.... jag blir knäpp! snälla ge mig sol på onsdag då  köpenhamn väntar!

Imorgon får jag 2 sesongen av gossip girl av Charlotte hihi I cant wait!

sex aand the city 2 är planerat =)

om cirkus 4 veckor SEMESTER!!!! 


<3


vet du när jag kom till jobbet i lördags och bekymrade mig inför charlotte att jag verkligen inte ville jobba, en riktig gnäll apa var jag, hade verkligen ingen lust att jobba extra....  sedan blev jag snabbt glad igen när charlotte gav mig en present...   så söt hon är! jag fick ett par strumpbyxor  som jag har velat ha länge men inte har funnits när jag tittat, så glad jag blev! Charlotte you are the best!

Heeej

Dee i går... hahah vaknade precis upp ur gossip girl drömmen har precis avvärkat första sesongen... ååh jag älskar det verkligen..

I lördags hade vi 23 års fest för Nathalie, vi gick och åt på cuba libre och dansade lite salsa, sedan gick vidare till utposten och vidare till Tempel... jag hade jätte roligt förutom att jag hade fruktansvärt ont i fötterna.. går ej ut i dom skorna en gång till utan en gele kudde under foten.

Tack för en trevlig kväll flickor!

Imorgon är det jobbar dag och jobb vecka, men på onsdag blir det något roligt som händer, då ska flickorna till köpenhamn=)  tjehuuu något roligt att se fram emot!!

ha det bra!

soooooool

haha har inte haft tid att skriva, har ju varit sol för fösta gången på evigheter! Helt underbart! igår var en fantastisk dag vaknade av att Erik väckte mig vid 7 halv 8 tiden coh sa att det var sol ute.. äntligen fint väder när man är ledig!! så jag och Charlotte bestämde att vi skulle ner till stan, det var meningen att vi skulle till väla men där ska man ju bara inte gå när det är soool ute=) så vi gick ner och fikade och kollade runt lite grann..haha köpte mig ett par gore-tex skor hahaha  han killen som hjälpte oss måste trott att vi var knäppa=) allt handlar om när jag och Charlotte köper skor att ju små skor det är desto bättre! vi skiter i kvalitet=) hahaha men jag köpte även ett par jeans shorts och ett linne och en kofta. Härligt somrig kände jag mig när jag visade mina inköpta saker för Erik! det gillar vi.
sedan var det bara iväg igen för det är ju onsdag och det är lika med Bruks för Geisha och mig, det gick bra denna gången också men den här gången skulle vi slappna av och det är ju inte Geishas starka sida precis men vadå man kan ju inte vara bra på allt=)
Sedan hem ifrån Bjuv och iväg för att sola med Charlotte, ja vi solade solarium... men va fan man måste ju kunna visa sig bland folk i bikini när det tillfälle ges, just nu ser jag ut som jag är sjuk eller något, så bara några gånger till så är vi laddade inför sommaren=)

ååh måste boka sex and the city filmen nu! <3 och snart juni och Eclipse=) I cant wait!!!!!

föresten nya gucci parfymen som kommer i september shit va gott den luktar, var inne på kicks igår och fick prova den! det var någon försäljare där som precis packade upp den och Charlotte bara KOLLA SABINA  så fin flaska det var shit alltså den ska jag ha i september det kan ni skriva upp!

Nej nu ska jag hjälpa min käresta att packa upp lite vin och sprit cider och öl ifrån Tyskland...  tlll alla grillkvällar i sommar=)

tjingeling

hittade en till fin=)


cool



visst är den  snygg! älskar alla små ditaljer på den. Ska kanske beställa den!

Lång!

Vilken lång eftermiddag det har varit idag, så segt! klockan bara snigla sig fram, och knappt något att göra på jobb puh hatar sådana dagar!
men nu är den över shehuu! och bara en dag kvar sedan är man ledig igen=)
föresten ska få låna boxen gossip girl av Charlotte=) ååh längtar!!

Nu ska jag äta mat som Erik lagat luktar så gott och jag är såå hungrig tror det blir pasta med någon kycklingröra... mums!

sedan blir det att krypa till kojs och en ny arbetsdag väntar!



halloj

Alla glada! måndag och en hel ny vecka framför sig! synd bara att det ska regna hela veckan och att man ska jobba. men man ska vara positiv,jag ska åka på bruks med Geisha på onsdag och sedan har jag lovat Erik att vi ska springa två gånger denna vecka puh..
sedan har jag planerat att köpa ett par skor som jag inte blir blöt om fötterna i är så trött på att gå runt med blöta fötter och det verkar ju behövas denna sommar:/
sedan ska jag försöka att få denna vecka att gå jätte fort för nästa vecka kommer Mamma och pappa och hälsar på=) så kul!
Nu kaffe och förbereda inför jobb!
see yaa!

Regnrusk!!

Alltså jag blir knäpp, jag hatar att känna sig trött ligga inne och titta på tv. Jag vill ha sol ligga i bikini på en solig och varm plats med en god drink i handen.. det är ju för fan maj och här sitter man och fryser och är blek och skabbig.. nej fy fan så tråkigt!

Igår kom jocke hit på besök från borås, så kul! tror vi ska gå ut ikväll=) är det någon som är taggad på att följa med i regnrusket??

Nu snart ska jag och Charlotte ut med hundarna!

sedan blir det en fika på pistachia eller fika, GLASS=) MUMS...


men det är sååå skönt med ledig helg=)

/Sabina

hahah

Tjena!
haha lästen i aftonbladet, att en kvinna hade gått i sömnen och lämnat bostaden helt naken och låst sig ute. Vaknade väl till i trapphuset och upptäkte att hon var utelåst  och NAKEN! hon försökte banka på dörren så att hennes vän skulle öppna som låg där inne och snarka och sov, men hörde inget för att han var full! så grannarna ringde polisen! och polisen tillkalla låssmed, haha grannarna lånade ut lite kläder åt henne tills låssmeden kom!

shit va pinsamt!!

The simply the best

Det är min Geisha i mina ögon;) min lilla ögonsten.. hon var jätte duktig denna gången också på träningen, även fast det regna och mycket andra hundar som sprang förbi henne. Idag fick hon vara utan koppel för att dom tyckt hon var så lydig och duktig.. haha dom ska bara veta hur hon är hemma.. smiter ibland göra allt som matte inte vill osv men just idag var hon en pärla!
Själv så har jag hunnit med att jobba, tvätta, handlat och bädda rent i sängarna så det luktar sköljmedel i hela sovrummet, så underbart att gå och lägga sig ikväll kommer sova så gott=)

Just nu sitter det ett helt grabb gäng i tv-rummet och spelar tv-spel... tror dom ska gå ut en sväng ikväll! Jacob är här och hälsar på. Alltid lika trevligt=)

Nu blir det att gå till sängen... jobbar imorgon! men skönt ändå slutar redan kl halv 7 =)

natti natti!

God Morgon

Halloj=)
Jag tror jag har blivigt knäpp, är så sugen på att köpa en skurborste och en skurtrasa och skrubba golven ordentligt.. såg ett program hur man vår städar och då viade dom hur skitiga golven var även om man nyss har torkat golven med en microfibermopp, trasan blev helt svart!  shit... det är ju så jag själv torkar golven hahaha så jag vet ju vad jag ska göra när jag får tid;-)

Nu blir det att diska och skriva upp en tvätt tid!





soool

Det är Sol ute och jag har precis slutat jobba och är ledig i morgon kan det bli bättre än så??

Imorgon när jag ledig ska jag åka och byta blommlådor och köpa lite mera blommor.. tror det hinns med en fika på stan också=) och en tur med Hundarna med Charlotte!
Min underbara vän tog hand om Geisha idag så hon inte behövde vara själv hela långa soliga dagen, allt känns så mycket bättre när hon fick vara ute i solen och busa med Gucci! hon ligger här i soffan och snarkar och är sååå tlött=)
Tack Charlotte!

Snart blir det hollywood fruar,  fruktsallad och ett stort glas detox;)

tjingeling!

<3 min skatt


Fredagsmyyyys

Tjenixen=) Kom precis hem från stan med Erik, han har köpt nya kläder inför kvällen. Han ska gå ut i Malmö.
Han hittade jätte fina byxor och en skjorta=) sedan lunchade vi på haket.. smarigt:P

Jag själv köpte detox, så nu ska jag vårstäda kroppen från allt skit... fick lite insperation av Charlotte som redan börjat med sin.  Nu ska jag bli fri från allt skit man har i kroppen och vara väldigt hälsosam! så härlig känsla.

Ikväll blir det en lugn hemma kväll, kanske hyr en film och dricker ett glas rött och bara njuter!

ha det kanon!

/Sabina


shit vilken onsdag!

Ni ska bara veta vilken dag jag hade igår... vakande tidigt och städade och diskade, var ute med Geisha på en runda och sedan åkte jag och Charlotte för att hitta blommor till balkongen=) och jag hittade massor!! så det börjar bli jätte fint där ute nu! fattas bara blomlådor, köpte för små så ska byta dom i morgon på Bauhaus så drygt! men värt besväret, absolut.
sedan skynda hem för att plantera och åka med Geisha på bruks i Bjuv, jätte roligt och hon va jätte duktig!efter det så var det att skynda hem till Charlotte som hade den traditionella onsdagen med flickorna. Kom hem från Bjuv hade knappt ätit på hela dagen och så kommer man hem till Charlotte som hade gjort världens godaste mat så fint och så gott myste vi framför Avatar, Tack Charlotte du är en pärla!

Så i dag när jag skulle gå upp (jag hade morgonen) så var jag rätt seg! efter en hektisk onsdag men vadå man är ju aldrig ledig så man måste ju ta itu med allt då=) annars blir ju vardagen så tråkig!

Nu ska jag för första gången sätta mig i soffan och titta på Hollywood fruarna, han aldrig i måndags.

Tjao!

/Sabina

Happy birthday

Erik fyller år idag, och jag gav honom en frukost på scandic, och lite nya kläder inför sommaren.  jätte mysigt att äta så lyxigt... istället för att gå ut och äta på kvällen så klippte vi till på morgonen i stället=) jobbade ju kväll idag!

Nu blir det att softa framför tv:n och äta en bakelse, så avslutar vi dagens kalas=)

Imorgon är jag ledig och det står mycket på schemat, ska köpa nya saker till balkången nya krukor blomor rubbet.. så fint det kommer bli! efter det ska jag iväg på bruks med Geisha, sedan skynda hem till tjejmiddag hemma hos Charlote.. just det Onsdags mys med tjejerna! fantastiskt roligt=)

/sabina

Hachiko

Jag och Erik kollade på filmen hachiko... alltså shit är helt förstörd. har grinat genom hela filmen! De handlar om en Hund som är en vän för livet.. hans husse dör men han väntar fortfarande på honom vid tågstationen efter 10 år!  snacka om tro fast=)

så mina vänner, ni måste se filmen... men tänk på att vara ensamma eller att ni inte ska göra något efteråt för ögonen är svullna och snoret rinner! snyft...

Det är så fint väder ute hoppas det är så här fint i morgon också, ska köpa present till Erik han fyller på tisdag=) hihi älskar att köpa presenter! hoppas jag hittar något bra...

Vill bara säga att min Moster Linda fyller år idag och jag vill Gratulera så hjärtligt=)

/Sabina

Besök

Halloj alla glada=)
har haft besök hela helgen, av Eriks mamma syster och hennes två barn. Så det har varit trångt i lilla lägenheten på söder! men det har varit jätte kul och trevligt
I fredags när jag kom hem från jobb så spelade det spel för fulla muggar och vi drack rött vin med  tilltugg... så mysigt! vaknade tidigt på lördagsmorgonen pigg som bara den redan klockan halv 8 haha när man äntligen fick sova ut ordentligt.. haha! så det vara bara att gå upp och göra frukost till alla kycklingar här hemma=)
sedan blev det att vi gick ner till stan för att besöka  pistachia för att köpa godis till kvällen..
sedan gick vi bara ute och myste i varandras sällskap! sedan till kvällen blev det film, det perfekta vädret för film tror det regnade hela dagen... film och godis mys=)

Idag så var jag och Geisha på bruks, och denna dag så skulle vi ut i skogen och lägga spår. Geisha var jätte duktig och jag var världens stoltaste och nöjdaste matte=) jätte kul.. och på onsdag blir det fortsättning, då blir det att träna koppel och inkallning!  spännande!

Nu tror jag att jag ska ut i solen och få lite färg! sedan blir det kanske en glass=)
/Sabina

RSS 2.0