wop wop

http://youtu.be/sEhy-RXkNo0   wooooooow nu kör vi mot Malmö... Hej Rihanna=)

RIHANNA IDAG!!!

woooow nu är helgen slut!! så jävla skönt.. det har varit den jobbigaste jobbar helgen någonsin, puh! men nu är den över=)  jag ligger i soffan med ont lite här och var.
Iikväll mina damer och herrar så är det Rihanna i malmö!!! wie... som jag väntat på denna dag! äntligen är den här! ska bara spela hennes låtar idag! =))


Höst städning!

God morgon Onsdag! här sitter jag och inte har börjat med städandet ännu! älskar morgonen, Jag och Geisha ligger här och har det så mysigt! har precis varit ute i regnet.. och nu väntar jag bara på att kaffet ska bli klart och efter det börjar städandet!
Imorgon ska jag och Janna till Ullared. Janna ville köpa lite saker inför festen hon ska ha nästa lördag, och jag tänkte köpa lite saker till Geisha, och lite julsaker... ja det är för tidigt.. jag vet! men samtidigt måste man ju passa på när man är där! roligt att ta en utflykt när man är ledig! göra något annat än att ligga här!
Jag och Charlotte har planerat att även åka till köpenhamn!! ååååh jag vill sååå gärna! hoppas bara att vi hittar en dag vi kan allesammans! så nu har jag mycket att se framemot=)
Igår så bokade jag och Erik tåg biljetter till Lindesberg över julen! det har varit snöstorm varje år vi ska åka hem.. så nu planerade vi att vi ska åka tåg för säkerhetens skull! Jag Erik och Geisha! hoppas bara att de håller tiderna någe sånär så man slipper sitta i tåget i 100 år och fira Jul där! haha!
Nu är det dags för städning!


tisdag

lång ledig nu i tre dagar.. och vad har jag planerat att göra dom här tre dagarna, jo idag stod det vila på schemat! inte göra en släng dag...
så jag började med att gå en promenad i det fina vädret sedan kollade jag på en film! klockan fem var det dags att bege sig mot Kören som började idag.. vi ska ju forsätta att sjunga med Team freij =) wie va roligt det var! Man är alltid lika glad efter man sjungit en timme!
I morgon är det lite mer på schemat, då tänkte jag att jag skulle höst städa min lägenhet... ordentligt! alla sommar kläder ska bort och fönstren ska puttsas det ska glänsa på golven och lukta Ajax i hela lägenheten!! sedan ska man ju storhandla!
allt måste göras och ska göras i morgon! skönt när det är över=)

Gjorda av kärlek

Snart är det dags igen! =) den 5 november så har Janna födelsedagsfest och då ska jag hjälpa henne med smörgåstårtorna! de är ju så fantastiskt fina! och jag längtar efter att göra dom igen! Janna och jag blir så kreativa ihop och har så roligt samtidigt vi gör dom!
tårtorna är gjorda med kärlek, så säger vi i våran familj!

Väntar!

Jag njuter verkligen av att få ny energi, det fick jag verkligen igår efter en fika med mina vänner! så mycket det kan göra!
Nu sitter jag som ett barn, som väntar på jultomten! jag hoppas att mitt paket från eleven.se kommer snart! så jag kan schamponera håret och göra inpackning innan jobbet! åååh skulle så  gärna vilja att den kom nu! hatar att vänta!!

Macadamia hoppas jag är grejen för mitt hår!

Här är mina produkter som jag beställt idag som Charlotte tipsade mig om!! hoppas de kommer i morgon! för mitt hår ser verkligen ut som en risbuske!
beställde det idag för att jag har gjort så mycket tråkigheter!
Afa försäkring ringde i veckan om min haka som jag inte har fått ersättning för pga att det står i min jornal att jag har sämre känsel och att jag inte har några bekymmer alls av det... som verkligen inte stämmer! Min mun är sne och jag pratar konstigare plus att jag inte känner när det hamnar mat på hakan så Erik får alltid påpeka att jag har nått där! är det inte någon bekymmer??? Klart det är!! och det ska jag banemej ha ersättning för!! så jag fick ringa min kirurg och be henne om en ny redogörelse om hakan! har desutom tagit kort på ärret som jag har på handen och skickat in det... Så det är väl självklart, att jag är värd att få lite grejor till håret! så HÅRET glänser i varjefall=)
Nu ska jag njuta av ledigheten en stund... och sedan ska jag ner för en fika i stan med Emma och Charlotte! myyys!

my weekend!

Min lediga helg har bestått av hundträning, promenader och städning! Fredags så hade jag och Erik lite fredagsmys sedan på lördagen så gick vi en promenad städade lite och gjorde fantastiska kantarellmackor!
Söndagen var det skogendags och lite apporteringsträning! sedan gjorde vi våfflor... snacka om att det var länge sen sist! sedan var det tvättning på schemat och byta lakan i sängen! så underbart det är att sova i nya lakan!
har sovit som en prinsessa i natt.
vilken produktiv helg! jag har verkligen fått mycket gjort!
Det är så härligt att börja veckan med att det är städat och allt är fixat! nästa projekt är att ta fram alla vinterkläder och packa ner alla sommarkläder! det får bli på Torsdag när jag är ledig!

Torsdag

Gick tidigare ifrån jobb, så jag gick en promenad i det fina vädret istället! fantastiskt härligt.
Nu väntar disken på mig och sedan lite soffhäng, och till kvällen blir det som vanligt Apporteringskurs!
Föreläsningen i går med Kenth svartberg var så himla rolig och jag fick helt nya tankesätt att fundera på!
Ha en underbar torsdag!

Okt 12

Nu har jag gjort världens godaste chilicorncarne... mums! blev så himla sugen på det och den blev så lyckad.
Nu ska jag gör i ordning mig för att sedan bege mig av mot ljungby lyssna på kenth Svartberg som förhoppningsvis ger mig nya idéer och insperaton!
/S

finally!

Äntligen har jag hittat en vinterjacka! det blev en Odd Molly den ser grå ut på bilden men den är militär grön! Kunde inte vänta på löning! så jag slog till, för tänk om den inte finns kvar om jag väntar för länge!

As New!

God morgon!
Nu har jag äntligen fixat bilen... i lördags så åkte jag ner till gåsebäck och lämnade in den för tvättning! och den blev så fin, men behöver nog en omgång till med damsugaren för att allt hår ska försvinna också, hundhår sitter som berg!
Sedan åkte jag ut till bil tema för att se om deras hundgaller passade i min bil... och det gjorde det=) så nu är bilen så fin! och man kan ha människor i bilen utan att det blir helt håriga!
I morgon ska jag på en förläsning med Kenth Svartberg "bra relationer" mellan hund och förare! ja det ska bli jätte intresant! så man får lite tränings motivation.
Det är så mörkt ute... det regnar! så jag myser ner mig i soffan under filten och väntar in Våra Bästa År=)

My days!

Min helg bestog av jobb, jobbade i 26 h lördag söndag... så ni förstår ju att jag inte gjorde så mycket annat, men det gjorde jag faktiskt... i lördags efter jobb, böt jag om till klackarna och begav mig mot sirocco för att tacka av Lindahl våran gamla chef.
Jag var inte där så länge, åt en väldigt god middag och sedan gick jag hem till sängen!
I måndags var jag ledig... och gav mig ut i skogen för att lägga ett viltspår åt Geisha tidigt på morgonen! sedan ringde Charlotte och berättade om sin resa! hon har ju varit i USA. Efter jag pratat med henne så känner jag verkligen att jag måste åka dit!!!
sedan bjöd jag Janna och Mackan på Middag.. ( hade lovat dom de efter att dom tagit hand om Geisha så mycket ) Jag gjorde Fiskgratäng med skagensås! alltså det låter inte så jätte gott med det är det verkligen! till efterrätt blev det vit choklad pannacotta med färska hallon! det var första gången jag gorde det, och det blev så himla gott=)
Igår var jag på Berga och träna lite apportering med Geisha och hon var mycket bättre den här gången!
Nu är jag inne på att hitta en lösning i bilen, måste få bort allt gesiha hår.. så nu ska jag göra i ordning där bak! köpa en fin hundbädd som täcker hela bageutrummet, så hon kommer upp och ser ut. och ett nät så hon inte hoppar fram! så kanske man kan ha folk i bilen utan att dom blir håriga! mitt projekt i helgen när jag är ledig! det värsta med att när jag kommer på nått så vill jag fixa det direkt! det är så långt till helgen! och när jag köpt allt! så ska jag ner till biltvätten med pärlan så hon blir som ny!
På fredag är jag bjuden på invigning på en bekant nya hårsalong! lite roligt! men vad ska jag köpa till henne? blommor eller vad köper man?
Jag har nog världens bästa vän! Tack Charlotte för att du bytte pass med mig i morgon!
Ha en underbar Torsdag!

RSS 2.0