adventpyssel

God kväll mina vänner!
Vaknade och tittade ut genom fönstret och det verkligen öste ner snö, så härligt och mysigt... så jag gjorde snabbt frukost med tända ljus och massa gott! sedan gick jag en lång promenad med Geisha och hon tyckte det var så roligt att vara ute när det snöade hon var helt till sig och jätte busig!
Sedan vid halv 11 så kom Charlotte och hämta mig, då var det Nova Lund som väntade... idag var det byxor som var prio one för både jag och Charlotte var byxlösa;-) haha och tro det eller ej men vi hittade två st varsina par=) ett par svarta och ett par gråa, sedan hittade jag även en stickad kofta som är jätte mysig och varm! jag älskar verkligen Top shop =)
När jag kom hem så advents pyntade jag lite, men mer behövs! Kom på att jag inte har en ända ängel! vill ha en vit ängel som jag kan pynta lite i sovrummet med!
Tänk vad mycket det gör med lite stämning, och så härligt att pynta lite till julen=) blir så mysigt!
Nu ska jag snart gå ut i snön igen... älskar verkligen snö!
Ha en mysig kväll!

Har ni provat?

Hade ingen sovmorgon idag, har tvätt tid nu på förmiddagen! så härligt det är när tvättkorgen är tom och allt luktar sköljmedel! åkte sedan iväg till veterinären med Geisha för att få sin årliga vaccination, hon är ju så duktig... hon tyckte det var jätte roligt att komma till djursjukhuset, för där får man träffa så mycket hundar och man får massor av godis av snälla sköterskor=) hon tyckte till och med att det var kul att få en spruta... precis när sköterskan stack henne så fick hon en riktig puss av Geisha! =)
Efter besöket vid Djursjukhuset så åkte ja och storhandlade, och då hittade jag en drickyoghurt som ni bra måste prova om ni inte har gjort det!!! Harmoni med päron och vanilj.... hallå vad har den varit i hela mitt liv, såååå otroligt god smakar piggelin, mums!

Funderar

Jag tror att jag egentligen skulle leva för mer än 300 år sedan, då man var riktig lyxig när man var rund om magen hade lite kött på benen och ändå visade stil.. hm jag kanske inte visar stil men det vore betydligt mycket lättare om skylt dockorna idag hade lite mera hull om jag säger så!! då var det lyxigt att visa att man hade pengar till mat och man kunde äta vad som helst=)
Tänk dom där stora fina klänningarna, red om kring i damsadel och om man visade lite av ankeln så var man riktigt vågad=)
hm.. jag säger inte att det var bättre förr, men ändå!
Nu får man sluta fundera och göra i ordning sig för att tjäna sina egna pengar ha röst rätt och ta sina elektriska saker och åka bil till jobbet! det är ju rätt skönt att leva på 2000-talet också =)

de håller koll =)

de hjälps åt så de inte missar något!

God Morgon!

God morgon!
Erik har gått till skolan och jag sitter och äter frukost och ska snart ta en promenad med min älskade hund.
kollade igår på

Paranormal activity 2

läskig men ändå inte så läskig, trodde att jag skulle bli räddare! men den var helt ok.
jag har ju inte sätt 1:an och dom säger ju att den ska vara mer otäck!
innan bion åt vi på haket! mycket gott...
Snart ska jag ta och städa sovrummet så det blir riktigt fint därinne!

Just nu!

Sitter i soffan och läser Lantliv, vilken underbar tidning det är! ska snart kolla på sex and the city 2 köpte den igår i ullared :)
Ikväll blir det troligen bio och haket, Charlotte sms:a mig nyss!
kul att gör något när det är så tråkigt väder och allt!
Ha en mysig Söndag!

Mamma och Pinja på besök =)

Man blir skitig när man är i hundsogen =-)


Personal fest!!!

Det var också väldans trevligt! men maten var de lite snåla med!  i varje fall med efterrätten=)

halloween=)

Så otroligt roligt jag hade! Tack för en underbar kväll!

bild bomb

Det var länge sedan... man jag lovar att ni ska få se allt jag gjort dessa dagar! jag kommer att bombadera er med bilder till kvällen!
¤maskerad bilder
¤personalfest bilder
¤mamma besök bilder
håll ut för ni kommer få se massa kul!

RSS 2.0