Vila i frid

Trodde det var en vanlig tisdag när jag kom till jobbet igår... Det första Charlotte sa till mig när jag kom att jag skulle upp till Lindahl, ups tänkte jag är det min tur att få sparken, upp för trapporna tänkte jag redan på vad jag skulle hitta på nu, vad jag skulle söka för jobb osv...
Men det var något värre.. När jag kom in i rummet satt även en psykolog och sa att jag skulle sätta mig ner. Jag tänkte då.. hörrni jag har redan pratat med psykolg, jag mår bra! men det handlade inte om mig.
min Chef säger då att det hänt en olycka, André har blivigt på körd av ett tåg i går kväll, och är borta!!!!
Jag fattade det inte blev helt tyst och sa den dumma komentaren: Du skämtar med mig! Jag fick ont i magen! och kände mig helt tom.
Allt kändes så konstigt, och då kom den andra dumma komentaren: men han var ju här igår!
Helt plötsligt kändes hans Hej då i måndags jätte jobbigt,  tänkte han då verkligen att det var hans sista Hej då till mig? Hur mådde han? Kunde man gjort något? Hur kunde han? Hur mår familjen? Var det ingen som såg honom?
När jag kom hem och skulle berätta för Erik brast det för mig! och det kändes mycket bättre att få prata om det!

Vila i frid André!





Snart!



Snart ska jag åka till hemmets lugna vrå! V,9 tar jag med mig Geisha för en tripp till Familjen och hem till min vänner! Jag har tagit ledigt Onsdag torsdag fredag och så är man ledig tisdagen och lördag söndag så ja nästan en vecka blir jag kvar!
Så undrbart.

Innan dess väntar jag Eriks päron på besök, de kommer på fredag och stannar till söndag!
och jag tänkte göra den här skapelsen tills dom kommer...



Mascarponecheesecake! mumss!


Här ska städas!

Städar dag! Här ska städas, tvättas, diskas och röja i skåpen! ååå så blev det en paus också med våra bästa år! hahaha.
Så nu ska jag fortsätta, efter denna kopp te! Duktig jag är va?
Panta burkar ska jag med göra, det finns väl inget tråkigare....

På eftermiddagen tänkte jag bege mig till väla för att infinna lite blommor! så underbart det är att ha städat och det luktar gott och sedan som pricken över i:et en stor vas med vackra blommor på köksbordet =) det är man väl värd!

Tjingeling!


Alla Hjärtans Dag!

Hej!
Jag tycker inte om denna dag, visst det kan vara lite mysigt att hitta på något... men vad fan jag hade blivigt mycket gladare om man hade fått eller gjort något på en vanlig vardag, helt spontant! Nu blir ju folk sura ifall dom inte skulle få något eller inte blir uppvaktade...
Men nu ska jag inte vara bitter, det kan ju vara mysigt också att sprida lite glädje och kärlek.

Nu ska jag ut med min älskade hund på en lång promenad...  och sedan blir det att åka till Jobbet och göra sina timmar! Ha en bra dag!

/ Sabina


fessst!



Tack för en trevlig kväll!!

Nu kavlar vi upp ärmarna.

Hej Fredag! min väckarklocka ringde tidigt som vanligt denna vecka, ut med Geisha i ett tråkigt väder! sedan var det dags att gå ner till frisören och färga och klippa sig! såå skönt det var, äntligen är utväxten och de frissiga topparna borta! I love it...
Snart ska man då till jobbet inte lika så underbart, men man ska inte gnälla! man får vara lite positiv.
och så jobbar jag extra i morgon också... Pengar Pengar!
Nu kavlar vi upp ärmarna och kör ner huvudet i sanden och kämpar på så är det snart Lördag och det menas med Fest!! =)

Ensamtid

Idag har jag bara slappat, Erik är på borta match och jag och Geisha har fått rå om oss själva. kolla på allt man vill se på tv, äta precis vad man känner för eller inte alls, ibland är det bra skönt att få vara ensam. Man uppskattar verkligen det när man inte är det så ofta...
hade öppning idag och sedan var jag på ATG träff så kom hem runt 13 tiden så skönt! skulle egentligen ha tvättat idag men va fan jag hade verkligen inte någon lust, varför ska man göra det då! nej ska försöka få med Erik så blir det ju lite roligare!
Ska snart gå ut i regnet med mig hund... och sedan titta på någon bra film, eller ta en kopp te och läsa en bra tidning ja vi får se vad man känner för helt enkelt=)

Klänning

Nu har jag precis kommit hem från fika, klänning jakt och mys på stan med Janna! hittade faktiskt en klänning!! den var som gjord för mig! svart, lång, enkel, lite små detaljer som gör den lite elegant mm den kommer bli jätte bra... nu kommer den andra frågan vad ska jag ha för skor? aja det får jag ta lite senare i veckan!
ska försöka ta ett kort på den! men min kamera är lite knasig, så får se om det blir någon bra bild!
Nu ska jag laga lite mat, tänkte göra någon slags kycklinggryta! får se om jag lyckas=)
/Sabina

RSS 2.0