härliga söndag!

Japp det är det i dag. Jag har jobbat, gick hem lite tidigare såå skönt! var så lugnt, så fick en hel del gjort. Jag städade tobaksrummet torkade golvet och dammade var så skönt när man fick saker gjorda som man inte hinner i vanliga fall!
På efter middagen när jag kom hem så åkte vi till Råås badplats med Geisha så hon fick springa lös och leka vid vattnet, det tyckte hon var jätte kul! men blir så irriterad på alla hund ägare som släpper sina hundar lösa och som får springa fram till andra hundar och nosa, dom vet inte om min hund är snäll eller har skabb eller nå de kan väl fråga först, dom ropar ju inte ens på hunden att den ska komma!! grrr
ikväll tror jag att jag ska se nya Beck filmen.. verkar jätte bra!
sedan har jag funderat på om jag verkligen kommer att bli kassörska i hela mitt liv! jag kanske måste plugga jag med... men vad ska man bli för något? vad är kul att jobba med? man blir lätt stressad alla frågar och alla pluggar... hm..
nej nu börjar filmen!

Låtar som sitter i huvudet

Lady Gaga - Bad...5:08
Lady Gaga - Bad...
Music video by Lady Gaga performing Bad Romance. Watch <...
128594395 visningar
LadyGagaVEVO 3 månader sedan

Haha så kul har haft denna låt i huvudet i snart två dagar!! blir knäpp men vad ska man göra??

Svärpäronen på besök

Tjenis!
har inte skrivit på några dagar, för min svärföräldrar är här på besök=) då hinner man inte med det man ska..
Dom kom i onsdags när jag Emanuella och charlotte hade bokat stan för shopping, och leta present till Djulijeta.
precis när vi hade varit inne på HM trend så ringde Erik och sa att det skulle komma lite tidigare. Så fick skynda mig hem och välkomna dom hit... Senare på kvällen hade vi tjejmiddag på stan och fira djulle! Det var himla trevligt. och världens godaste mat shit alltså mmmm potatis gratängen bara kan inte beskriva i ord=)
och,
Spännande att se vad svärpäronen tycker om älsklingen Geisha=) men Lars-åke fastande direkt så det var kul!

Så det har blivigt en del godis pizza och fika bröd så känns inge vidare... måste nog springa en mil sen efter denna helg! men man måste få synda i bland!! dom är ju inte här var dag!

men men det har varit en händelse rik vecka skriver mer sen när dom har åkt i lugn och ro=)

see you


kroatien

kollar på massa bilder från i sommras längtar tillbaka!! härligt=)

Tisdag

Hej
imorgon kväll ska vi gratulera Djulijeta, vi ska ut och äta alla flickor. Så på morgonen ska jag, Charlotte och Emma gå på stan och hitta något fint till födelsedagsbarnet=)
Det händer mkt i morgon, Eriks föräldrar kommer också på kvällen, så jag känner mig lite stressad över att det ser ut som ett bombnedslag här hemma puhh...
Jag ringde till Utposten, och frågade om dom hade hittat mitt leg som jag antgligen hade tappat där i lördags. Blev så glad när dom sa: ja om du heter Sabina Nordin så har vi ett körkort här!  tjehuu  vad skönt!! så drygt att skaffa ett nytt! måste man ta kort och skicka in massa papper och under tiden har man säkert fått böter av polisen att man kör utan körkort:/

Nej nu är det bara att sätta fart!  ta tag i skurhinken och sätta igång! Ilove när det luktar rent!


party


Jag och Charlotte goes wild

det här är klänningen jag köpte=)

Mammas älskling=)


Min nya tröja=)

jag ser rätt blek ut utan smink

söndag

party igår och trött idag! fast jag kom hem rätt tidigt, charlotte tappade sin kamera i golvet så den gick sönder och jag tappade mitt körkort kul! ja det hade vi faktiskt fast jag var riktigt kass på leken vi lekte hahaha alltså jag måste ha varit rätt full ändå fast jag kände mig nykter det är inte bra! haha skrattar bara när jag tänker på det=)
har bakat chokladbollar och sovit framför tv:en med Geisha, vi har haft en riktigt mys dag jag och min skatt. haha var nere på stan igår med charlotte hittade jätte mkt fint på HM trend blev så glad! en klänning och en tröja ska lägga upp lite bilder så får ni se=) sedan gick vi vidare till scorett och där hittade jag mina härliga pumps haha såg dom direkt i skyllt fönsret att dom var mina=) vi skulle gå till make up store också men det glömde vi helt bort=)
Erik spelar idag så då passade jag på att kolla på 2 avsnitt av Vampire Diaries rätt okej faktiskt men ganska seg hände väldigt lite, men kanske blir bättre med tiden!

imorgon blir det jobb igen jobbar eftermiddag så man behöver inte gå till sängs så där tidigt i varje fall så man kan ju kolla på söndags filmen på tv:4 Walander som vanligt haha kan dom inte komma på något annat finns ju så mkt andra bra filmer som man inte har sätt 100 ggr
Tack för igår charlotte=) jag hoppas du kommenterar om du är här och snokar;)

Party

ikväll blir det fest va kul=) trodde verkligen att jag skulle sitta hemma framför tv:en ännu en helg, men jag tackar Charlotte som fixade så att jag kunde följa med henne=) haha så kul=)
Vi var ute med hundarna i morse så dom fick busa av sig lite! så nu sover Geisha som en stock, så söt och mysig när hon är trött min älskade=)
sedan lämnade vi hundarna och gick ner på stan kollade in HM trend shit hittade så mkt snyggt en tröja en klänning och ett par skor=) dock inte skorna där men men...
så nu ska Jag och Erik köpa mat.. man måste ju lyxa till det ibland orka göra mat varenda dag... skånskt uttryck! "Palla" haha
ne, skriver imorgon hur kul jag hade ikväll och hur trött jag är i morgon=)
ha det bra! <3

mina nya skor


vår


fredag

Fredag ja! jobbar eftermiddag=( puuh men det går ganska bra när man är ledig i helgen=) hoppas det blir fint väder för jag tror jag och charlotte ska ut med hundarna på lördag morgon=) så jag önskar solsken tack!

Erik jag önskar dig lycka till på redovisningen idag! =)

tittade just ut genom fönstret haha det bara vräker ner snö=) så mysigt! Jag som hade tänkt att gå ner på stan och kolla HM dom har ju fått HM Trend=) tjiho men stannar nog hemma;-) få ta mig en tur i morgon istället!

Middagen består av spagetti och köttfärssås (bandpasta) det godaste!

kollar runt på Asos Love=)

ASOS POSIE Bow Peep Toe Platform Shoe

Hola=)


Min skatt

trött efter allt bus i parken=)

Something else

Yes slutade tidigt, 13:10 stämplade jag ut idag så skönt=) så jag och Geisha gick till parken och busade lite, hon tyckte det var så härligt att springa lös. Matte gömde sig bakom träden och Geisha tyckte det var så roligt att hitta matte... haha man blir så töntig när man skaffar hund pratar hela tiden med henne... folk måste tro jag är knäpp!
Gjorde kycklingpaj till middag idag såå gott med chili och paprika mmm.. Baby älskar det=) så jag kände mig riktigt huslig. och har till och med matlåda tomorrow najs.
jobbar tråkig tid imorgon 12:30 till 20:30 puh Min Geisha får vara själv lite för länge men vad ska man göra.. man får så dåligt samvete! men ska försöka få med mig Charlotte, att vi ska gå till parken med våra voffsingar så dom får busa av sig lite så kanske geisha sover mesta tiden, men dom måste ju lära sig.
Hoppas det är lite OS ikväll! med något svensk så man får se lite fler guldmedaljer=)

Jag längtar så till sommaren.. fick reda på att jag har tidig semester hoppas det är fint väder då!! längtar redan dit, då ska jag åka hem till storå med Geisha så hon får bada i sjön och leka med Xena Thelma Elvis och Olle det tror jag nog hon gillar=) tänk och gå i kjol vara brun och känna varma vindar smeka kring benen och smutta på en god kall drink  ååååw härligt! hoppas det blir en solig sommar!
nej nu ska jag slå på Tv:en och kolla lite OS

Våga vara du och ingen annan!



Jag och Ica leker med Kameran


Studenten tjohoo gissa vart jag är=)


mee in the car


Buenos dias

Halloj underbara dag! Så skönt att vara ledig idag, jag har bytt schema så jobbade igår och ledig idag istället skönt=)
så passade på att klippa mig och färga håret så underbart att vara hos frissan få massage i hårbotten och komma hem med oklyvna hår toppar så underbar kännsla! och när man kom hem stog tvätten och vänta på mig å det var ingen liten tvätt! puuuh...
Ringde djursjukhuset förra veckan och bokade tid för vaccination för min darling=) så ska dit ikväll, fick tider 20:20 shit va sent dom har öppet brukar ju bara ha tid på fm och em inte sena natten;)
Alla hjärtans dag var mysig jobbade eftermiddag och fick en bakelse av snälla raringen Emma! sedan när jag kom hem så hade älskling tagit fram vindruvor ost och kex och hyrt The wedding date min favorit!! om ni inte sätt den gört!! Helt underbar!! så dagen avslutades underbart


Love is in the air

I april ska jag och min Älsklings Geisha på valpkurs så roligt=) hihi bokade nyss, så skönt att man hittar något som passar!

Det är fredag idag så härligt när man är ledig, ska städa tvätta och diska sedan på eftermiddagen hoppas jag att Charlotte kommer så våra voffsingar får busa lite=) kanske blir en stor godispåse också...

Väla står på listan också skulle vilja handla lite nya kläder! söker en röd skinnjacka och nya svart byxer skulle sitta fint, alla mina nuvarande svarta stuprör är gråa eller hål på insidan av låren=) hur nu det kan komma sig.. nej där finns inget mellanrum!

sitter och funderar över vad det ska bli för Meny ikväll.. bakad potatis kanske eller kanske indiskt hm Tanken återstår! Nej nu blir det frulle

see you! Love is in the air!

Hahaha

Halloj det var inte igår jag skrev här haha hade glömt bort att jag hade en blogg=)
men såå kul att läsa gamla inlägg...
har varit ledig  hela helgen shit va skönt jag och Geisha har bara busat och gosat hela helgen=)
åå köpte en ny tröja idag på Glitzy randig med puff axlar rätt snygg till en hög kjol men får se om jag kommer att använda den eller om jag skickar tillbaka den hm.. men är så trött på allt som är i affärerna nu såå tråkigt!  ge mig våren pumps och brun brända ben nu tack!!
ikväll blir det soffan med vindruvor och en film..  jadå så var helgen över snart kul börjar i morgon kl 6:45 najs en hel ny vecka med nya erfarenheter=)
föresten i april
Thumbnail

RSS 2.0