vill ha semester!!

Bara så ni vet så får jag vänta ytligare 3 veckor inna jag får semester!! hoppas bara solen håller i sig!! snälla ge mig sol på min semester!!!
jag vill ligga och sova i gräset, läsa böcker, äta glass, sola, träffa gamla godingar till vänner, dricka drinkar mitt på dagen och göra massor utav utflykter!
ja... jag längtar tills dom där 3 veckorna kommer!!!
Jag ser så sur ut när jag sover.... =)

sommar och soliga dagar!

God morgon! solen skiner, och jag är ledig idag... Freja är här på besök ska stanna här till 13;00 sen ska jag ner till stan och köpa mig ett par nya shorts och en vanligt vitt linne och ett par nya jeans om jag hittar något fint! är så trött på att allt sitter lite löst! jag vill att allt ska sitta tajt =)
Jag fick Jackan igår som jag beställde hihi den var nästan snyggare än vad jag hade tänkt så härligt!! fast Halsbandet var inte alls lika fint, såg lite plastigt ut haha men kanske kommer till använding någon gång!
ska ha jackan i varje fall i morgon när vi ska gå ner i stan och ta en drink...
Slutade tidigt igår och bestämde mig för att gå en promenad med Geisha  ner till Gröningen för att träffa Charlotte och Sanna som satt där och glassa=) så härligt det är me värme och sol!
Ikväll tänkte jag Städa lite här.. och kanske springa en runda eller gå en PW...  man vill bara röra på sig när det är såfint väder, vara ute hela tiden man får så mycket energi!  I love it
Tar några sommarbilder när jag är ute och glider i morgon kväll så ni får se jackan!
See you when I see you!
puss!

Dagen före midsommar!

Så har Sabina ont i huvudet, ligger i soffan och nästan sover framför några dåliga serier. ska försöka att komma ur denna svacka, och gå ut på gården och träna Geisha lite...
Men just nu vet jag inte vad jag ska träna på, eller hur man ska träna det... Men efter man har gjort något som Geisha tycker är kul så tycker jag att det är underbart!
Föresten vet jag inte alls vad jag ska ha på mig i morgon!! tänkte ha på mig en blommig klänning som jag köpte förra året, men kom på att jag hade denna på midsommar i fjol så det går ju inte!!
så jag får fundera lite eller kanske mixa lite gamalt och nytt vara lite skapande ;-) haha vi får se!
här är klänningn jag tänkte ha! =) så mysig denna bild tänk att det var ett helt år sedan! och skrattar lite över Charlottes fina krans;-)

Min dag!

1. Hund vakt åt Freja
2. städat lägenheten
3. åkt till skogen och fikat
4. shoppat fynd grejor
5. lagat mat
6. städat bilen
7. ätit jordgubbar
Bra ledig dag! Imorgon ska jag jobba på förmidagen sen ska jag träna Geisha fixa lite inför midsommar!
Natti natti

Mina nya fynd!

God morgon! kollade lite i sofis mode på min fika när jag jobbade i veckan...  och då hittade jag en jätte fin jacka på topshop, så jag gick in på deras hemsida och hittade den där! den kostar i butik 2000 cirkus och nu var det rea på den Hahaha så nu kostade den bara 70e wie vad glad jag blev... så nu är den beställd =)

visst är den fin!

beställde även detta, det var fri leverans över 75e =)


God morgon!

Vaknade av att Erik gick till jobbet runt halv 6 och var det bara att somna om till 8 så himla skönt det är att få somna om=) kl 8 kom Freja och då blev det bus på hög nivo.. Geisha ska vara själv på eftermiddagen så det är ju bra för henne att få en kompis nu på förmiddagen så hon är trött sen!
Imoron är jag ledig sååå skönt..
Tack Charlotte för att du tog Geisha igår! =)
Kl halv 2 så är det dags för jobb igen... så skönt jobbar bara tordag fredag sedan ledig igen=) Najs!
Snart får Gesha Semester då åker hon till Lindesberg med Erik i 3 veckor och sedan kommer jag och är där med henne i 3 veckor så hon får verkligen en bra sommar... springa lös bland hästarna, bada när hon vill och massa hundkompisar som hon kan busa med hur mkt hin vill! lite tråkigt att jag och Erik inte få någon semeter tillsammans... =(
Nu är det snart Våra bästa år, så nu måste jag nog kissa Freja så hon kan sova gott.
Föresten var på Väla i söndags med Charlotte köpte faktiskt en svart topp som var jätte fin och ett par somriga kängor=) från skopunkten faktiskt! 299:- jupp  där släppte lite av mitt shopping begär... men inte helt vill åka till köpenhamn och shoppa ordentligt... hoppas på V 27 Charlotte ;-)
/ Sabina

woooowo

Haha idag när jag vägde mig så stod vågen på 58,5 kg wopwop så glad jag blev!! tänk att för cirkus 5 veckor sedan så vägde jag 63 kg det kan man inte fatta! 4,5 kg har jag gått ner! så underbart nu innan semstern! =) ska gå ner till 57 tänkte jag... så 1,5 kg till.. skit jobbigt de sista veckorna nu men det är bara att köra på =)
På lördag har jag bestämt mig för att köpa lite nya kläder... Har faktiskt inte köpt något på typ 2 månader känns det som!! så nu är det dags=)
Nu ska jag och Geisha gå en promnad och sedan ut och träna platsliggning och läggande i rörelse!
see you when I see you! =)

Estland

Igår var vi ute vid pålsjöslott och grillade med kören...  och vi fck veta att resan gick till Estland!! ( Pernu ) hahaha det blev ju riktigt bra jag har aldrig varit i Estland... så det ska verkligen bli spännae och roligt! Vi åker i semtember så jag hoppas man får ta semester=) annars är det inte så roligt längre.. hihi så kul att göra nått  annant  wie!!


BRÄNNBOLL MED KÖREN

Nu ska jag dra ut till pålsjöslott och spela brändboll med kören... och då får vi veta vart vi ska åka någonstans=) Vi fick ju en resa som pris när vi VANN kördraget=) wie va skoj... tänk ifall det blir Danmark då vet jag inte vad jag gör!!! haha va patetiskt! håll en tumme för mig så att det blir någon rolig resa!!!!
Tjilevippen! =)

jobbbbbb

Hej på er!! jag är helt slut som person, Cyklade till jobbet sedan jobbade i 13 h och äntligen var det dags att cykla hem igen.. så trött jag är!! nu är Erik och handlar mat till mig=) så nu ska jag slänga mig på soffan och invänta mat.... och sedan vänta på ett 13h jobb pass i morgon också!! hej och hå
/ Sabina

Colobom

Tjena! kom precis hem från djursjukhuset... och Geisha har colobom!!
vad är detta då??
jo: Det finsn en missbildning i ögat som kallas colobom. Oftast används termen för att beskriva ett defekt i synnerven. När man tittar in i ögat så ser det ut som om en del av synnerven saknas. Hundar med colobom löper en ökad risk att drababs av näthinneavlossning och kan alltså bli blinda av missbildningen. De flesta hundar med colobom är dock inte märbart påverkade av det men de ska inte användas i avel eftersom de sprider det vidare och nästa generation kan få värre skador. Geisha har som ett mellan stort missbildning, så man märker ju av det men hon sa att man skulle träna som vanligt och det hon inte ser som att kasta en boll ska man inte göra med henne.
Lilla hjärtat mitt ser lite dåligt!! men veteriären sa också att det är ju en ökad risk för blindhet men att den inte var tillräkligt stor för att näthinnan lossnar!! så det var ju tur!!
Nu ska jag dra ner rullgardinerna så inte Geisha får så mkt ljus på sina stora pupiller=)
puss och Hej!

Ögonlysning nästa

Klockan 10:20 ska jag åka till djursjukhuset och ögonlysa Geisha... ska verkligen bli intressant! kom på i helgen att jag inte hade någon bil idag också... inte van att Erik har börjat jobba i Lund, så fick låna Mackans bil som tur var=)
för det hade inte varit kul att boka om tiden.
Föresten vi vann kördraget woooowooo! så snart blir det en resa med kören, vet inte vart än men det får reda på nästa vecka!  hahaha såååå najs!

RSS 2.0