Äntligen

Så var onsdagen över! Så skönt... Kändes som den aldrig skulle ta slut:/ har varit helt slut som människa idag så jag hoppas på nya tag i morgon! Började dagen med promenad och diskning, sedan så avslutade jag den med träning och jobb, ja inte roligare än så!
Imorgon tänkte jag ta en skogs promenad och hoppas på att solen tittar fram just då, så jag får lite ny energi! Så jobb kvällen går i rasande fart... För efter det firar jag helg:-) tre helt underbara dagars ledighet! Då väntas det vår städning, träning, härliga promenader, äta god mat, melodifestivalen och träffa fina vänner! Ja ni förstår varför jag längtar.
Puss och kram


Mörkt bröd

Detta recept ska jag försöka göra på fredag när jag är ledig! verkar så lätt och sååå gott! kanon att ha i frysen.

Ingredienser:

Gör så här:

Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, bikarbonat och salt i en stor bunke. Häll på olja, sirap och filmjölk och rör om till en jämn smet. Häll smeten i smorda avlånga formar.

Grädda i nedersta delen av ugnen i 175 grader i 100 minuter. (Under tiden bröden gräddas blir de mörkare och mörkare. Färgen kommer från den mörka sirapen. När de är klara ska de vara riktigt mörka.)

Låt bröden stå några minuter i formarna och stjälp sedan upp dem på galler. Lägg över formarna och bakhandduk och låt svalna ytterligare.

Ät dem gärna ljumna nybakade eller frys in dem när de svalnat helt.


produktiv förmiddag

Igår hade jag en underbar förmiddag inna jag åkte till jobbet! direkt när jag vaknade så gick jag och Erik på en lång promenad med Geisha, åt frulle och gick sedan ner till Actic och tränade...
skynda hem för att åka till Väla med Charlotte och sedan mötte vi upp Anna för att ta en fika.. så mysigt! och så produktiv förmiddag!
Idag har jag inte gjort en släng i stället, har inte kommit ur soffan ännu... haha! men man behöver det med ibland.
föresten vad tycker ni om Prinsessans namn ?? jag har vant mig nu och tycker det är riktigt fint! när jag fick höra det första gången sä kändes det inte alls bra... men så är det väll alltid!
Ha en underbar tisdag!

En prinsessa är född!

Nu har kronprinssesan Victoria och Prins Daniel äntligen fått sin egen prinsessa! Nu väntar man bara på att få veta vad lilla prinssesan ska heta!
Så stolta de ser ut!

REDAN ONSDAG

Shit va tiden går snabbt redan onsdag och bara två jobb dagar kvar, så är det helg!! wie längtar! ska och kolla på Maria som spelar på Tivoli på lördag och passar även på att ta en drink eller två! ska bli kul att göra i ordning sig för en gång skull! men som sagt så har jag inte köpt något nytt på år och dar, så det kanske blir en sväng till väla för att hitta något snyggt att ha på sig då! med min vanliga tur så hittar jag säkert ingenting...
Nu får jag bege mig ut i det trista vädret och gå en liten promenad med Geisha sedan blir det lite Body pump till kvällen!
Freestyle kursen gick bra... nu ska jag bara få Geisha att dansa i takt till musiken sen ska vi nog kunna ta oss igenom detta också!
På söndagen blir det handboll för hela slanten! wie Heja Ov =)


Äntligen ledig

Ååh va skönt det är att vara ledig idag när man jobbat hela helgen! Gick upp tidigt idag och gick direkt ner och träna på Actic, när jag kom hem så åkte jag ut i skogen och gick en lång promenad med Geisha! Nu ligger jag i soffan helt välförtjänat och ska ligga här tills jag orkar ta tag i städningen...
Ikväll ska jag på freestyle kurs, ska bli spännande att lära Geisha något nytt:-)


Jobb helg!

Ja hopp mina vänner... då var det jobb helg igen! gud så roligt jag ska ha, från halv 8 på morgonen till 20.15 på kvällen både lördag söndag finner ni mig på City Gross tjihuu...
Ska krypa ner i sängen och ligga och mysa ett tag innan jag somnar!
Ha en mysig helg!


Drömmer mig bort!

SOMMAR
Köpenhamn
kommer ni ihåg vilket fint väder det var?
Ta en tupplur
Semester
umgås
midsommar
Grillkvällar
Ta en kall öl
utflykter

God morgon Torsdag!

God Morgon mina vänner! Är helt mör i kroppen, gick på både power och zumba igår... så det känns i benen idag=) wonderful!! Nu hoppas jag bara på att det visar sig till sommaren! Nu ska jag gå in och beställa ny hårinpackning för mitt hår börjar bli sådär risigt...vet inte vilken jag ska ta bara men vill nog prova något nytt! Snart ska jag gå en promenad med Charlotte och hundarna, det börjar faktiskt bli rätt fint väder så jag hoppas solen tittar fram precis när vi ska ut! Tjingeling!

Jag tipsade min kära moster om denna! och hon sa att hennes hår aldrig varit så fint som nu efter hon använt denna hårinpackning!  den är riktigt bra!!

Tiden går så fort när man har trevligt!

Nu Har mamsen åkt hem och allt är som vanligt igen=( tiden går så fort när man har trevligt! Nu har man jobbat första dagen efter helgen och nu väntas det bara städning och träning kvar!! yeah! Tävlingslydnads kursen som vi gick på i helgen gick jätte bra! jag har fått jätte mkt härliga tips och fått motivation till att bli bättre! så nu är man super taggad! Funderar över vad jag ska hitta på i veckan när jag är ledig i två dagar i rad, har inte köpt ett klädesplagg på jag vet inte när... så man kanske ska ner i stan och kolla lite! eller ska man vänta tills Zara öppnar på Väla??? fast det kan ju dröja haha.. Snacka om att jag börjar längta till våren sommaren, när dom sätter upp semester schemat på jobbet... men såå många månader det är kvar! puh! Nu blir det mys i soffan en stund innan jag sätter i gång!

Längtar

Nu går man bara i väntans tider... Till helgen kommer min kära mor och hälsar på!! Det ska bli så mysigt och roligt, för vi ska nämligen gå en tävlingslydnads kurs tillsammans:-) spännande! Hon kommer redan på torsdag och stannar till söndag så det blir riktigt mamma och dotter mys! / Sabina!


Härliga lördag

God kväll! Vilken härlig lördag jag har haft... Riktig produktiv dag. Jag gick upp vi halv nio och gick en promenad med Geisha och stannade till vid Högaborgs bageri och köpte frallor... Sedan gjorde jag en riktig god frukost till mig och Erik, klockan 11 så gick jag ner till Actic och dansade zumba... Så roligt det var denna gången var helt slut efteråt! När jag kom hem så åkte jag Johanna och Janna ut till Bruces med hundarna så dom fick busa i snön! Vilket härligt väder... Minus 10 och sol det var kallt men vad gör det när man invigde termobrallorna för första gången och hade varmt kaffe med:-) härligt!
Sedan var det bara att slänga sig i soffan och ha ensam mys (Erik är på födelsedagsfest) med fotbad och fot skrubb, och kolla på melodifestivalen Nu är fötterna som nya och jag tror att jag har minskat en storlek på skorna! Och shit så bra låt Loreen hade!!! Grym den kommer jag skaka rumpa till hädan efter!! Nu blir det att Nanna kudde för i morgon väntar inomhus sök för Geisha och mig! Natti natti


Schlager helg!

Nu är det dags svenska folket att börja rösta fram årets bidrag till Eurovision! i morgon är det del 1 och bidragen är dessa: Sean Banan, The Moniker, Abalone Dots, Afro-Dite, Dead By April, Marie Serneholt, Loreen samt Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern. hahaha måste bara se Thorsten Flinck... annars brukar jag bara kolla på finalen de andra är ju bara skit tycker jag!! varför ska man ha så många del finaler lixom?? är det bara för att suga ut massa pengar ur folk?? drygt är det i varje fall!! Nu snart till jobb, sedan LEDIG HELG!!!

Nu har det börjat!

Nu måste jag finna balans i vardagen, hitta motivation till att träna äta sunt! Få in lite rutin i vardagen utan att det blir tråkigt:-) jag känner mig redo för att ta tag i dom saker jag vill komma igång med! Balans mina vänner balans!
Haha och på tal om att äta sunt, så har det kommit en ny Marabou chokladkaka med saltlakrits som jag bara måste prova!!! :-) men det får bli till helgen! Nu ligger jag nerbäddad i sägen med dubbla täcken, vi har fruktansvärt kallt i vår lägenhet! Pyjamas och raggsockor på! God natt.


RSS 2.0