Äntligen är denna dagen här!


Eclipse ikväll=)

Hej mina vänner, självklart är det inte alls lika fint väder i dag som det var igår....
Men det är väl bara för att man är ledig just idag.
Ikväll är det äntligen premiär av Eclipse, tänk vad fort det har gått och SOM jag har väntat på denna film=) och nu har dagen äntligen kommit!
Så på eftermiddagen idag ska jag och Charlotte ha twilightmaraton=) första filmen och andra filmen sedan knatar vi ner till bion och ser den tredje!  härligt va? Jag tänkte bjuda Charlotte på lite mat också, jag passar på när jag har sällskap;)

Nu tänkte jag räkna lite matte och äta lite frulle! 




tjingeling.

älskade sommar

Så fint väder vi har, synd bara att min semester börjar nästa vecka... hoppas det blir lika fint väder då=)
Erik och Geisha åkte hem till Lindesberg igår, lite tråkigt att jag måste jobba en vecka till! men men
sånt är livet. Mamma Ringde när Erik och Geisha anlänt, och Geisha fick världens spel och hoppade i vattnet simmade och plaskade.. haha hon som var så feg i början.

Innan Erik åkte hem igår så gjorde jag världens svåraste matteprov! fy fan... men jag hoppas det går vägen och jag får ett bättre betyg än Godkänd!

Nu blir det att röja undan här och göra mat för hela veckan=) så tråkigt att göra mat till sig själv så det är lika bra att göra mycket när man ändå är igång!



Härlig sommar bild från Midsommar!

MIDSOMMARAFTON

Idag är det midsommarafton=) så trevligt, synd bara att jag börjar jobba om 30 min men som tur är så slutar jag redan kl 16:15.
Sedan blir det att grilla, spela kubb och brändboll=)


Ha en underbar dag!


GLAD MIDSOMMAR!

Mina shorts=)



kollade runt på bilder och såg att hon hade min shorts=) hihi  från Zara!

Lite kort=)






tjao


Idag har jag hunnit med mycket, jag vaknade kl 7:00 och gick ut och kissade Geisha, pigg som jag var så frågade jag Erik om vi inte kunnat springa en vända, och det gjorde vi. Hela 7 km drog vi till med... underbar känla efteråt med inte alls lika underbart att utföra det hela=) sedan när jag kom hem så hade dom ringt från jobbet och dom frågade om jag kunde jobba till stängning istället för mina vanliga tid till 19:00, började inte för äns 13:15 va bra tänkte jag och frågade Charlotte om vi kunde gå ut med hundarna i det fian vädret. så mortion fick jag i varje fall=)
Imorgon är jag ledig så underbart skönt, ska vara soligt hela dagen också, wonderful!

Nu blir det att slänga sig på soffan och äta en bit choklad... mums!

/Sabina

nu väntas semestertider

Jag fick en underbar känsla idag, att det är sommar och att jag snart har semester! jag ska snart komma hem till mina päron och mina goa gamla vänner=)
och innan jag går på semester så är det mycket roligt som väntar, så det kommer gå fort=) 
jag väntar först till 30 juni haha ni vet vad jag menar!
sedan ska jag räkna matte så det ryker... inte det roligaste.. men ändå, man håller sig syselsatt.  och i morgon planerar jag och Erik en utflykt=) vi har inte planerat var... så det blir vad vi känner för!
Jag hoppas att värmen är här för att stanna, för då kommer det att vara ännu mera roliga saker att göra!
På lördag då vet ju alla att det är Kronprinsessan Victorias bröllopsdag, jag hade planerat att jag skulle kolla på allt men sedan fick jag en inbjudan på att jag skulle spela brännboll i bjuv och kåra bjuvs snabbaste hund hmm jaja... Erik får spela in det åt mig!

Nu ska jag räkan lite matte.

see you.

tjilevippen!

Shit va roligt jag har haft i helgen! har varit lite av en busy women=) fredags så var jag ju på spa och fick besök av Charlotte, sedan i lördags var det städ och tvätt dag och senare på kvällen utgång som var så lyckad.
Vi var hemma hos Andrèa (Charlottes Kusin) och jag hade så jäkla roligt! tack för den kvällen!
Söndag var en räkna matte dag hos Charlotte haha det var meningen att jag skulle försöka hjälpa henne att uppfriska minnet, men jag är så jävla dålig på matte även fast jag precis har gjort vissa uppgifter så kunda jag dom inte hahaha bra sabina!
sedan när vi kände oss klara med matten så bjöd Charlotte på mat=) vi gjorde lax i foliè med
Crème fraîche, rödlök, lime citronpeppar, och sedan gjorde vi ett paket med färsk potatis parika och svamp och sedan gick vi upp på viskan och grillade detta! shit så mysigt det var=) där satt vi och bara myste och prata, Härligt!

I måndags så följde jag och Emma med Charlotte till Malmö när hon skulle göra provet, som moraliskt stöd=) Jag å Emma åt frulle och myste på något köpcentrum undertiden hon gjorde provet sedan hämta vi upp Charlotte och åkte ner till stan för fika och gå in på Zara=) my favorite! och där inne träffade jag på Emmelie Westin, alltid lika roligt att träffa någon hemifrån! Sedan hem och räkna Matte för fulla muggar, de ringde och frågade hur det gick med kursen jag bara det går väl bra, och då sa hon att jag skulle ha gjort ett test tidigare idag... jävla idioter varför tror dom att man pluggar upp ett ämne inte för att man kan utan för att man är dålig i detta ämnet åååh blev så jävla arg och stressad så det var bara att räkna som en idiot!! Prov om två veckor. Hur ska detta gå!


Idag så har jag jobbat eftermiddag, inte alls tungt! är ju ledig i morgon igen=) men ni vet ju vad jag ska göra då!! Räkna Matte hela dagen lång! fast en posetiv sak händer i morgon Erik och Geisha kommer hem=)

Nu blir det en film och en kopp te. Tack för idag
!


Partaj

Här kommer lite bilder från lördagens utgång. så lyckad kväll!







här blandas det shot=)


hahaha.. ja avanerade dans steg


Ja det är här det börjar bli varmt!




skumpa! jaa dåå...


haha hemgång för en som är nöjd över kvällen!

Härliga bilder från semestern förra året

Jag och Erik somnade lite i skuggan i det vackra vädret, och det var någon som såg det hmm... Papparazzi

Livsnjutaren.

Just det! jag var ju på Electa igår och fick helkroppsmassage och ansiktsbehandling, helt underbart!
Dagen började med att jag cyklade till jobbet 06:00, puh det var tungt=) den tiden på morgonen ska man bara sova! sjukt mycket att göra på jobbet men tillslut blev klockan 15:00 och jag cyklade äntligen hem, hemvägen gick betydligt lättare;) skynda mig hem som sjutton för att 15:45 skulle jag vara på Electa.

När jag väl var på plats så hade jag glömt bikinin!!!! för ni vet att jag skulle bada och under tiden få ansiktsbehandling NEEEEJ PANIK! men som tur är fick jag låna en baddräkt=)
Ansiktsbehandlingen var underbar! Jag älskar när någon masserar i ansiktet! det måste jag göra fler gånger!

När jag cyklade hem sen så var jag helt mör i kroppen! tror jag drack 1.5 liter vatten bara på två timmar, låg i soffan och bara myste hela kvällen sen, det var ju meningen att jag skulle gå ut men det var riktigt rusk väder så Charlotte kom över till mig för lite Girl talk istället det var precis vad vi behövde!

Nu dags för lite tvätt=)
see you!

God morgon!

åååh så skönt jag sov i natt vaknade i mina nytvättade lakan och bara njöt! ska snart ut på en lång promenad med Charlotte och Gucci, Geisha hoppar av lycka så fort jag säger Gucci=) så hon är taggad.

Idag åker min älsklingar till big river och lindesberg, inte nå avundsjuk:/

Längtar tills imorgon efter att jag slutat jobba! då blir det livsnjutaren på Electa=) och efter det ledig helg!!!!

Nu kaffe och sedan promenix!

Min inköpte saker från köpenhamn!

Glömde helt bort att visa er min kläder jag köpte i Köpenhamn, nu väntas bara sol och värme, fast jag han inviga shortsen tidigare i veckan som tur är=) sommar sommar sommar!

köpte dom på Zara shit va mycket fint det fanns=)
Min nya fest blåsa;)  snygg till ett par riktigt hög klackade! köpt på topshop.
Midsommar klänningen från Zara,  så gullig med en liten spetskant=)

Bilder från Nathalies födelsedag!


tjingeling

Halloj på er! sitte här och räknar matte.. och just nu går det faktiskt bra=) bra för att vara mig ska man väl tillägga! idag har jag och Erik gått en runda med Geisha och träffade på Charlotte och Gucci! så trevligt=)
Sedan gick vi ner till staden, är sååå sugen på att skaffa inlanes måste gör det när jag får lön! 699:- på stadium.

Har bokat hemresa nu den 5 juli, 06:50 går tåget mot Lindesberg=) längtar!
Erik och Geisha åker redan på torsdagkväll för att fira Patriks student.
Själv ska man vara ledig från jobbet och svira omkring i helsingborg=) på fredagen har jag bokat tid på Electa och ska prova på livsnjutaren! då ingår ansiktsbehandling, helkroppsmassage, bad och frukt hihihi så mysigt jag ska ha det för mig själv! sedan ska jag gå ut på kvällen för att känna mig last gammal och höra: för vi har tagit studenten för vi har tagit studenten!!!!  haha det blir nog kul!

Nej nu måste jag räkna lite till innan man kollar på ett avsnitt av gossip Girl=)




köpenhamn, sex and the city och sommar värme=)



Heeej shit harinte skrivit här på 4 dagar... men ni skulle så gärna vara mig just nu har gjort så himla mkt skoj så ni anar inte=)
i onsdags var jag Charlotte och Emanuella i köpenhamn och stor shopade, var strålande sol och varmare än någonsin så underbart! det började med att Emanuella försåv sig vi väkte henne vid  08:05 vi skulle träffas kl 08:00 vid bogarts haha men hennes klocka hade inte ringt så jag vart hennes väckarklocka... men hon skyda sig som bara den så vi han med färgan som gick halv 9 ändå=) bra kämpat Emma!
sedan gick vi och bara njöt av hela dagen.

När jag kom hem från köpenhamn så var dagen inte slut ännu, nej den hade knappt börjat...
kom hem vid 17.00 cirkus och stog med mig Geisha, ja just! onsdag och det var bruks på G i Bjuv.
Geisha var jätte duktig, och denna dag skulle vi träna på ligg och träna på ordet NEJ, när vi skulle använda det osv...


kom hem kl 20:00 ifrån bjuv och då väntade Sex And The City med flickorna=) alltså herregud va bra den var... jag skrattade som bara den under hela filmen! ska köpa filmen direkt när den kommer ut!!
haha och snart kommer en underbar film till att se hihi längtar till 30 juni... ni vet vad jag menar;)

Igår så bjöd jah hem Charlotte och Emma och bjöd på äppelpaj och vaniljsås muma va gott det var.. och så fint väder det var hela dagen! vi satt och solade oss på balkången sedan gick vi ut på gräset och solade medans hundarna busade i gräset... såå underbart.

sedan på kvällen kom jocke hit från Lund vi åkte ner till gröningen för att grilla lite.. så mycket folk det var! bra slut på den dagen, men jag hann med några avsnitt av gossip girl också=)

Idag är det lika fint väder igen har setat på balkången och solat hela förmiddagen och nu ska jag ut med Geisha inna  hon blir själv för jag ska ju jobba klockan 14:00 och erik är och spelar hanboll.

men jag hoppas på en cider ikväll med flickorna när jag kommer hem från jobbet=)

ne ser vilka underbara dagar jag haft! hoppas alla har haft lika trevligt som jag! och jag hoppas att hela sommaren blir underbara dagar!

Tjingeling!

RSS 2.0