God morgon!

Här sitter jag med min turkiska yogurt med vaniljstång i och har gått ner 2.5 Kg... så himla skönt att det händer lite saker nu innan semestern! men mer ska det bli 3-4kg till ska jag allt klara av!
Det gick jätte bra i Söndags när jag var i Lomma på utställning... Geisha blev BIR (bäst i rasen) så nu ska jag anmäla mig till en officiell utställning om jag vågar!
Snart är det våra bästa år och sedan tänkte jag och Charlotte åka ut till bruceskog med hundarna för det är rätt fint väder.
sedan ska jag försöka plocka ner alla vinter kläder, ja jag vet att jag är sent ute haha men har inte orkat ta tag i detta. så det ska jag försöka med idag!
/ Sabina

Fredag wie

Nu har man äntligen Fredag och helg! Har mkt att stå i som vanligt, i morgon är det Spring time och kören ska uppträda... sedan hem och fixa Geisha inför Utställningen på Söndag, hon ska badas klippa klona, frisera öronen så hon blir riktigt fin!
Ska försöka åka till Grissly på Väla för att inköpa henne en bur... skönt för henne att vara i den under tävlingen så hon slipper titta på allt och alla.
Har försökt att städa här hemma... men det är så fruktansvärt tråkigt så kommer igen stans!
Imorgon är det ätar dag=D
Önska mig Lycka till med allt i helgen... Lär behövas!
puss

HEEEEEEJ

Det var ett tag sen sist... I know!
Det har hänt en hel del sen sist kan jag säga,
jag har gjort följande:
* Teneriffa
* Kördraget
* LCHF
* Tänat inför utställning
Vi börjar med det första och fortsätter neråt=)
Tenneriffa var fantastisk... sol, bad, drinkar vid polen och massor utav god mat! När vi kom dit så var det inte alls fint väder och jag kände bara NEEEEJ vi kommer få regn hela veckan och jag kommer vara blekare än någonsin när jag kommer hem...
Men det vände och det var fint nästa hela dagarna=)
Det bästa var att hotellet var underbart, när vi kom och skulle checka in så fick vi ett glas champagne det gjorde så mkt för man var trött etfer resan och det var så himla gott man kände sig så välkommen=) upp till rummet som var stort och fint, stog det ett flaska rödvin och ett litet kort välkomna till Teneriffa! så vi blev lite salongsberusade första dagen=)
Sedan tog vi bara det lugnt och bara njöt, vi hyrde cyklar en dag och cyklade runt lite på ön! väldigt mysigt, sedan stanade vi vid havet och tog en drink!
Ja vi hade det underbart!
När jag kom hem så var det full rulle med Kördraget... vi hade uppvisning igår för de andra körerna! så jävla bra vi är! vi kommer Kick ass den 4/6 Ni kommer väl och kollar på oss!!!
På lördag är det spring time och vi kommer uppträda där också... wow det är så kul!! kom och kolla då med... och säg till era mammor pappor bröder systrar farmor och era kompiar och rösta på den svarta kören!!
Efter allt ätande i Teneriffa så bestämde jag mig att köra LCHF... det går jätte bra, inga promblem alls! saknar inte potatisen alls eller riset för den delen... men pstan är ju rätt god alltså=) men jag tänkte ha en ätardag i veckan... har faktiskt gott ner 2 kg redan, kanske 1kg är fett.. så det är ju bra!
Igår så var jag och träna Geisha i råådahlen... lite inför utställningen på söndag! är lite nervös... men det ska nog gå bra! hon är så fin min sköna, lite lugnare denna gång! får faktiskt lite stöd denna gång utav Janna och Erik.
/Sabina

RSS 2.0