höst

Bladen är gula och faller ner mot marken, ja mina vänner det är höst sommaren är över nu och ett helt år till nästa varma vind vi får känna mot vår kind...
Men här deppar vi inte för det! hösten är ju faktiskt mysig med alla ljusen som kommer fram, mysiga soffa stunder, långa höstpromenader och alla nya kläder som inviger garderoben=)

Nu blir det att gå ut med Geisha en sväng i fina vädret! sen blir det jobb!



Things!

Den här underbara kofta hittade jag på spirit stores, mycket finare `´på`´ en på bilden! super nöjd.

Hej Fredag!

Traskar runt i mina mjukaste, skönaste byxor och den där slitna, Eriks gamla tröja som bara kan bli så skön som den är nu! njuter av ledighet och mys med min finaste.
Funderar över vad som ska hända idag. Promenad i skogen, eller en springrunda för att rensa tankar få lugn och frisk luft!
Charlotte! vill du med? alltså på en promenad i skogen med hundarna=)
Glömt min mobil i bilen som Erik har till Lund idag, hm tur jag har hemtelefon!
Var ute på en promenad med Sofie igår efter jobbet, så skönt att komma ut när man har haft förmiddag, annars fastnar man lätt i soffan och degar! och så  händer det inte så mycket mer!
men efter promenaden som gav mig energi,  stack jag med Erik till Lund för att träffa lite vänner hemifrån! kul att hitta på något, händer allt för sällan!
köpte ljung och kuddar igår på jobbet, nu inviger vi hösten!
/Sabina

pinsamt


Det som hände som absolut inte får hända, hände igår på väg hem från utställningen i Lund... Helt plötsligt på motorvägen så kunde jag inte gasa längre bilen bara dog, bensinmätaren stog på halv tank så det kunde ju inte vara det, jag styrde in mot en avfart och stannade mitt på de där vita strecken och satte på varningsblinkers. Jag fick panik och ringde Erik men han kunde ju intre göra så mkt för han var på väg att spela match men berättade då att det måste vara bensinstopp för mätaren hade stått på halv ett tag! haha ringde Charlotte för stöd, shit det finns ju inge pinsamare! så fick stå där och tanka mitt på avfarten, och det kom bussar med folk som glodde så ögonen hoppade ur! hm... kul!

Sedan åkte jag och Charlotte till Mc donalds mums satt fint=)

ska lägga upp lite bilder på nyinköpta saker snart! min kamera har varit lite off... så snart så!



/Sabina

Så här fin är jag=)

Bir valp (bäst i rasen valp) och Big (Bäst i gruppen) 2:a  stolt och mallig Matte!

Nervös

på söndag ska jag på utställning i lund med Geisha, jag är så nervös att jag inte ska höra vad domaren säger eller snubbla i ringen.. men jag hoppas att det går vägen! ni får hålla tummarna!!
Igår var jag i Bjuv på kurs med snäckan, det gick jätte bra, men vädret var helt katastrof=) regnade och blåste hela tiden det var ett riktigt höst väder!
alla klagade och frös, men jag tycker det är lite mysigt att vara ute i regnställ och få vara lite skitig, har man rätt kläder på sig så är det inte så hemskt!
När man kom hem så var man rätt kulen av sig så tog på mig mysis och låg under filten med en kopp te!
pys pyssss=)
Nu ska jag dricka en kopp kaffe, sedan bär det av till jobbet=)
Hej så länge!

Min älskling

Min skatt som snart ska ut på utställning och som älskar att bli fotograferad <3

utflykt med sällskap

Erik och jag tävlar nedför trapporna, och självklart ska Erik fuska!

Lunch tider=)

Jag har varit duktig idag=) vaknade kl 8 sedan gick jag ner och träna med grabbarna på 24-seven! känns så bra att göra det direkt på morgonen... imorgon ska jag på det igen, nu måste det hända grejer är så trött på att vara otränad så nu jävlar!
ska precis göra i ordning mig för nu bli det Lunch på stan!
shing shing=)

Frisk

åååh Första jobbardagen efter sjukdom gick strålande, men var rätt trött när jag kom hem... inte undra på när man inte gjort ett skvatt på 3 dygn, men skönt att komma igång!


Gick en lång promenad med Geisha när jag kom hem, det behövde hon verkligen efter allt häng i soffan och sängen=)

Ja mina vänner, Erik har krypit till korset! han älskar när Geisha kommer upp i sängen och gosar med honom på morgonen! tro det eller ej, men det var inte jag som sa till Geisha att hoppa upp=) Äntligen har han insätt hur mysigt det är!

ååh... snart kommer min nya skinjacka=)

och snart ska jag köpa denna parfym! love<3



Nu till kvällen ska jag och Erik se Eclipse=) som jag längtat att se den igen!





Tänker på dig min vän!



snörvligt

Hej på er! ligger här i min pyjamas och mår inte alls bra! feber, hostar och snorig. Gick hem från jobbet idag redan kl halv 9... kände att inga piller hjälpte och febern bara steg, så då var det bara att palla sig hem och slänga sig i sägen med en kopp te!
Så himla tråkigt att bli sjuk...
Vaknade till lite nu så ska försöka komma till kylskåpet för att få i mig lite näring men så tråkigt för jag känner ingen smak eller lukt!
Host och fnys nu blir det kudden och mys!

RSS 2.0