Snille (Matte Snille)

Hej jag har ej gått under jorden! Jag räknar bara Matte för fulla muggar=) bara 2 veckor kvar till sista provet som jag hoppas få ett bra resultat på! så ni förstår så kommer jag inte göra något kul på dessa 2 veckor... så mina vänner vi syns emellan sidorna i matte boken!
Take care!

I´m Back

Stressig helg är bara förnamnet! Alla slet och drog i mig så hann knappt med, Fredagen kom jag till storå cirkus 14:00 och efter att vi ätit, hälsade mormor på och jag träffade Kasper min fantastiska kusin som är 2 år, finns ingen sötare.
Sedan var det kräftfiske på Gruves... så mysigt! på kvällen åkte vi till Helene och Tom för att titta på deras nyfödda bebis (Northon).
Lördagen var lika stressig, man vill ju hinna med så mycket som möjligt!
Men lilla Pinja, mammas nya hund valp var sååå söt! och så kul att träffa henne innan hon blir stor... men jag glömde kameran så ska försöka hitta en bild som mamma tagit.

Nu blir det att räkna matte i 120.. har int gjort ett tal i helgen:/

tjingeling!



Lilla Pinja! visst är hon sööööööt<3


Hej Storå!

Nu är bilen packad, och Geisha kissad;) så nu drar jag! vi ses på måndag!

Ha en underbar mysig helg!

sköt om er.

/Sabina

Husmor är i farten

Slutade kl 13:15 idag... skönt! kom hem och gjorde grilladkyckling med en jätte god sallad till=) sedan röjde jag lite, Erik hade bäddat sängen... inte ofta det händer;) men jag blir så glad när det är gjort! hela rummet ser så mycket bättre ut, sedan Åkte Erik och träna och jag passade på att göra den där mascarpone glassen som ni fick receptet av.. så nu ligger den i frysen och väntar på mig! så enkelt det var att göra den så ni måste prova! men jag hävde i vanligt socker istället för sötningsmedel... muchoo godare=) det ska jag och Erik mysa med ikväll!

På fredag åker jag hem till Storå, för att hälsa på mammas nya valp (Pinja) ska bli så kul! jag tar med mig Geisha, så det blir hon och jag i bilen i 50 mil, hur ska jag orka? ska försöka lyssna på bra musik och ha god matsäck med mig, så ska allt ordna sig=) mini semester för mig snäckan! Erik kunde inte följa med för han har match på lördagen=(

Ikväll tror jag att det blir Bio... Erik ville se "bröderna karlsson" så det blir nog den! mys pys.

Nu ska jag slappa lite framför tv:n








/ Sabina




Helgen.

Vilken underbar helg jag har haft, även fast jag har jobbat!
Fredagen var jag ju bara hemma och myste, Lördag jobbade jag förmiddag och fick gå tidigare, så skönt. Då kunde jag gå ut med Geisha på en långpromenad och sedan ladda för en jätte mysig kväll med flickorna.
Vi gick till terassen och käkade! risotto och en fläder drink... mums!  Det var verkligen jätte mysigt där. dit måste jag gå fler gånger innan det stänger igen för hösten=(
Söndag och förmiddags jobb, när jag kom hem åkte vi till brucesskog och lekte med Geisha och Erik sprang! efter det så var jag så sugen att kolla på film så vi tog cyklarna och cyklade till Hemma kväll och hyrde Gladiator och miss March... Miss March ska vi titta på ikväll för somnade i soffan igår efter gladiator=)

Nu ska jagn göra i ordning mig för jobb! puh.. men i morgon är man ledig!

lite bilder från i lördags!

fredagsmyysss...

Vilken dag, Geisha väckte mig kl 07:30 cirkus och då bestämde jag mig för att gå ner och träna när jag ändå var ledig och vaken... sedan när jag kommer ner till dörren, klockan var nog 8:00, så kom jag inte in! dörren öppnades inte... jag provade hur många gånger som hällst. så typiskt när man ska vara duktig!
Så nu måste jag fixa kortet när receptionen är öppen, och när tror ni den är öppen?? jo måndag till torsdag 16:00- 19:00, så nu får jag inte träna förrän på måndag=(

När jag inte kunde träna själv, så fick jag väl åka och träna Geisha istället... vi åkte till Bruceskog och gick en lång promenad och stannade till och tränade lite apportering! mycket trevligt.

Sedan när jag kom därifrån så passade jag på att baka lite bullar. Stora kanelsnäckor blev de! mucho gott!
och fina blev de

Jag har varit lite utav en hemma fru idag! förutom tvätten, städningen och bakningen så har jag gjort en härlig gryta till middag och nu till kvällen blir det kräftor..m mums!

Här får ni dela ett recept av mig som jag tänkte göra någon dag under helgen... är så sugen!

Fick detta av min moster idag!

Glass Mascarpone!


2 dl vispgrädde
1 paket mascarpone
3 ägg
1 vaniljstång
3-5 tsk sötningsmedel
2 rutor 86% choklad

Vispa grädden tjock med vaniljfröna. Separera äggen. Gulorna ner i grädden (rör om) - vitan i en rostfri bunke. Hacka chokladen och häll i den och mascarpone i gräddskålen. Vispa på låg hastighet.

Vispa äggvitan till fast skum. Tillsätt sötningsmedel och vispa 1 minut till. Rör ned äggviteskummet och rör bara tills det är blandat.

I
n i frysen i minst 90 minuter.


LYCKA TILL!




Knight and day

Jag och Charlotte var nyss och såg denna film! den var otroligt rolig, och en väldigt lättsam film.. inge tänk och funderingar utan rolig och lite överdriven, men gjorde inget för det var så mycket roliga inslag hela tiden..
fast hatar och skratta på bio man försöker att inte as flabba, och då får jag lätt en snark medans jag skrattar=) lite pinsamt men hoppas de andra i biosalången var väldigt inne i filmen så de inte hörde min snark!;-)
Absolut en film att rekomendera...

Innan idag så har jag varit nere på fitness 24 seven och tränat för första gången=) känner mig stolt att ta tag i saken.
Det var jätte roligt, men det är det väl alltid första gången man gör något... hoppas bara det håller i sig! för tvättbrädan here i come.....
Jag väntar på dig Charlotte!

Nu blir det att lägga sig och läsa! sedan upp i morgon och gå en powerwalk med Charlotte och hundarna i Brucesskog!



Natti natti

jobb...

Vädret är konon och så får man jobba eftermidag idag... puh men i mrgon är jag ledig najs!

hörs i morgon. för nu drar jag till jobb tjingeling=)

$$$$$$$$$

Idag mina vänner har Sabina cashat in massor av pengar;-) har jobbat extra idag... dubbelt betalt=)
känns väldigt skönt att få lite extra pengar nästa månad...
Det värsta är att jag har öppning i morgon, (06:45-14:00) puh lite tungt med absolut värt det.

Annars har det inte hänt så mycket, inget roligt på jobb heller. En riktig tråksöndag har det varit men det är väl så det ska vara när det regnar och när man jobbar.

Så nu blir det sängen, men hinner nog bläddra i en tidning innan man somnar, så mysigt!

God Natt!


Mys..

solen skiner, lägenheten städad och Geisha har fått sin lång promenad.
Nu är det bara en sak som väntar=) Erik och jag ska gå ut och äta ikväll och bara mysa.. man gör det alldeles för sällan. Vi vet inte vart ännu, men det får bli det som faller sig in och vad vi är sugna på. Det blir en mys pys dag för oss två=)

Igår blev jag medlem på 24 seven, haha här ska börjas träna. Hoppas bara på att Charlotte hänger på så slipper man stå där själv=) och bra mycket roligare att träna när man kan snacka mellan maskinerna...

Nu ska jag anmäla Geisha på en utställning i Lund, och sedan tänkte jag baka något gott...



/Sabina

Jag, självaste ankstjärten=)

Rumpan – STORA trenden i sommar

Bump-A-Booty Padded Panty från Pure Style Girlfriends kan kl
Bump-A-Booty Padded Panty från Pure Style

... och du kan skaffa en extrarumpa om du inte har (en stor själv) haha

Tack vare riktiga ”bootylicious-brudar” som Beyoncé Knowles och Kim Kardashian spår nu Daily News rumpan som sommarens största trend. helt otroligt att folk verkligen köper detta... det är väl ingen som vi ha en mega rumpa!

Och det du inte har på baken, får du ha i trosan? eller vad då... hahaha

På catwalken är det fortfarande benigt, men i rutan och på scenen kan vi ana en annan trend.

Jennifer Lopez har det. Serena Williams likaså. Och även Kim Kardashian. Alla tre är utrustade med snygga, kurviga rumpor.

Serena Williams diggar sin

Daily Mail skriver att tennisspelaren Serena Williams behövde fylla 23 år för att börja gilla sin rumpa. Och förstå att den aldrig skulle se ut som syrran Venus bak.

– Jag är superkurvig – jag har stora bröst och denna massiva rumpa. Venus är lång, som en modell och passar i allt, säger Serena Williams, 28, i augustinumret av Harper's Bazaar.

En annan välkänd kurvig rumpa tillhör Jennifer Lopez, 40. Förra veckan syntes hon på stränderna i Malibu och såg het ut i ett par gamla jeansshorts i denim.

Receptet för dig med liten

Även Madonnas dotter Lourdes, 13, diggar shorts som får rumpan att se större ut. Hon har nyss hjälpt till att designa en kommande kollektion för Macy's.

– Jag är helt besatt av 80-tals shorts. Du vet den typ som gör att din rumpa ser ganska stor ut.

Om du inte hittar de rätta shortsen som förstorar kan en annan typ av rumpförstorare vara på sin plats – Bump-A-Booty Padded Panty från Pure Style Girlfriends. En vadderad trosa, helt enkelt.

 

Direkt från sofismode!

Det är ju helt knäppt tycker jag! hoppas dom gör kuddarna förstora till folket som köper trosorna, så min rumpa ser mindre ut;)

 

 

 


hmmm

Jag har kommit in ett litet problem... vi skulle åka och köpa diskmaskin idag, men gick inte så bra! för att man inte kan koppla ihop den med en snabb koppling Nej man måste koppla i en särskild enhet, annars gäller inte försäkringen om rören i huset går sönder... puh vad massa trams! och jag fattar nada!
Vi får diska för hand helt enkelt.

Sedan var jag ute i det vackra vädret med Geisha för att sedan gå till Charlotte för movie night=) alltid lika trevligt!

Nu sex and the City på tv, dubbel avsnitt=) meee like!

=) tudiiluuu

härliga dag!

vaknade tidigt, som vanligt! men idag var det absolut dags att städa i sovrummet... har verkligen tagit emot! men väldigt skönt när det är över.
medans jag grejade här hemma ringde Jenna (frisören) har försökt att fått en tid av henne, men hon hade bara en tid om typ 2 veckor så jag bokade ingen tid utan sa till henne: ifall det är någon som lämnar återbud så tar jag den gärnam, och idag ringde hon. Tjohoo vad glad jag blev och rusade iväg med mitt risiga och feta hår! så pinsamt att komma med... men va fan!
Jag blev jätte nöjd, lade lite ljusa och koppar röd-bruna slingor och toppa lite.
Sedan kom Charlotte ner, det var planerat att vi skulle ha en shoppar och fikar dag=) älskar att vara ledig och vara nere på stan med Charlotte! då tänker man inte på att man har börjat jobba.
Sedan hem och träffa en elektriker som just nu håller på att fixar lampan inne på toaletten... verkar ta väldans tid! jag vill att han ska vara klar snart, för Charotte och jag ska gå med hundarna när han är klar och Geisha är väldigt rastlös!

Jag köpte en jätte fin klänning på HM idag, den lilla svarta=) är super nöjd! bara 199:- det gillar jag!
Nu ska jag se om han behöver ett litet handtag inne på toan så han bluir färdig idag!

lägger upp bilder på klänningen sen!

see you!

RSS 2.0