Gott nytt år

Lugn kväll här! Jag har varit nere på cardinal och ätit tre rätters, som var hur gott som helst! Nu myser jag i soffan med mina älskade och ska snart hoppa i säng, för i morgon börjar jag halv 8 och slutar 13 h senare! Hm
GOTT NY ÅR!!!


Hemma igen

Hej Helsingborg! Sa jag runt halv två idag när tåget Anlände knutpunkten! Då var denna julen över!
Men jag har haft det otroligt underbart med alla nära och kära! Geisha imponerade verkligen under tågresan hem... Det var massor av hundar, det var trångt och massor av saker som hon upplevde för första gången och ändå njöt hon av resan som hon inte gjort nått annat! Nu njuter jag av att få sova i min egen säng i natt. God natt vänner! hoppas ni fått allt ni önskat.
/S


Hoho

Mera


Feeest

Nu slår vi klackarna i taket:-) årets hotellfest!!


Julgranen

Mamma är rätt stolt över sin gran:-) och det är inte för att den är överdrivet fin utan att hon själv har fixat granen detta året! Pappa har ju haft den sysslan i alla år och han har dock inte lyckats så bra med att få en gran som kan bära kulorna:-)


GOD JUL

Nu är jag äntligen hemma i Storå och bara myser framför brasan... så skönt efter en heldag i skogen! vi har julskinkan i ugnen så till kvällen blir det en julskinkemacka till kvällsmat! 
vi har tänt lykterna ute på trappan och hyacintern lukar i hela huset... ingen jul utan hyacinter! Jag sitter i mitt underställ med en filt och bara njuter att vara ledig och få träffa alla!
Tänk att i morgon är det Julafton, helt otroligt! men när jag kom hem här så fick jag faktiskt lite julstämning!
Geisha är med Erik och hans familj och firar jul känns lite tomt utan mina små hjärtan men hon har det bättre där, där hon får all uppmärksamhet=) och massor av julklappar! här måste ju hon ju slåss om uppmärksamheten!
Nu är Julskinkan klar! så nu är det dags för första smakbiten! sedan blir det lite glögg mys med familjen 
Ha en underbart mysig jul min vänner! för det ska jag ha=) ta hand om varandra! 
GOD JUL! 


Julveckan

När jag kom hem från jobb i går så hade Erik gjort årets julskinka!! så mysigt och så gott... Nu har jag tittat på julfilmer, pyntat granen så nu har jag äntligen fått lite julstämning.
Nu är det rätt juligt fattas bara SNÖ.
Ikväll när jag kommer hem ska jag göra rocky road... lite julgodis är ett måste.
sedan är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till bergslagen och firar jul=) hihi så mysigt! i morgon blir det att packa väskan och röja här hemma.
Längtar!!

Team Freij = Showkören

Showkören har inte alls tur med ljudet, när vi ska till att sjunga! man blir så trött! det lät som vi hade hack i skivan och det hördes bara hälften av det vi skulle sjunga och det som kom fram lät inte alls bra,  men vi fick göra låten en gång till... och det blev lite bättre i varje fall! sedan blev det ju en konsert inomhus också, som var våran revanch.. då gick det faktiskt jätte bra! och jag klara mig, jag sjöng rätt och det lät inte alls för tokigt... så jag är glad över mig själv att jag klarade av detta! Tänk va stolt man blir på sig själv efteråt.
Nu ska jag röja upp här hemma sen ska jag ner i stan för att inhandla Julklappar!


All I Want for christmas is you!

Nu kör vi!! önska oss Lycka till! nu ska vi sprida lite julstämning!

Lucia

Kan ni förstå att de är Lucia, det regnar ute och blåser! Var ute med Geisha på en lång promenad runt olympia vi var ute i nästan 2 h och det var riktigt ruggit ute!! Jag som vill ha snö och ett fantastiskt vitt landskap runt omkring mig på Lucia! men i stället får vi regn och blåst... hm
Just nu ligger vi under en filt och ska kolla på en en film! Det blir en mys dag idag.
Till kvällen blir det att träna inför i morgon! hihi börjar bli nervös! heja Team Freij och Heja mig som ska sjunga solo!

3 advents helg

Denna helg gick med rasande fart! I lördags gick jag upp tidigt för att lägga ett spår med Geisha, det hela slutade med att att vi var fyra hundar och fyra mattar som gick en promenad i skogen... och sjävklart hade vi kaffe och saffrans bullar med oss! så härligt.
Sedan var det hem och vila en stund och sedan var det dags att göra i ordning sig för årets personalfest=) Jag hade så himla roligt! och jag var verkligen på G... Tack för en rolig kväll alla!
I söndags var det bara en riktig slappar dag, jag och Erik hade mysigt här hemma och gjorde varma mackor med kantarell stuvning... mums! gick en lång promenad i solskenet, och kollade på Jägarna 2.
Nu är det måndag igen och jag har gjort mitt jobbpass, så nu är jag ledig i 3 dagar igen!
i veckan blir det att köpa dom sista julklapparna. sedan är det inte så många dagar kvar tills vi knyter ihop säcken och åker till härliga Bergslagen!
Grattis fina Sanna och Patric för eran fina pojke! önskar er all lycka!

Storm!

God morgon fredag! synd att det inte kan vara strålande sol ute, utan det ska blåsa storm och regna en skvätt! Var är snön och kylan.
Geisha längtar nog i att få rulla sig i pudersnö, hon är nog lite trött på att rulla sig i en blöt gräsmatta!
men som sagt så har jag lite avslappning nu framför tv:n och sedan sätter vi igång dagens måsten!
Ha en underbar fredag!


Då firar vi helg!

Äntligen torsdagskväll och nu tar jag helg!! såå otroligt skönt. Imorgon ska jag verkligen inte ligga på latsidan så jag hoppas på en bra natts sömn.
Åkte in på Burger king med Jay och jessie på väg hem från jobbet, såå mysigt och såå gott.. man måste ju lyxa till det när man firar helg! =)
Längtar så mycket efter att få komma hem till bergslagen och träffa alla... inte långt kvar nu! kan ni tänka er att det var typ 6 månader sen jag var "hemma" har verkligen inte haft tid eller pengar till att åka hem! tiden har gått så fort. så det ska verkligen bli super härligt!

Uppsättningar!

Kolla vilka fina knutar!! så enkelt snyggt! men tänk att det ska vara så svårt att få till själv!! Jag vill ha en sån knut på lördag... någon av dom=)

En jobb dag till ledig helg!!

Nu är det bara en jobb dag kvar tills jag får fira helg! skön vecka jag haft! och det är ju inte alls fy skam att ha en tre dagars helg ledig!
Imorgon ska jag bara ta det lugnt och göra det riktigt fredags fint i lägenheten, ut på en lång skogstur med Gesiha... ner i stan för att köpa lite saker till årets jobbfest som är på lördag!
Känner ett starkt behov av att köpa fina blommor så kanske blir det en sväng till flower team också.... tänk vad mycket blommor gör, pricken över i:et så att säga!

I still live

God morgon min kära!
vilken vecka, inte så mycket har hänt bara det gamla vanliga! I helgen var jag ledig men Erik var magsjuk.. så gjorde inte så mycket, jobbade extra på lördagen  och gick ner på stan i söndags och kolla lite på kröningen av lucia. bara för att få lite julstämning!
I går var det kör övning igen och det gick ganska bra! ska ju få äran att sjunga lite solo den 14 december framför dunkers! hm jag vet inte alls vad jag har gett mig in på.. men men man måste ju våga här i livet!
Gick upp tidigt idag, började med en promenad med min sköna, och sedan åkte jag ner till bilverkstaden med bilen så dom kunde byta däck åt mig! känns lite dumt att åka ner när man kan göra det själv... men va fan det är ju så otroligt tråkigt och kallt! den tiden vill jag lägga på nått annat :-)
Nu njuter jag av en kopp te och ska snart kolla på våra bästa år! sedan bär det av mott jobb.
/S

RSS 2.0