300:-

Igår gick jag och Janna ner i stan för att hitta en fin present till Johanna som fyllde år för någon dag sen! Och när man är nere i stan för att hitta saker till någon annan, så hittar man alltid saker till sig själv=)
Jag köpte två par jeans, och det är inte vilka jeans som hellst utan jeans som håller in allt vad man har, så man ser riktigt smal ut plus att dom kostar 300:-st vilket dunder klipp... finns på Vera moda,  jag rekomenderar dom till alla!! efter en stunds letande efter present hittde vi faktiskt en jätte fin kofta som vi tror passar henne perfekt! jätte mysig.
så snart ska jag göra i ordning mig för kalaset...
Efter det så väntar Apporteringskurs med Geisha, hon ska också få något roligt att göra idag!

Ledig mitt i veckan!

God morgon mina kära! här sitter jag och har det trevligt framför våra bästa år och med en kopp kaffe i handen...
Det är bra underbart och vara ledig mitt i veckan, då får man göra lite hur man vill och pyssla med allt i sin takt och bara mysa om man vill det!
Idag tänkte jag storstäda, lägga ett viltspår till Geisha och åka till Ikea.
Så jag har lite att göra! Men det jag inte hinner göra idag kan jag göra i morgon! för jag är även ledig då.
Ha en fantastisk Onsdag, det ska jag ha!

Mys Lördag

Myslördag är det idag, Riki är här och leker med Geisha och nu ligger vi och myser i soffan efter att ha varit i skogen och sprungit.
ikväll ska vi gå ner till Sara för en liten Tjejkväll för hon flyttar snart till LA..  MYSPYS hela dagen!
XOXO

Estland! Team Freij

så konsentrerad jag är!! hahah svåra grejor vi håller på med!
så grymma och härliga tjejor!!
Matdags!
Estland (Pernu) Ja vi hade det helt fantastiskt, det hela började med att vi åkte till Ängelholms flygplats och flög till Bromma i stockholm, där det väntade lunch och lite shopping... sedan var det dags att ge oss av mot båten, som skulle ta oss till Tallinn Estlands huvudstad.
På båten var det lite mys och häng i fina salonger, sjöng igenom låtarna som vi skulle uppträda med och givetvis så kollade man igenom taxfree!
Och självklart var det lite gungit underfötterna!
När vi hade ätit frukostbuffén så var det dags att vandra till bussen som skulle ta oss till Pernu, en liten sommarstad som tex Båstad i Sverige, väldigt mysig stad med fina bygnader och roliga anorlunda hus!
Det tog cirka 2 h från Tallinn, så det var ett perfekt tillfälle att repa igenom låtarna på bussen, och framför allt så gick den bussresan helt galet fort.
Hotellet i Pernu var absolut mysigt och passade Team Freij som handen i handsken. Vi hade hela plan 6 för oss själva =) det gillas för vi kunde sjunga hur mycket och hur högt som hellst...
sedan var det dags att uppträda på en galleria! som gick jätte bra... men dock inte så mycket folk.
Dagen efter var det  2 skolor och ett Barnhem vi skulle dansa och sjunga för, det var lite skillnad! alla var helt galna och tyckte vi var riktigt bra och ville att vi skulle komma tillbaka! då kände man varför vi var där. Barnhemmet var riktigt tufft för en del, mycket känslor och goa skratt... där sjöng vi, lekte lekar, flätade håret, och målade nagellack. Det var uppskattat vill jag lova!
Det ända som jag känner som var tråkit var att det inte alls var så god mat, inga smakupplevelser alls...
men när vi kom till Tallinn så fick vi ivarje fall jätte fina och smakde också rätt gott ( Kaffe designe) det gillas när Kaffet smakade som te hela resan blä... är det verkligen bara Sverige som kan göra kaffe??
Sedan turede vi hem mot stockholm igen och där väntade stockholm härliga utbud av shopping, caféer och männsikor! Hittade en blus på topshop och en kavaj liknade på Hm sedan en jätte fin mössa!
Jag är riktigt Nöjd över resan och så härliga människor jag mött och lärt känna! Team Freij is the shit.
Och Tack Jenny och Jonna för allt jobb inför och under resan! även sjukdommar så hade ni humöret på topp! det uppskattas!
fina mästerverk måste fotas
våran guide
mot båten
Tallinn
så glada att vi får vänta!
Brist på annat så är Team Freij lite urflippade ibland =) man kan ju inte låta bli ibland!

Hemma

Hej! Nu har jag kommit hem från Estland och är sjukt trött efter resan! Nu väntar det jobb hela eftermiddagen och sedan har jag ledig helg! så jag återkommer med bilder och vad vi har haft för oss under resan.
Vi har haft det underbart det kan jag säga!
xoxo S

Estland i morgon!

Lördag idag... och det menas med massor att göra=) Ska försöka väcka Janna så hon kan följa med ut i skogen, tänkte lägga ett spår åt Geisha... ta med kaffe och frukost ut och avnjuta den på en stubbe i skogen... det är det bästa som finns, där kommer mina landet känslor fram och jag får lugn och ro i själen!
sedan ska jag packa!! FÖR I MORGON ÅKER VI TILL ESTLAND=) har inte alls tänkt på vad jag ska ha med mig så det kommer nog ta sin tid! har lite smått panik...
Solen strålar in genom fönstret, SÅ underbart! jag behöver verkligen energi från den idag!
skjutsade Erik till samlingen idag vid halv 7 tiden i morse, snäll jag är va? han ska ju spela i Lindesberg idag! och jag önskar honom/laget lycka till!

Regn... sol... regn.. sol..

Får lite av panik av detta väder.. kollade ut genom fönstret och såg att solen hade kommit fram så jag tog ute Geisha på en kiss runda... och då precis när jag kommit ut cirka 50 m så öste regnet ner!! in under en balkong tills det värsta skulle ge sig, och sedan provade vi igen... det hela slutade med att jag var genomblöt när jag kom hem=)
Om en stund ska jag iväg på Apporteringskurs med Geisha! ska bli spännande att se hur mkt hon kan...
och ni kan väll hålla en tumme att vädret håller sig till sol! (uppehåll)
längtar!
Jag längtar så mkt efter Ledighet.. på söndag åker jag till Estland med mina fantastiska körmedlemar, vi ska njuta, sjunga, shoppa och äta massor av god mat.. fika på små, fina och mysiga Cafén. vara helt ledig från vardagen och bara tänka lite på sig själv....


Jackor.

Sitter och kollar på jackor till vintern! vill ju så gärna ha en ny, fin... men det är lite svårt när man inte vet vad man vill ha, väntar på att det ska dyka upp en sådär MÅSTE HA jacka =) hoppas det inträffar! har ni några förslag på vad man kan hitta fina jackor??
En kolega på jobb som har fått mig att börja leta! Hon hade köpt en jätte fin... så jag blev också sugen på att kolla runt lite och vara fullt förberedd inför vintern! Jaja... nog med vinter snack!
Nu ska jag göra i ordning mig, för att sedan gå och kolla på min sambo när han spelar lite handboll.
hittade den här när jag var ute och snokade... lite den stilen jag letar efter men kanske inte den rätta färgen och kanske lite mer detaljer!

Hästar!

Idag har jag gjort nåt som jag inte gjort på väldigt länge! Jag har ridit med Camilla ut i skogen! så fantastiskt... älskar häst doften! och man får så mycket energi!
Tack Camilla för att jag fick komma! =)
När jag kom hem så ville jag ju glädja min älskade hund med nått, så jag bestämde mig att lägga ett viltspår åt Geisha... och hon var fantastisk duktig! så nu ligger vi båda två i soffan och är helt utslagna! mys time..
ikväll ska jag kolla på Erik, OV Helsingborg har seriepremiär! ska bli spännande=)
Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Estland med Kören=) ska bli så kuuuuul!

inflyttningsfest..

'
i kön till Cardinall=) 
finaste Emma & jag
Charlotte and mee <3
'
värdparet=) vilken underbar lägenhet dom har skaffat sig! love it...
Här ser ni lite hur min outfit såg ut=) mina vin/rost röda strumpbyxor i varje fall.
Jessie och Charlotte myser på ballan!
Tack för en underbart rolig kväll mina underbara vänner!
Tack Robin och Jessie för att jag fick komma på eran inflyttningsfest=) Jag hade så roligt!

Busy Thursday

Hey Torsdag... Jobbat och slitit idag, och precis kommit hem från en promenad med Geisha... sitter här och funderar vad jag ska hitta på idag eller hur jag ska göra... för det är ju alltid så att allt händer på samma gång! dålig planering från andras sida enligt mig!
Apporteringskursen är idag för fösta gången som jag väntat på så länge och så har vi möte på Dunkers med Kören inför resan, åååhh jag hatar att välja mellan saker, jag måste ju gå på Körens möte för jag vet inte alls hur resan ser ut när man kommer hem osv hur mycket vi ska betala med mat och hur vi kommer till flygplatsen. Apporteringskursen Vill jag ju inte missa heller.... det är ju det bästa som finns att göra saker med bästa Geisha!
Jag till och med bytte med Charlotte idag så jag kunde gå på kursen!! men jaja är det så det är att vara vuxen, man kan inte alltid göra saker som man tycker är roligt... gaaah!
Men kanske ska försöka att göra en Sabina=) kanske hinner båda sakerna! :P
Nu slänga ihop lite spagetti & köttfärsås
Imorgon är det fredag och då blir det fredags myys och Fixa Geisha inför utställningen!
Take care!
/Sabina

Onsdag!

Onsdagen är redan här... och jag börjar bli lite nervös till utställningen i sofiero på Lördag=/ hoppas det är fint väder så man kan sitta där på en filt och njuta och äta matsäck.
sedan är det ju inflyttningsfest efter det, och jag hoppas att utställingen inte tar så lång så man har gott om tid att fixa sig!
Nu ska jag snart gå en PW och sedan bär det av mot jobbet.
Geisha på sin första utställning <3

It`s raining men...

Vilken underbar dag jag haft, en lugn harmonisk uppvilande dag efter helgens jobb! nu har jag återfunnit energi... Tog mig ut på en uppfriskande promenad i regnet som gjorde riktigt bra för kropp och själ! var nog ute i nästan 1 ½ h.
Kollade lite på program som gick under helgen som jag missat... visste inte att idol hade börjat! och var tvungen att kolla hur den nya juryn var=) men jag känner att jag inte riktigt redo ännu för en ny omgång känns lite tidigt... ville ha det mer i vinter tider när man kan känna att man verkligen vill ligga framför tv:n och mysa under en filt. Nu vill man ju inviga hösten med att vara ute eller hitta på saker! ja, det är ju frivilligt att titta... =)
Har precis gjort Eriks favo maträtt,( biff stroganoff ) haha uppskattat av mig, för det är ju en väldigt enkel rätt att göra!
Imorgon tänkte jag ta mig ut till Väla och kanske finna något vackert att ha på mig på Jessies inflyttningsfest som bär av i helgen, har ingen aning vad jag letar efter... någon som har nått tips?
/ S

Leva i nuet

Tända ljus, filt och soffhäng ligger just nu på schemat... regnar ute, vill så gärna att det ska sluta så man kan gå en lång promenad  med min underbara Geisha, utan att bli helt genom blöt!
Annars står det inte så mycket på mitt schema idag, jag tänkte leva i nuet för en stund och se vad som visar sig!
Gå ner i stan och strosa lite, ta en kaffe och bara njuta av en ledig dag som denna! jag tar dagen som den kommer
Härliga Måndag!
.
Haha hittade en gammal bild på mig i mörkt hår tror inte jag ska bli det igen! blond är nog mer min grej! elle vad säger ni?

Lördag!

Fantastiska Lördag! Vaknade med Geisha på huvudet och gosade en stund innan klockan ringde för jobb. Gjorde en god frukost med tända ljus och läste en gammal tidning som låg på bordet, sedan var det dags för ett 13h jobb pass som gick förvånads värt bra, kände vid sju tiden att ryggen värkte och var stel i kroppen men annars så!
just nu har jag parkerat i soffan med ett glas rött och firar lördag kväll och att jag bara har ett 13h jobb pass kvar =)
Det bästa var när jag kom hem var att mina liljor på bordet hade slagit ut så det luktade fantastiskt gott i hela lägenhten direkt när jag öpnnade dörren! man måste unna sig blommor lite oftare för det ger verkligen bra i själen känslor!
Ha en fortsatt mysig lördagskväll!

1 September

God morgon!
idag är det första september och det är jätte fint väder ute=)
Har varit ute i Brucesskog med Geisha nu på morgonen, gick nästan 5 km.
Härligt!
Nu väntas det inte alls lika underbara saker, som städning tvättning diskning=(
Men skönt när det är över! Jobbar hela helgen så hinner inget av detta då!
Igår kollade jag på det sista avsnittet av Gossip Girl! Haha Tänk vad fort tiden går när man har roligt. fick den i fredags och var färdig med den igår... så ni förstår vad jag gjort på kvällarna=)
Den här tänkte jag köpa någon dag denna veckan=)
tycker den passar bra i mitt sovrum! visst är den fin!?

RSS 2.0