Estland! Team Freij

så konsentrerad jag är!! hahah svåra grejor vi håller på med!
så grymma och härliga tjejor!!
Matdags!
Estland (Pernu) Ja vi hade det helt fantastiskt, det hela började med att vi åkte till Ängelholms flygplats och flög till Bromma i stockholm, där det väntade lunch och lite shopping... sedan var det dags att ge oss av mot båten, som skulle ta oss till Tallinn Estlands huvudstad.
På båten var det lite mys och häng i fina salonger, sjöng igenom låtarna som vi skulle uppträda med och givetvis så kollade man igenom taxfree!
Och självklart var det lite gungit underfötterna!
När vi hade ätit frukostbuffén så var det dags att vandra till bussen som skulle ta oss till Pernu, en liten sommarstad som tex Båstad i Sverige, väldigt mysig stad med fina bygnader och roliga anorlunda hus!
Det tog cirka 2 h från Tallinn, så det var ett perfekt tillfälle att repa igenom låtarna på bussen, och framför allt så gick den bussresan helt galet fort.
Hotellet i Pernu var absolut mysigt och passade Team Freij som handen i handsken. Vi hade hela plan 6 för oss själva =) det gillas för vi kunde sjunga hur mycket och hur högt som hellst...
sedan var det dags att uppträda på en galleria! som gick jätte bra... men dock inte så mycket folk.
Dagen efter var det  2 skolor och ett Barnhem vi skulle dansa och sjunga för, det var lite skillnad! alla var helt galna och tyckte vi var riktigt bra och ville att vi skulle komma tillbaka! då kände man varför vi var där. Barnhemmet var riktigt tufft för en del, mycket känslor och goa skratt... där sjöng vi, lekte lekar, flätade håret, och målade nagellack. Det var uppskattat vill jag lova!
Det ända som jag känner som var tråkit var att det inte alls var så god mat, inga smakupplevelser alls...
men när vi kom till Tallinn så fick vi ivarje fall jätte fina och smakde också rätt gott ( Kaffe designe) det gillas när Kaffet smakade som te hela resan blä... är det verkligen bara Sverige som kan göra kaffe??
Sedan turede vi hem mot stockholm igen och där väntade stockholm härliga utbud av shopping, caféer och männsikor! Hittade en blus på topshop och en kavaj liknade på Hm sedan en jätte fin mössa!
Jag är riktigt Nöjd över resan och så härliga människor jag mött och lärt känna! Team Freij is the shit.
Och Tack Jenny och Jonna för allt jobb inför och under resan! även sjukdommar så hade ni humöret på topp! det uppskattas!
fina mästerverk måste fotas
våran guide
mot båten
Tallinn
så glada att vi får vänta!
Brist på annat så är Team Freij lite urflippade ibland =) man kan ju inte låta bli ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0