Första jobbar dagen!

Urki då var första jobb dagen över! men det gick ganska bra=) inte alls bitter,
Det var hur stressigt som helst, bara för att jag ska göra saker som jag inte gjort förut! Charlotte du kommer få slag över allt jag gjort fel... hahah nej jag ska försöka göra allt jag kan för att det inte ska bli så mycket inför inventeringen=)
Men nu är första dagen gjord och allt känns mycket bättre, har bara imorgon också sen är jag ledig igen=)
Sitter nu och ska skicka in massa papper till försäkringsbolaget, så man kanske får lite möda för besvären jag har!
framkallade kort idag, såå kul! så man kan sätta in dom i album! man gör det alldeles för sällan, dom ligger ju bara på datorn och blir bortglömda och samlar damm.
Snart blir det att slänga sig på soffan och njuta av en kopp te! (kvällsro) prova det, så gott och man blir helt avslappnad efter en stressig dag på jobbet!
/ Sabina

Helsingborg

japp då var semestern över... tänk va fort tiden går när man har roligt!
Kom hem till Helsingborg igår, och det var strålande solsken när jag klev av bilen, mycket härligt!
sedan var det  bara att bege sig till affären, inget fanns i kylskåpet och det kurrade ordentligt i sabinas mage=) och då köper man bara onödiga saker... för man är ju sugen på allt!! men jag förökte hålla mig till det som stog på lappen... tror att jag klarade mig bra förutom lilla chokladbiten som slank ner på vägen hem:O
Mina blommor var finare när jag kom hem än innan jag åkte.. Tack Charlotte=) du har grönare fingrar än vad jag någonsin kommer att få... jag kan inte äns vattna dom rätt=)

Idag så vakande jag underbart i min underbara säng! (har sovit på madras i 3 veckor) så var utvilad redan kl 09:00 och begav mig ut med Geisha på en lång promenad.
Sedan gick jag ner till stan för en fika med Mathilda.. väldans trevligt!  Vi satt i norra hamnen och och bara prata massa strunt och myste med alla turister som tyckte det var otroligt fint=)
nu blir det att gå ut och äta och ta en cider!

Tingeling!



haha



hahaha hittade en rolig bild på pappas dator, när mamma fick en jätte stor pizza I Helsingborg=) den ligger på en mega stor tallrik! och mamma skulle absolut inte dela! ;)

Geisha!






Lite trött, har precis vaknat=)

Min underbarar Xena

Det värsta som någonsin kan hända på sin semester, i tisdags natt vaknade jag av att mammas Stora hund Xena inte mådde så bra, hon flämtade, kunde inte ligga ner var allmänt orolig. Pappa låg ute i hängmattan med henne för att det var svalare där för henne, men det hjälpte inte.
Mamma och jag beslöt oss för att ringa väterinären, och där fick vi höra att det kanske var hjärtat som var dåligt, och att vi skulle åka in på en gång.
04;00 åker vi mot strömsholm och hon blir allt sämre i bilen, när det bara var en mil kvar att köra så ser jag xena lägger sig ner och somnar in.

11 år blev xena, en sådan underbar klok familjemedlem förvinner det blir så fruktansvärt tomt!

Kommer alltid att minnas dig!

 
Så gulliga tillsammans

Semester

Det finns inget bättre än att vakna upp och veta att hela dagen får jag göra precis det jag vill! första semester veckan har snart gått och jag känner att jag har gjort så himla mycket.... solat och badat... myst med Geisha, träffat vänner, släkt  och familj.
Ätit god mat varje dag och fått allt serverat.. kan det bli mer underbart?
Idag är det lördag och ska försöka få med mig Kristin till Nora och festa loss lite=) Tänkte först åka till Örebro men alla som jag har pratat med ska till Nora så jag hoppas att vi åker dit!
Igår träffade jag Jennie och Alex... vi åt pizza och ´bara satt och myste och prata. härligt!

Nu ska Geisha ner och bada och jag med för den delen´..

semester ja dåå=)


ut och glida

Tjena!
sol sol strålande sol=) vilka härliga sommar dagar! har solat mig på balkången på eftermiddagen så underbart skönt.
Nu ska jag och Charlotte ner till hamnen och ta en cider såhär på fredags kvällen, så underbart va! det skulle vara mera såna kvällar...

Imorgon ska jag gå upp tidigt och räkna matte, och sedan gå ut och pressa som bara den i solen, så man blir lite brun...  kl 14:00 börjar man ju då jobba självklart när det ska var typ 30 grader ute.... men sen är det bara 1 dag kvar till semester.

Nu går jag ut och glider på stan....

tjingeling!

Helt underbar!

shhiiiiit.... va bra filmen var igår=) den var helt fantastisk helt underbar, den hade allt jag lovar<3
ska köpa den direkt när den kommer ut, + att jag ska köpa dom tre böckerna också!
måste ha något att läsa tills den 4:de filem kommer, det är ju ett bra tag tills dess över ett år får man vänta! en evighet, jag vet!

Jobbade förmiddag idag, lite tungt pga att man kom hem lite sent igår, men det var absolut värt det=)

Sitter nu och räknar matte i min ensamhet, så tråkigt! men man måste ju för om 2 veckor är det prov igen.. puh.
Men sen är det över=)

3 dagar kvar sen har man semester... wie!

tingeling!



RSS 2.0