ringde min läkare

Jag som trodde att jag var yr för att jag hade sovit i 10 h.. men när jag satt här framför datorn så fick jag världens snurr i huvudet, var så nära att svimma.  så otäckt... och det höll i sig et bra tag och jag är lite skakis nu med. så jag ringde min läkare, och hon sa att jag var vungen att komma dit i morgon vid 8 så får vi kolla vad det är! för hon tyckte också det var konstigt!
Men jag hoppas dom hittar nått så jag slipper vara så här trött och snurrig! men det känns lite töntigt att gå till läkaren bara för att man är lite yr... men jaja kan ju vara nått konstigt..

Yr i bollen

God morgon! fick sova ut idag och jag känner mig ganska yr av att ha sovit i cirkus 10 h... men man säger ju att kroppen behöver det ibland,
så nu sitter jag här med en kopp kaffe och myser med min fina hund, det är riktigt dåligt väder ute och känner att jag inte kommer att komma igång.
Jag jobbar 13:15 - 21.15  inte alls roligt, det har jag ingen lust med! men det är ju bara att kavla upp;-)
Men jag tror minsan att Charlotte kommer hem idag=)  hihi så roligt!
tjingeling!

Flytt

Hej mina vänner, idag är det min lediga dag=) så najs!! Har varit och hjälpt Ida och flyttat... så nu behöver jag inte gå en Power walk idag! shit vilken bra träning det är att gå upp för trappor och bära lådor=)
Igår var jag också duktig tycker jag själv ;-) först jobbade jag 9-17 sedan började kören kl 17-18 efter det gick jag n Power walk i cirkus 1½ h... shit så mycket man hinner bara man vill.
Så nu ligger jag i soffan och bara softar, ska snart ut på en promenad med Geisha.. och sedan blir det en kopp te och blädra i en tiding=)
Och sen får man passa på att gratulera Moster Lena på födelsedagen!
Ha en bra kväll!
xoxo
Köpenhamn för cirkus 1 år sen! =) Snart måste vi åka dit igen!

Ullared

Japp det blir det idag=) Jag, Janna och Johanna ska göra ett litet äventyr! Jag tänkte jag skulle handla ett överdrag till bilen så det inte blir så skitigt eller hårigt av allt hundhår!
Erik och jag har precis varit på en lång promenad med Geisha så nu ska jag bara tvätta lite och städa här så det är fint när jag kommer hem ikväll!
Igår var jag och Erik hembjudna på middag till en lagkompis till Erik och hans flickvän! Verkligen jätte trevligt och dom hade jätte fin lägenhet... Super god mat och efterätt! lyckad kväll=)
tlingeling

Dagens kort!

Geisha ville inte att jag skulle bädda sängen!

Samtidigt vill hon veta vad jag gör!
Ute i det fina vädret, då passar vi på och sola oss lite=)
skabbiga men glada av att inviga solbrillorna=)
Mitt fina skal som jag fick av Erik i morse
Och de fina blommorna jag fick av Mormor ch morfar!

Födelsedag! =)

Hej på er! Vaknade av att Erik väckte mig med ett paket i handen! hihi Jag fick ett skal till min Iphone=) så snyggt var det i leopard mönster! Tack Erik! sedan åkte vi ner till Marina Plaza och åt Hotell frukost! sååå mysigt och sååå gott, det har blivigt Eriks och min nya tradition! Tack min goding för att du startade min dag perfekt!
När vi sitter och äter frukost, så ringer det... och då är det från Stinas Blommor! haha som ska lämna blombud=) Tack fina Mormor och Morfar!
Nu ska jag gå en Lång promenad i vårsolen med Älskade Geisha... sedan ikväll blir det att åka till Bjuv och träna lite tävlingslydnad=)

VÅR

Vår!!! solen skiner, det är varmt och jag fick till och med knäppa upp jackan när jag gick ut med Geisa i morse kl 9... jag blev full av energi! tänk vad mycket det kan göra av att det är fint väder!
Kan det inte hålla i sig nu till sommaren...
ska gå i och köpa lite vår kläder, nya shorts, strand klänning och ett pat tygskor till Teneriffa kom på att jag slängde allt i höstas=)
Sitter och väntar på posten... Mamma har skickat en present till mig, blir så nyfiken! Man blir som ett barn på nytt av att vänta på paket! spelar inte så stor roll vad det är bara man får öppna ett paket!! haha.
Nu våra bästa år!
Saknar Snäckan och sommar!
Tjingeling!

Äntligen

Nu har jag och Erik beställt resa till Teneriffa wie  va härligt... äntligen kan vi åka tillsammans! så underbart härligt och vilken födelsedag present=)
Äntligen  har jag nått att se fram emot!!!!!!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

i drömmarnas värld

Det snöade och haglade igår... men va fan! jag vill ha vår ju:(  nu är det så där slaskigt och tråkigt igen.

haha men vet ni vad Erik är ledig i från både handbollen och skolan i slutet på April och jag har tagit semester en vecka:) hihi så busigt... tror kanske det blir en liten resa då till Teneriffa=) inte bokat ännu eller så bara pratat lite om det... Erik ska bara dubbel kolla så han verkligen får ledigt!! och sen ska vi bara se vart vi ska ha våran älskling någonstans, vill ju inte ha henne vart som helst! kanske får hon en semester vecka i Lindesberg... men blir lite omständigt! så får se!

Det skulle verkligen behövas med lite semester för mig och Erik, i sommar kommer vi bara ha en vecka tillsammans, så då blir det lite extra mysigt om vi kunde åka i April. plus att man blir lite brun till sommaren... om vi inte har våran vanliga otur med vädret utomlands... men det spelar inte så stor roll bara vi får vara med varandra=)

Håll en tumme för mig att det verligen blir som jag vill!




haloloooo

Hej=)
Jag har ju skaffat en ny telefon!  lite skillnad från min förra... hahaha nästan pinsamt att jag klarat av den så länge.

ska snart iväg till jobbet, skapligt kaos det är där jämt! får lite ont i magen att åka dit... stress stress!
men man får tänka att jag är ledig i helgen så känns det betydligt bättre!

igår var jag i Bjuv med Janna för möte inför kursen vi ska köra nu framöver, tävlingslydnad 1.. hihi så roligt att Janna ska vara med! alltid roligare att vara två!

Saknar Charlotte, som ligger och gottar sig i solen... det är så tråkigt på jobb utan henne! miss you!



Fredagsmys med iphone!

Hej alla! Idag har det verkligen varit en slappar dag:) förs har hg legat i soffan och bara myst med min hund och sambo, sedan har ja äntligen tagit mitt förnuft till fånga och skaffat mig en iphone!! Så kul det är och greja! Ska förhoppningsvis ut på promenad med Janna och Ricky. Sedan får vi se vad som händer till kvällen! Tänker lite på Charlotte som ligger på stranden i Thailand och njuter! Kommer sakna henne sjukt mycket... Nu ska ja försöka slita mig och fixa lite här hemma... / Sabina!

Storå

Hej på er! jag är ju i storå som ni vet=) 
Så underbart det är att ha lite semester, men när jag kommer hem så ska jag börja träna ordentligt, och köra nu fram till sommaren!

mamma har ju köpt ny kamera, shit va kul de är hihi blir så mkt fina kort! här är en del av samlingen...

ska nog köpa mig en system kamera jag med :P






RSS 2.0