Vår

Titta vad jag hittade idag på promenaden =)

Malmö en vanlig tisdag!

Solen strålade verkligen hela dagen! och man fick verklgen en produktiv och en riktig super härlig Tisdag med massor av energi!
Charlotte och jag begav oss mot Malmö för lite Shopping... vilken underbart härlig stad det är! Cahrlotte hittade massor till hemmet och jag själv hittade två nya blusar, som ska användas till en fest snart framöver.
Vi myste på en uteservering, och tog en kaffe längs med ån och verkligen fyllde våra kroppar med D vitamin! längs med gatan så satt en kille och sjöng och spelade, det är verkligen Vår för mig!!
När jag hade skjutsat hem Charlotte så körde jag i räserfart ner till kören för att sjunga några härliga låtar md dom!
Sedan var det dags för lite Träning, igår provade jag Afro för första gången och det var riktigt jobbigt och riktigt kul, man såg nog inte helt normal ut när man gjorde vissa rörelser.. haha men skönt att få spela ut lite!
På vägen hem från träningen så såg jag en kvinna som sitter ner på marken och en man försöker få in henne i taxin Jag och janna gick dit! för Självaste Taxi chaffören stod bara där och tittade på hur den här mannen, som säkert var hennes man försöker förgäves få in henne i taxin... Vi frågade om de behövde Hjälp, mannen såg så glad ut när vi kom fram och hjälpte till att få in henne i Taxin... Vad var det för jävla taxi Chafför! är det inte ett service yrke han har? åååh blir så trött på människor!!! så många människor som bara går förbi och inte aggerar! Behöver du hjälp! är väl inte så svårt att fråga! Alla är så jävla fega!
Nu ska jag avnjuta lite mat och sedan ladda för att springa en vända i solskenet!
Ha en underbar Onsdag!

=)

Hej och hå vad tiden rullar iväg... har haft fullt upp den senaste veckan, Jag har varit på nätverksträff i Göteborg och haft svärpäron här på besök i helgen, varit och kollat på massa handboll, hunnit träna och hunnit träna Geisha... så jag har verkligen inte legat på sofflocket.
Helgen firade vi mig som fyllde hela 24 år... så himla roligt vi hade! var verkligen en lyckad kväll=) jag var verkligen på party humör.
Tack flickor för att ni kom och förgylde min kväll! och ni ska bara veta vilka vänner jag har som köpte så fina presenter till mig... Jag fick ett skärp från Day och ett par converse, bilder kommer! Tack finisar!
I morgon ska jag åka till Malmö med Charlotte vi ska shoppa shoppa shoppa... så mysigt vi ska ha! fick pengar av mormor i present som jag ska köpa nått fint till mig själv för! Najs.
Nu ska jag träna Freestyle med Gesiha, har uppvisning idag och jag kan inte programet... hahaha!

Gummistövlar!

Idag är det en riktig slask dag.. blött och kallt! Varför har jag inte beställt ett par gummistövlar? jag funderar på någon av dessa! perfekta tycker jag, inte så jobbiga att gå i men ändå blir man inte blöt om fötterna! vilken färg?

Day four: Letterbox

Min kära älskade mobil,  Håller med Angelica, när var det man fick ett handskrivet brev senast?? varför gör man inte det längre? det är ju mer personligt och mycket roligare att få och att spara!

Day three: Adore

Är det något jag älskar så är det blommor! Det gör så mycket.. som pricken över i:et lixom =) just nu står det tullpaner i mitt vardagsrum, brukar alltid belöna mig med blommor efter jag städat!

Day two: Breakfast

Filmjölk med melon och flingor, avocado och väntar på att tevattnet ska bli klart! mums!

Day one: You

Jag är Tjejen från Storå, eller rättare sagt tjejen från landet som gillar att gå skogen med riktiga skogsmulle klader och lufsa med hunden, men älskar att svida om till klackarna på fest!
Nöjd med livet som det är, men att vinna några miljoner på Lotto hade ju inte satt fel! min passion i livet är Hundar, höga klackar (skor), mat och Kakor!

Fotoutmaning

Tänkte jag ska försöka hänga på denna utmaning som Sandra tipsade mig om.. lite roligt att gräva i arkivet lite=) så slipper ni läsa om mig när jag städar och går promenader med min hund som ni redan vet att jag gör! Häng På Vettja!

Hahah

Vaknade upp tidigt.. började baka bröd, lägga i en tunna tvätt sitter nu och myser med en kopp kaffe... älskar morgonen när man får vara för sig själv. Trodde jag var ledig idag så jag har verlkligen bokat upp hela dagen men så ringer Camilla min Chef mig nu på morgonen och frågar så jag inte har glömt att jag jobbar idag mellan 10-15 hahaha jooooo det har jag verkligen... jag blir så trött på mig själv! men jag blev glad över att jag inte hade ett mördar pass hela dagen men va fan jag är insälld på att vara ledig! åååh men jag kan inte göra mer än att skratta åt mig själv!
tur min Chef känner mig!

RSS 2.0