Morgon promenad

Precis kommit hem från en PW med Geisha...under tiden jag gick, ringde DHL och sa att dom kommer och lämnar mina byxor som jag beställt från Zara! =) Det kallar jag service! plus att jag beställde dom i fredags... där har HM något att ta efter!
om en timme ska jag svida om för en lunch med mina favoriter! Det kallar jag för underbar förmiddag!

HBG

 

Hahah ska bara tillägga att jack 1 år har preis lyckats fått i en leksakskloss i rätt hål i presesnten han fick av Janna! 

 

Bilder sen Charlottes party

 
 

Överraskningsfest!! :-D

Haha så kul det är att ljuga!! Jag har inte jobbat hela helgen jag har ju varit i Helsingborg och firat Charlotte på 25års dagen! Åkte ner redan i fredags och träffade Janna och hade en jätte mysig kräftskiva! Såå mysigt och såå trevligt! Charlotte visste inget om festen och visste inte att jag var i Helsingborg så jag var så rädd hela fredagen och på lördagen att vi skulle stöta på varandra! Det hade ju varit så typiskt! På lördag kl 18,00 så åkte vi ut till Charlottes föräldrar och där var alla Charlottes vänner som var samlade för att överraska henne... Det var så kul att se hennes min när alla stod där och sjöng för henne! hon blev så chockad:-) det blev väldigt lyckat och jag har inte skrattat så mycket på länge! Toppen kväll!
Nu sitter jag på tåget och är på väg hem från fina Helsingborg, två dagar är verkligen för lite och dom går alldeles för fort! Men jag har haft det så himla roligt och det var verkligen kul att träffa alla! Nu har Helsingborgs abstinensen lagt sig lite och jag fylls med massor av energi och glädje för att fått träffa så fina människor!


Jobb helg!!

Hej på er!!
Nu väntas det jobb för mig hela helgen tjuuhuuu!! Fredag lördag söndag sedan är jag ledig i ett par dagar och det ko
Mer sitta fin:-) annars är det rätt fint väder idag så ska nog gå ner till bryggan och lata mig, och vet ni, jag tar med en Glass! Hoppas ni får en roligare helg än jag!
Pussss


GRATTIS CHARLOTTE

På födelsedagen! hoppas
du kommer få en underbar dag! synd bara att jag inte kan fira den med dig...:-(  
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

Vilken härlig morgon med fint väder, ska snart ta mig en promenad! Sitter och kollar lite på TV och det är ju alltid något att titta på.
Så otroligt roligt det är med OS Jag älskar verkligen att kolla på fridrott och man ska ju inte tala om Usian Bolt... vilken rolig prick han verkar vara! Man skrattar lite hela tiden!
Ikväll Hejar jag lite extra på handbollen... Sverige - Ungern. Vill så gärna se Matchen, men jobbar ikväll så ni får heja åt mig!!

 
 
 
 
 
 

Relaxen

God morgon! Ledig dag idag... Så skönt, njuter med en kopp kaffe i min ensamhet och ska snart gå en promenad med Geisha! Klockan två idag åker jag in till Örebro och ska in till Relax avdelningen på Gustavsvik för bubbelbad, basta, sola och bara njuta med mina arbetskamrater! Perfekt på en ledig dag och dåligt väder! Min kropp behöver lite avkoppling eftersom det värker lite här och var! Längtar verkligen! Erik har nu slut på sin semester och började jobba igår! Han verkar trivas efter första dagen i varje fall så det verkar lovande:-D Ha en mysig tisdag!


Mammas födelsedag!

Pajen som vi åt smakade så bra att jag glömde ta kort på den! Och det gick väldigt fort att förtära den!

 


Guld

Har varit ute i skogen och plockat kantareller igen med en fin vän! Underbart är ordet!!! <3



Besök

Halloj mina kära! 
Vad fort tiden går har absolut inte hunnit med att blogga någonting, men det ska bli ändring på det nu! ska få hjälp med att få in min älskade dator igen... den ligger fortfarande ner packad! 
Vad har hänt här då? 
Jag har jobbat och jobbat och jobbat... jobbar ju 7 helger i rad nu under sommaren! men i mellan jobb har jag faktiskt hunnit med att få Besök i från HBG... Janna och Mackan har varit här i två dagar och fått känna lugnet i Bergslagen!
Första dagen var det strålande fint väder, så då var vi mest på bryggan och solade! på kvällen grillade vi och spelade kort och badade i badtunnan! 
Andra dagen begav vi oss ut i skog och mark och hittade massor av skogens Guld och en del blåbär som vi gjorde paj av sedan! Riktigt trevligt hade vi! Geisha och Riki var så glada av att träffa varandra igen! önskar jag kunde visa lite bilder men det får vänta till senare! 
 
I onsdags så firade vi mamma på födesledagen köpte ett par skor till henne och jätte fina rosor som hon kan plantera senare! 
 
Nu ska jag gå en promenad med Mor och Mormor runt sjön och sedan bär det av mot jobb igen! 
 
 
 

RSS 2.0