Det första steget!

Igår tog jag mitt bästa beslut någonsin... att ta sig i kragen och gå ner till gymmet! så underbart det är efteråt, man känner sig pigg och lätt i kroppen.
Måste komma igång ordentligt, går ju bara promenader med Geisha annars, så det kändes skönt igår när man kom hem! Men tänk att det ska vara så jobbigt att ta det första steget, det är ju löjligt!
Nu blir det att ta min älskade hund på en promenix, efter det får jag äntligen läsa och förhoppningsvis lära mig hur man hanterar klickerträning! kan ju en del men behöver lite djupare kunskap för att sedan träna med Geisha!
Ha en mysig kväll!

Dolce Gusto.

God morgon på er!
Här sitter jag och dricker kaffe, och inte vilket kaffe som helst... Erik och jag har köpt en kaffe maskin! så idag fick det bli en cappuccino =)
Ska snart bege mig ut i skogen, för en liten promenad med Gucci och Charlotte!
Sen blir det att ta farväl av alla julsaker...
Föresten så såg jag filmen My Name Is Khan i onsdags! shiiit vilken bra film! seee dennnn!

helgen..

Fredags slutade jag 21:15 så efter det var det bara mys i soffan :) sedan gick jag upp tidigt på lördagen för att tvätta och plocka ur garderoben, sedan ringde Charlotte och frågade om jag skulle med till Väla en sväng... hittade en jätte fin skjorta och ett par vantar och det kostade bara 250 kr.
sedan hem ut med Geisha en sväng för att sedan bege mig till Janna för klädbytarparty, ja man samlar in alla kläder som man inte vill ha och ser om någon annan vill ha det... och samtidigt dricker lite vin eller som jag gjorde drack drinkar! haha sååå jävla god den var vi drack, med ingredienserna sourz och bacardi razz och schweppes päron! smakade piggelin mummms.
vi hade jätte trevligt.
Söndag: lite trött och var väldigt törstig=) annars mysig med film och pizza!
Kom precis hem från jobbet och ska göra lite mat och sedan blir det soffmys.
tkingeling!

Jag tror jag är världens sjukaste!

Hej vakande precis till, i dessa fem dagarna har det pendlat mellan feberfrossa, halsont svullna ögon och verk i kroppen och illamående.... ja allt på en gång! Jag orkar inte mer!!! jag är rastlös vill göra massa saker, men det går inte jag har varit ute med Geisha en sväng och då höll jag på att svimma! haha men idag efter jag sovit i cirka 14 h så kände jag mig lite friskare!  haha första gången jag känt att jag vill åka och jobba.
Nu ska jag försöka att äta lite, och ta en dusch! så kanske man känner sig ännu piggare!
Gott nytt år föresten!

RSS 2.0