mina nya inköpta saker!

solpudret och nagellacket

Här är klänningen jag köpte! visst är den fin? 
Här ser ni hur det blev i sovrummet, med byrån=)

en favorit i repris=)


Underbart

Att sluta tidigt idag, ledig igår och sluta tidigt idag... Pengar rullar in som det ska... det går bra nu!;-) haha
Ska snart ut med Geisha på en lång promenad, hon har varit lite själv idag så det är hon värd=) och ikväll ska vi på bruks med lilla snäckan, fast första gången får inte hundarna följa med, då är det matte och husse kurs=) jag Har fått med mig Erik för jag hittar ju inte dit=/

Lägger ut klänningen jag köpte igår när jag kommer hem från promenaden... kameran ligger på ladding, så den är nog färdig tills jag kommer hem igen! I hope.

hej så länge!

/ sabina




puh

Nu sitter jag i soffan och har precis kommit hem från stan.. köpte en klänning, solpuder, dubbelhäftande tejp och så ett par svarta leggins. ingen lampa inga skor... va fan sabina! skorna jag skulle köpa, var inte så snygga som jag tänkt mig plus att jag fick stora fötter=) men men jag får prova dom igen sen.
Jag sa ju att jag hade övertalat Erik att vi skulle byta fläkten mot en fin lampa istället, jag råkade ju säga att fläkten var sönder så det var därför vi var tvungen att köpa en lampa istället.... och idag av alla dagar så skulle jag köpa lampan och då sa Erik: är fläkten verkligen sönder? mitt svar: ja den har varit sönder länge inget att göra åt! då gick han in och prova den där jävla fläkten och vips så funka den!! jävla skit... så nu måste jag övertala honom igen=)

/ Sabina!

Ledig=)

Äntligen kommer min lediga dag... tänkte hinna med mycket idag,
  • Ska snart slänga i n en tunna tvätt
  • diska och torka golven
  • gå en promenad med Geisha
  • ska ner till stan och köpa skor och kanske lampan som jag övertalat Erik att köpa;)
  • och fixa lite här hemma!

Hoppas jag hinner med allt idag! Nu får jag skynda mig!


<3

ECLIPSE... Sååå underbar!! vill ha juni NU...
Vaknade tidigt, ska snart ut och gå en lång runda med Geisha i det fina vädret innan jag cyklar till jobbet.
Har än så tråkig tid 11- 19 puh alla soltimmar borta, ingen solvitaminer till mig:(
Men i morgon är jag ledig sheeehuu då ska jag köpa nya gå skor från stadium haha dom som trimmar rumpan lite extra=) såg dom på reklam igår! dom måste jag bara ha, Geisha har ändå ätit upp mina springskor så måste ha ett par, så passar perfekt!

Hej söndag!

Gick lite tidigare från jobb idag! så skönt när det är strålande väder=) Jag och Erik ska ut med Geisha och njuta av det fina vädret snart! först ska jag göra söndags middag=) det blir stek med potatis och vinsås... mums!
På Onsdag ska jag på bruks med Geisha, ska bli spännande hur det går, är lite nervös! haha.
Jag har försökt att se filmen The Blind Side i över en vecka men det går inte att ladda hem blir bara halva filmen hela tiden så drygt! Om ni ska hyra film, och ser den i hyllan, så hyr den för den ska varaskit bra!
Jag vill ha nya skor och ny vårjacka NU! så fort det blir fint väder så vill man bara köpa nya kläder direkt, men jag ska försöka lugna mig, tills det snyggaste har kommit in:P
Nu kokar potatisen!!
seeeee yaaaa! /Sabina

tjingeling

Jobbar extra idag 11:30 till 19:30 och jag ska cykla till jobbet, hoppas bara det inte regnar! Erik är i Lund idag, något med skolan som dom skulle göra... Stackars Min Geisha, idag får hon vara själv men vi har varit på en låg runda nu på morgonen och ska gå en runda innan jag cyklar iväg.
Oasen var jätte trevlig i onsdags, glömde kameran som alltid.. pust men det var så god mat! tror jag åt för hela veckan... är fortfarande mätt=) Onsdagar har blivit min favorit dag! Tack flickor.
Nu ska jag röja lite här så jag slipper det när jag kommer hem ikväll!
Ha en bra fredag!
/ Sabina

Vi flickor ska till Oasen!


Tjej onsdag!

Japp, här sitter man på sin ända lediga dag denna vecka, har precis handlat frukost. Tänkte ha en mys onsdag för mig själv nu på förmiddagen, äta god frukost slå på en romantisk komedi! finns det något bättre?
senare till kvällen blir det att gå ut och äta med flickorna på Oasen, ska bli spännande. Har fått höra att det är Tobleronefoundue, det gillar jag och då måste ju maten vara god också=)
Igår när jag kom hem från jobbet så satt Jacob Nelson  här i soffan=) alltid lika roligt att träffa folk hemifrån och speciellt Jacob=) Nu är det bara Flickorna i från öret som saknas här! men jag kommer ju hem i sommar, då ska vi hitta på massa härliga sommar saker! eller hur?
Nu blir det att plocka lite här hemma och sedan slänga sig i soffan för en bra film, så mysigt att titta på film när det regnar=)
ska försöka ta med mig kameran för att ta egna bilder, kvällen till ära!
/ Sabina

Hahaha den bästa! Fnyyyyys


Bilderna från lördags=) Crazy!

Drinkarna för kvällen +min fötter med röda tå naglar;)

flickorna var med!
Ja vi tappade greppet liksom=)

sunday

Tjingeling på er! gårdagens utgång blev väldigt trevlig... men den blev hemma hos Charlotte, inget dansande utan en tjej kväll Inklusive hundarna=) Det var så skönt att bara ta det lugnt och bara sitta och snacka och dricka gott!
Haha vaknade i morse att jag hade träningsverk i magen, det är väl ett gott täcken på att man har haft kul, får alltid det när jag skrattar mycket=) Jag hoppas Charlotte lägger ut bilder från när vi hade som roligast, så ska ni få se hur normala vi är på en skala!
så bilder från kvällen publiceras inom kort.
Min tabbe i dag då... Ja, jag är känd för att vara klumpig men inte så här klumpig! Erik och jag monterade ihop byrån vi köpte igår och under tiden blev vi sugna på pizza, så vi tog en paus och jag tog initiativet att åka och beställa, hade inga kontanter så jag cyklade iväg för att ta ut pengar, hungrig och grinig som jag var beställde  jag den där goda pizzan med oxfilé som tog hundra år att få. Äntligen kände jag den goda doften och jag fick kartongen i handen jag tar cykeln och beger mig hemåt, det är bara 3 meter kvar tills jag är hemma så kommer det en vind och vips så ligger pizzan på grusvägen.
Där ligger min mat helt förstörd, som kostade hela 67 kr som luktade så gott... hahahahaha det händer bara mig! Det kändes ännu bättre när en tant står och kollar på mig och säger då blev det ingen middag idag då och skrattar! Hhaha förstår om det såg kul ut men va fan jag var ju inte på skämt humör då precis...
sedan kom Kicki och Jocke på besök för att titta på Geisha, vi gick ner till mezo och käkade och sedan gick vi till pistachia och åt glass..mums! jag åt citron, hallon och lakrits. citronen måste ni bara smaka shit så god den var=) älskar glass! Nu film och mys i soffan.

God morgon!

sitter i soffan och äter melon, tittar på nyhetsmorgon... men vart är solen idag? äntligen är man ledig men då är det ingen sol nej nej såklart inte!
Jag har en hel del att göra idag
  • ska åka till Ikea och köpa byrån
  • göra plommonspäck med potatisgratäng
  • torka golven
  • till systemet
  • utgång!
Nu är det mys stund med Geisha=)

hoho=)

Förlåt för den kassa uppdateringen, men har inte hänt något skoj alls här... har bara jobbat och varit trött! så tråkigt!
men i helgen blir det skoj på gång=) utgång med Charlotte planeras och får besök av Kicki och Jocke på söndag.
På Lördag förmiddag ska jag försöka montera ihop spegelbyrån som jag ska köpa! kul när man hittar något som amn vill ha... ska bara försöka övertala Erik att ta ner fläkten vi har i taket i sovrummet, så kanske man kan sätta upp en fin lampa istället... hahaha
Nu tror jag att jag ska städa och sedan blir det att grilla ute på balkongen=) Najs!
Sedan blir det jobb till 21:15
ha de!

spegelbyrå som ska köpas=) fin?


tjabba!

Slutade tidigt på jobb idag, det är så varmt och soligt ute så jag har varit ute med Geisha i det fina vädret och nu ska jag å Erik ner till stan och fika.
Var på Ikea igår och kollade på byrå, hittade en spegelbyrå som var jätte fin och i samma serie som vi har sängborden i,  ska lägga ut en bild så får ni se... tänkte ha den i sovrummet, har alldeles för lite förvaring!
Ska skicka i väg min ansökan till Tandsköterska utbildning också, men såg när jag skrev ut ansökningsblanketten att sista ansökningsdag var den 30 april, så jag har tid på mig!=) tur är alltid ute i sista minuten=)
Nu: sminka sig och en latte..

vår vår vår

Sitter framför datorn och kollar utbildningar... inget som intresserar mig, då är det så himla lätt att välja! Tandsköterska kanske eller personalfrågor hm..  Ska söka i varje fall sen får man ta ställning till vad sen.
Nu måste jag göra mat till min sambo som jag har lovat honom, och sedan ska vi ner till stan och fika och kanske kolla in något nytt till hemmet.
Igår var jag och Charlotte, Djulle, Emma och Sofie och fikade på stan, så härligt att sitta ute och bara prata och umgås! skönt att avsluta dagen men ett gott skratt=)
nu laga mat och sedan ner till stan!


Hej

Har sovit så skönt , sitter nu ute i solen med en kopp kaffe och solar mig med Geisha, så underbart väder!
Synd bara att man jobbar eftermidag:/
Erik har precis åkt till Köpenhamn, ska dit och festa med laget. så Charlotte ska ta hand om lilla Geisha idag, hon är så snäll! Tack Charlotte!
Ska försöka diska lite,är ju så fruktans värt tråkigt när det är så fint väder, vill ju bara vara ute!
Igår var jag och Charlotte ute med hundarna, vi satt i gräset solade och pratade medans hundarna fick springa omkring och busa, och klockan var då 6 halv 7 helt underbart att det är sol så sent, annars på vintern är det så mörkt och man sitter bara inne och häckar. Nu ska jag ta mig an disken...
Vi hörs ikväll
Tingeling!

Här ser ni hur det blev! Geisha ville också vara med=)

Fläckarna borta=)
Här fick jag en puss på kinden=) hon tyckte jag skulle le:P

frukost=)


Tog ett kort på min frukost medans jag väntade på kaffet =)
den består av fil, flingor, och Galia melon och avokado... mums!
Vaknade i morse över att jag sovit lite för länge, skynda mig upp för att göra i ordning världens godaste frukost för att sedan åka till frissan och färga och slinga håret, jag trodde att jag skulle färga det i samma färg igen men hon tyckte vi skulle lägga i lite slingor i det hela och bara färga utväxten, för att jag hade lite fläckar här och var. Det blev jätte bra! skönt att får lite ljusare hår nu till våren! nu fattas bara att man blir lite brun=)
Ska åka till Ikea sen i efter middag och köpa nya blommor och krukor till vardagsrummet, så sugen att göra om lite här hemma!
Geisha ska få sig en liten runda idag också, hoppas på att charlotte och Gucci vill följa med!
Ikväll tror jag att det blir en lugn hemma kväll, film, god mat och kanske lite chips för att gotta till det hela=)
på återseende!

tack Emma!

Champagne med jordgubbe! riktigt gott!

Emmas fantastiska wok<3

I`m home

Emmas tjejmiddag igår var fantastisk trevlig! hon bjöd på en så himla god wok som jag ska försöka göra själv någon dag, och världens godaste efterrätt=) till det fick vi champagne med jordgubbar, härligt att piffa till onsdags kvällen med lite champagne! Tack Emma för en super kväll!
Jag är faktiskt lite impad över mig själv idag,började kl 06:45 och jag cyklade till jobbet även om det kändes skit segt men jag gjorde det och jag kände mig hur fräsch som helst när jag kom till jobb!
Nu har jag precis kommit hem, varit ute med Geisha, lagt in en tunna tvätt och nu ligger jag och Geisha i soffan och myser med en kopp kaffe och ett äpple.
Imorgon ska jag till frissan och klippa och färga håret, så härligt att bli ompysslad och få glansigt hår igen, som ni vet så har jag en utväxt på 1 cm .
Ta dagen som den kommer, eller gör något impulsivt som ni aldrig skulle göra annars!
Ha en fortsatt trevlig dag...

Ledig

Ledig Är man idag=) så skönt! solen skiner och jag tänker snart gå ut med Geisha! sedan ska jag försöka tvätta om det finns någon tid! man kanske ska städa när man ändå är igång, vill att det ska lukta så där gott som det bara gör när man städar!
Ikväll ska jag hem till Emanuella, onsdagar har blivit våran dag, som vi träffas på och myser och har trevligt! så det ser jag fram emot!
Alltid lika trevligt att vara med flickorna!
Åhh är så sugen nu när det blev soligt väder att göra i ordning på balkongen, köpa blomlådor och plantera, köpa någon fin kruka så det ser hemtrevligt ut:-) det är mkt jag vill göra idag får se vad jag hinner!
Fånga dagen och gör allt som du vill och lev i nuet!

tjing

Tisdag och jobb dag, 14-21 så nu är allt som vanligt igen, inga röda dagar på väldigt länge känns det som!
Som sagt så har jag börjat mitt nya liv, cyklade till jobbet igår och det gick jätte bra, tog bara 15 min! så ska cykla idag igen=)  En klapp på axeln till mig;-) se hur länge det varar denna gång.
På onsdag eller fredag försöker jag och Charlotte att få en klipp tid och färgning, behövs verkligen för min del har en utväxt på 1 cm... hoppas bara vi får tid i veckan!
Snart en tripp till kalles godis och hämta mitt paket ifrån HM, hihi det är som julafton=)
Sedan en lång tur med Geisha=)

Buenos dias!

halloj! vaknade som en ny människa idag! så skönt=) vilken helg jag har haft, i fredags hade jag myskväll med Erik god mat och bra film. Lördags åkte vi till Lund och Malmö, shoppade skorna klänningen, smycken till kvällens utgång. Hem ifrån Malmö och gjorde en påsklunch, som blev lyckad! och fick ett påskägg med mitt favorit godis <3 sedan väntade jag in sällskapet som bestod av Charlotte och Sofie, vilken trevlig kväll det vart med många goda drinkar.
sedan gick vi till Charlottes kusin som bor typ bredvid mig, för att få sällskap ner till stan. Och det fick vi=) ner till schlagerbaren och sjöng motvilligt Främling med Charlotte på scen=) Haha så kul!
sedan gick vi vidare till cardinal som jag aldrig har kommit till innan, har alltid varit för trött eller något som hindrat mig, men i Lördags var det min och Charlottes kväll på Cardinal!! tjohoo!
Jag hade Jätte trevligt och det kändes verkligen dagen efter!
Nu är det jobb som gäller, och har tänkt börjat mitt nya liv igen;) Tänkte faktiskt cykla till jobbet=) haha!

Bilder från i Lördags <3

Här är vi inne på cardinal<3
min Älskade skor som jag köpte på topshop<3

slappar

Om jag hittade något i Lund och Malmö!? jaaa självklart! är bakis idag haha hade en sådan toppen kväll igår... shit! sjöng, dansa och drack många goda drinkar speciellt champagne och hallonjos.. Och ja man kan skriva jos sådär=) så himla god. berättar mera i morgon och lägger upp bilder på min fina klänning och skorna jag köpte igår! I promise!

Påskafton!

Vaknade precis, ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning. För om 45 min ska jag och Charlotte åka till Nova Lund! shopp shoppa shoppa!! =)

Längtar!

Jag hade en härlig dag på jobbet idag, Med mina bästa flickor! blir så mkt lättare att jobba när man har roligt!
Charlotte och jag planerar inför lördag då blir det drinkar för hela slanten, har köpt smirnoff, champagne och vin som vi ska blanda med färsk pressad hallonjos och vanilj essens och jordgubbar... smaskens! och på förmiddagen ska vi åka till Nova Lund och shoppa lite kläder på Topp Shop inför kvällen!
När blir påsk lunchen av? jo på lördag efter allt handlade i Nova Lund, så ska jag göra ett litet påsk bord för mig och Erik, med prinskorv, jansson, köttbullar, ägghalvor och omelett... och självklart påskmust!
till efterrätt blir en helt ny grej, som jag har fått ifrån Eriks mamma, man lägger en rulltårta skiva ner och täcker den med grädde och på toppen lägger man en persikoskiva! då ser det ut som ett stekt ägg... så passande nu till påsk va=) hahahaha
nu en kopp te!

RSS 2.0