Hej!

Ledig idag fredag... Var så underbart skönt att få sova ut och göra allt i sin egen takt.
tvättade idag och städat så nu är det strålande fint... lika bra att passa på för nästa vecka jobbar man ju bara, och när jag är ledig på tisdag, vill jag bara baka och passa på att göra klart det sista julklapparna=)
Snart kommer Charlotte hit för en liten julefika, ska prova på mina nybakade Rocky road... dom blev så goda och världens lättaste att göra, går så fort! lite skillnad från all knäck och kola som jag ska försöka mig på nästa vecka:/ blir alltid för hårda eller för mjuka.. man tror alltid man ska lyckas eller tänker: det här året ska jag göra si så, det är väl därför man provar igen =)
Tänk att det bara är 1 vecka kvar till julafton såå mysigt och jag vill bara hem! hem till julefriden=) men jag slutar kl 20:00 på lilljulafton=( ska åka hem efter det, hoppas det inte är snökaos så det inte tar 10 timmar som det gjorde förra året! sååå jag HOPPAS att jag kan gå hem tidigare på torsdag! håll en liten tumme för mig!
kramiz!

Dag Matte!

Idag har Geisha fått en lekkamrat hela förmiddagen.. Jag tar hand om Ricki nu tills jag börjar jobba kl 14:00 för Janna och Marcus är till Stockholm... SÅ vi har myst i soffan vart på en långpromenad och bara busat:-)
så dom är lite trötta nu!
Ikväll när jag slutar ska jag till Monika för att titta på idol och kolla in hennes smycken:-) jätte mysigt!!
och imorgon väntar Malmö....  För man har ju LEDIG HELG!!!!

God Kväll!

Tjingeling!
yes slutade klockan 16:00 idag så underbart det är att komma hem som normala människor, kunna göra mat i lugn och ro, plocka lite här hemma... sen när man är ledig så slipper man skiten :-)
Hade ett samtal med Kristin idag som var otroligt upp pigande, Längtar ännu mer till julen för att få träffa er Flickor!
På lördag ska jag och Charlotte till Malmö :-) wie.... ska handla lite julklappar, så man inte står där den 23 som alltid annars och panik handlar bara för att!!
sedan kanske det hamnar en kofta eller blus till mig i påsarna hem :-)
Nu blir det mat... och sedan kanske lite glögg och mys i soffan!

Grejar

Ledig idag mina vänner! så otroligt skönt =) ska försöka att klä julgranen färdig och ut i skogen för lite granris... ska pyssla lite=)
Sedan berättade Charlotte att hon hade bakat igår, och jag vart så sugen att göra det idag jag med! så får se vad det blir för gott.
Har haft besök hela helgen av Anders, Jocke och Frida... var väldigt mysigt! tråkigt bara att det var min jobbar helg... så kunde inte vara med så mkt.
Nästa gång får de bara komma när jag är ledig!! Nu blir det skogen och bus med Geisha, 
Charlotte gav mig inspiration! Måste också prova... :-)

RSS 2.0