Två jobb dagar kvar till semester!

Och vad jag gör jag för nått! jo jag städar tvättar packar... så himla roligt! eller inte. fattar inte, alltid när man packar så blir resväskan full för full.. hur ska jag få med mig allt? ska ju ändå vara borta i 3 veckor! skorna tar ju nästan upp hela resväskan plus att jag inte vill lämna något hemma som jag anväder dagligen! denna gång vill jag inte känna att jag skulle tagit med den eller den!
Allt ska med=)
ska försöka gå ner i stan och kolla på lite nya saker också måste ju glädjas med nått nytt till semestern! som en liten semester present till mig själv=)
Längtar sååå efter Erik och min lilla Prutt till hund=)

Harry potter

Tjena!
Igår kollade jag, Janna och Sara på Harry potter! på bio självklart i 3D... Den var helt okej!! det var mysigt i varje fall=) och sedan efter det så gick jag och solade för första gången på 6 månader! var riktigt skönt att äntligen komma iväg! brukar alltid hitta på andra saker att göra! plus att det var jätte dåligt väder!
Nu har jag äntligen kommit hem från ett mördarpass på jobbet 9-19  puh inte roligt alls! men nu är den gjord... och då innebär det att det är 3 jobb dagar kvar till 3 veckor semester! wooowooo
Känns verkligen på tiden!
Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på! det blir en glidar kväll!
Lite avis på Charlotte som gottar sig på mallis!! och säkert håller hon en drink i handen och förbättrar på brännan=)
ssseeee ya !

Lördags myys!



sliten!

Hej ligger här i soffan med världens huvudbank... riktigt trött! ska snart kolla på en film och mysa ner miog i soffan... idag är det en sådan dag jag inte tänker göra mer än nödvändigt! vädret är självklart regnigt och mulet efter som jag är ledig idag! men ändå rätt skönt när man inte orkar göra nått!
Är så sugen på Macdonalds !! har inte ätit de på hundra år känns det som!! så snälla Ring mig om ni är sugna på det, jag är på... Haha!
Efter filmen hoppas jag att mitt huvud har blivigt bättre och fortsätta läsa i Twilight böckerna=)

överraskning

Japp jag åkte hem i söndags, direkt från jobb=) Fick sluta lite tidigare för väldens bästa Charlotte så kom hem till Storå redan vi nio tiden! Mamma blev så himla glad och det var så himla roligt att överraska henne...
så jag var där tills igår... lite tråkigt att komma hem utan hund och sambo, väldigt tomt här! Saknar dom redan! men det är bara två veckor....
Ska snart lägga mig i sängen efter 13 h jobbdag och läsa twilight haha så jävla bra böckerna är!  längtat hela dagen efter boken=) nu en after eight.. mums
/Sabina

sugen

Är så sugen på denna!! vill verkligen baka den ser så frisk och syrlig ut=) mmmums! =)

Tack Charlotte!

hittade jätte mycket ner i stan igår, 4 linnen, två shorts.. ett par skor fast dom hittade inte jag haha Tur man har med sig Charlotte när man handlar speciellt när hon har bokat massor av resor;-)
Så gullig du är Charlotte, kände mig rätt taskig! =) När jag köpte skorna köpte jag till en spray som man sprayar på fötter så dom blir lena som silke och luktar jätte gott, och de ska motverka skavsår=)
sicka grejor det finns!
Tänkte jag ska ha på mig allt de nya ikväll om det blir av! för de var ingen som kunde vara hundvakt åt lilla Freja så vi får se hur det blir!  Håller tummarna! är så sugen att gå ner i stan, käka och ta en glas vin eller något var så länge sedan jag gjorde något!
Ha en bra fredagskväll!

RSS 2.0