Zumba

Hej
Äntligen är helgen över... har jobbat hela helgen, min tredje helg i Januari! så nu är det skönt att veta att jag har två helger lediga framöver!
Idag när man är ledig så står det inte mycket på schemat kan jag säga! lång promenad och bara ta det lugnt men till kvällen blir det att prova på zumba... ja vad är det värsta som kan hända?  arga miner på dom som sår bakom mig, för att dom inte ser vad det är dom ska göra, för att jag gör fel hela tiden eller att jag går åt fel håll när alla andra går gemensamt åt det rätta hållet! jaja I dont care...
Sitter och försöker hitta ett nytt soffbord till tv rummet vad tycker ni om detta??

Here I come

Hörrni!! Nu har Sabina blivit medlem på Actic och ska här med börja träna grupp träning! Har bokat in mig på två pass! och båda är aerobic hahaha ååh vad alla kommer ha roligt åt mig... men va fan jag är inte där för att vara snygg utan för att träna! så Here I come...
Nu blir det en film och mys i soffan!
Tjingeling

Love it

Igår hade jag en fantastisk dag i det fina vädret! var ner i stan och kollade lite, fick spontan besök av Jonas och Anton och åt rester från min goda gryta som jag gjorde i söndgas!
Idag har jag avklarat en lång runda med Geisha ätit Lunch på Väla och köpt nya inneskor, nu ska jag bara slappa och titta på serier fram till kören börjar och till kvällen har jag en film som väntar på mig! Det är najs att vara ledig och att det är fint väder! gud vad det gör mycket I love it.

Love

Måndagen är här igen! oh jag mår bättre än vanligt... vaknade tidigt, och började med tvätten! snart ska jag gå en lång promenad i det fina vädret...
sedan tänkte jag gå ner i stan och fönstershoppa lite, gå ner till Actic och bli medlem där, fixa med mina tavlor så att dom kommer upp!
I lördags var det gratis träning på Actic då passade jag och Janna på att gå dit så jag fick lite insperation att bli medlem och gud så skönt och så roligt det är med grupp träning! efter det så gick vi en PW med hundarna och till kvällen gick vi och bowlade och det slutatde med att vi festade gärnet i stan till klockan 4! haha ja ni läste rätt=)
Så igår var det en riktig bakisdag!

soliga fredag!

Promenaden avklarad, handlat frukost avklarad, väcka Erik avklarad, äta frukost avklarad och nu väntas bara storstädningen på mig! här ska städas...
och till kvällen som ni vet så blir det trerätters, det blev lax med parmesanpotatismos! mums, toast skagen som förrätt och Mousse till efterrätt... japp snacka om lyckad kväll!
yeah idag är det fredag!

Yeah

Jag fick ledigt på måndag!! Tack Sabina för att du jobbar extra åt mig! hihi Nu ska jag ha lite mini semester, blir nämligen ledig i hela 7 dagar i strek, på grund av 1 semesterdag!
Det är inte vanligt att man tar semester när man inte ska göra något speciellt, men så behövligt att vila upp sig själv i januari tider!
Jag ska försöka tästa på lite nya måltider, tex grytor, stekar och sedan tänkte jag fixa här hemma, storstäda grundligt, tvätta, gå ner i stan och bara strosa omkring, gå långa promenader med Geisha, träna lite inför träningshelgen med Mamma! så jag har ju att göra som ni ser, MEN jag ska göra allt i min takt=)
Men mina vänner jag har faktiskt 1 dag kvar att jobba, så ikväll firar jag helg!

mousse au chocolat

Antal portioner: 4
Ingredienser

 

200 g Valhrona choklad 60 % Manjari
2 msk mjölk
1 dl strösocker
6st ägg
1.5 dl crème frâiche

 

Gör så här

1. Separera äggen (noggrant så att ingen gula kommer i vitan).

2. Smält chokladen i ett vattenbad, tillsätt mjölken och hälften av strösockret.

3. Ta av från värmen.

4. Vispa vitorna till ett hårt skum/maräng tillsammans med resterande strösocker.

5. Vispa ner en äggula i taget i chokladen och vänd sedan ner crème frâiche.

6. Vänd ner den vispade äggvitan.

7. Ställ in skålen i kylen i cirka 2-3 timmar så att moussen får stelna till innan servering.


Denna goda Mousse ska jag göra på fredag... då jag tänkte göra tre rätters till Erik och mig =) man måste lyxa till det lite när man är ledig, de andra rätterna har jag inte riktigt kommit på ännu, så ni får gärna lämna tips! =) Har tänkt att göra en portergryta som Steffie tipsade mig om som ska vara otroligt god! =)

eller så blir det lax med skräftstjärtar. mums!


Promenad

Nu är det dags att gå den dagliga långpromenaden, har ätit nybakade frallor till frukost och avnjuter nu sista skvätten kaffe:-)
Har lovat Erik att följa med till gymmet idag också :-( varför!!varför! gjorde jag det? Haha! Att Ha mys söndag det kan jag bäst! :-)


Ego


Spelkväll

Då tar jag med mig vinaren och beger mig mot Janna


Hej Lördag

Tvättat, gått en lång promenad i strålade solsken, Duschat och nu sitter jag och målar naglarna och lyssnar på Lars Winnerbäck- kom änglar! Hej Lördag! Finns det något bättre än att vakna tidigt en lördags morgon och bara göra allt i harmoni... snart ska jag göra i ordning mig för att sedan gå upp till Idrottens hus och kolla på Erik när han Lirar lite Handboll! Ikväll tror jag att det blir sällskaps spel hos Janna med lite vin och tilltugg! så mysigt! Är inte alls sugen på att gå ut men samtidigt vill man inte bara sitta i soffan och hänga... man vill umgås med fina människor och ha trevligt, sällskaps spel gör det hela möjligt liksom. Hoppas ni får en lika underbar dag som jag!

Hey

Vad har denna månad att erbjuda? är det bara regn och blåst? börjar bli riktigt trött på detta. Jag vill ha pudersnö, minusgrader och sol! Igår gjorde jag första träningspasset för i år och det kändes jätte bra, men det är bra tråkigt att bara gå till gymmet! så därför bestämde jag mig för att avsluta mitt medlemskap på 24-seven och sedan ska jag bli medlem på Actic i stället där jag kan gå på gruppträning som Body pump, Body step och spinning som känns mer varierande! Igår var vi också i Malmö och shoppade lite, Erik hittade en hel del och jag fick nöja mig med ett par pumps från Top Shop! Dagens film tips är: The Help och Warrior. Verkligen jätte bra filmer! Nu tänkte jag fixa lite här hemma sedan blir det att njuta av sista kvällen av ledigheten! Ha en jätte bra torsdag!

RSS 2.0